Και όνομα αυτής, Αναστασία

Οι μέρες κυλούν τόσο γρήγορα που δεν έχουμε καταλάβει πώς πέρασαν κιόλας 2 εβδομάδες! Ήρθε η μέρα που η μικρή βαφτίστηκε στο Φισκάρδο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου και σαν όλα να ηρέμησαν στην ψυχούλα της μαμάς αλλά και του μπαμπά! Ήταν μία οπτασία μέσα στα ροζουλί της αρχικά και έπειτα στα λευκά μέσα στην γεμάτη ευτυχία αγκαλιά της νονά της..

Όλα κύλησαν κατ’ ευχήν και η ώρα του μυστηρίου ήταν μοναδική! Ησυχία και τα λόγια του παπά! Η αδερφή μου ήταν σκέτη γλύκα και ιδιαίτερα αφοσιωμένη στο ρόλο της! Θεωρώ ότι δεν θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή αναδόχου! Την αγαπώ και την ευχαριστώ..

Προσεχώς θα σας δείξω εικόνες από τις υπέροχες διακοπές μας με αγαπημένους φίλους και συγγενείς! Προς το παρόν συνεχίζουμε τις βουτιές και τη χαλάρωση!

Σας μαμαδογλυκοφιλώ..

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!