Συνεργασία με το mamasnpapas.gr

Το mamasnpapas.gr είναι ένα ελληνικό family lifestyle blog για όλη την οικογένεια! Μπορείτε να διαφημιστείτε εδώ αν πιστεύετε πως τα προϊόντα του brand σας ή οι υπηρεσίες σας έχουν σχέση με το περιεχόμενο του blog μου! Μένει μόνο να επικοινωνήσετε μαζί μου στο mamas.n.papas86@gmail.com ή με μήνυμα στην σελίδα του mamasnpapas.gr στο Facebook!  Μια Συνεργασία με το mamasnpapas.gr σημαίνει δυναμική προβολή με πραγματική κριτική.

Συνεργασία με το mamasnpapas.gr.

Το mamasnpapas.gr διαθέτει μια Editor in Chief όπως και μια CEO Founder! Είμαι η Εύη Σαχινίδου, εν ανεργία εκπαιδευτικός που αγαπά πολύ τα βιβλία και την κοινωνική δικτύωση! Μαζί με τα παιδιά μου, μοιραζόμαστε μαζί σας την καθημερινότητά μας, τους προβληματισμούς μας, τις χαρές και τις λύπες μας! Έχουμε δημιουργήσει μία όμορφη παρέα από το 2014 και σχέση εμπιστοσύνης!

mamasnpapas.grΣτο menu μου μπορείς να δεις άρθρα τα οποία έχω συντάξει με πολλή αγάπη για όσους έχουν επιλέξει το blog μου να προβληθούν. Οι προτάσεις μου είναι ειλικρινείς και κρύβουν μέσα τους το προσωπικό, βιωματικό στοιχείο. Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και έχω τα αποκλειστικά δικαιώματα όσων φέρουν το λογότυπο του blog μου!

Συνεργασία με το mamasnpapas.gr.

Είμαι στη διάθεση σου για συζήτηση και συνεργασία! Στη στήλη μου Προτάσεις μπορείς να δεις εταιρείες που συνεργάστηκαν μαζί μου και να πάρεις ιδέα από το ύφος της γραφής μου.

Μπορείς να με βρεις και στο Instagram.

Θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ
EVI SACHINIDOU

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

SOCIAL MEDIA
Pinterest
mama goes vegetal
Inkstory-Logo