ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Μιας και μπήκαμε εντελώς σε Πασχαλινό mood και μετράμε αντίστροφα μέχρι να γιορτάσουμε το ελληνικό Πάσχα, σκεφτήκαμε να χαρίσουμε μία λαμπάδα σε μία τυχερή αναγνώστρια του blog μαζί με το γλυκό μου κορίτσι που κρύβεται πίσω από το αγαπημένο CandleMe

διαγωνισμός λαμπάδα

Ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει μία από τις δύο λαμπάδες που απεικονίζονται στην φωτογραφία πιο πάνω↑↑! 

Θέλω να σου πω ότι το CandleMe δημιουργεί μόνο κεριά από σόγια και είναι φτιαγμένα με πολλή αγάπη και μεράκι! 

 • Είναι χειροποίητα και δεν προκαλούν κακό όταν τα εισπνέεις όπως τα κεριά από παραφίνη, το οποίο είναι υποπροιόν διύλησης πετρελαίου!
 • Τα κεριά σόγιας δεν περιέχουν καρκινογόνες ουσίες και είναι ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ!
 • Έχουν καθαρή καύση και σχεδόν καθόλου εκπομπές αιθάλης!
 • Οι ώρες καύσεις τους είναι διπλάσιες σχεδόν από των άλλων κεριών λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας που καίγονται, άρα το κερί μας διαρκεί περισσότερο!
 • Μόνο οι λαμπάδες δεν είναι από σόγια γιατί είναι για περιορισμένη χρήση!

Τι πρέπει να κάνεις: 
 1. Like στην σελίδα του mamasnpapas.gr
 2. Like στη σελίδα του CandleMe
 3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί ώστε να μπορέσει το όνομά σου να μπει στην κλήρωση!
❤Προαιρετικά ακολούθησε μας στους Instagram λογαριασμούς μας mamas_n_papas.gr  & candle_me και κοινοποίησε την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ!❤
Τα υποχρεωτικά πεδία σε βάζουν στην κλήρωση! Τα προαιρετικά σε βάζουν στην καρδιά μας!💓💝

Λήξη διαγωνισμού 31 Μαρτίου 2017
Όροι διαγωνισμού:
 • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν μόνο όσοι τήρησαν τα υποχρεωτικά πεδία και δήλωσαν ΜΟΝΟ ΜΙΑ φορά το όνομά τους στην φόρμα συμμετοχής.
 • Αν ο νικητής είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης θα παραλάβει την λαμπάδα του κατόπιν συνεννόησης με το CandleMe.
 • Αν είναι κάτοικος εκτός Θεσσαλονίκης θα παραλάβει την λαμπάδα με το ταχυδρομείο.Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον δωροθέτη.
 • Η λαμπάδα που θα επιλέξει ο νικητής δεν ανταλλάσσεται με άλλη ή με χρήματα.
 • Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσω του MiniWebTool και ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του mail που δήλωσε συμμετοχή! Αν δεν έχει απαντήσει εντός 2 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί και ο νικητής που δεν απάντησε θα χάσει το δικαίωμα να την αποκτήσει.
 • Δεκτές οι συμμετοχές ΜΟΝΟ εντός Ελλάδος.
Παρακαλώ βεβαιώσου ότι έχεις ακολουθήσει τα υποχρεωτικά πεδία και πως διάβασες τους όρους συμμετοχής του διαγωνισμού, προς αποφυγή παρεξηγήσεων!Στο σημείο αυτό θέλω να σου υπενθυμίσω πως δεν είμαι εταιρεία και πως οι διαγωνισμοί γίνονται με διάθεση και φροντίδα από εμένα προσωπικά! Οι δωροθέτες είναι μόνο άνθρωποι που εμπιστεύομαι και γνωρίζω εγώ η ίδια την ποιότητα των προιόντων που χαρίζουμε!
Καλή επιτυχία σε όλους!😊😊
Fingers Crossed✌✌
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.