Spetses Mini Marathon: Τρεις λόγοι να δηλώσεις συμμετοχή

Αυτό το άρθρο ανυπομονούσα να το γράψω για εμένα, για εσένα αλλά και για το mamasnpapas το ίδιο! Σήμερα ο λόγος για το Spetses Mini Marathon τις τελευταίες ημέρες του Σεπτέμβρη. Πρώτη χρονιά θα δώσουμε το παρόν και εμείς στο πανέμορφο αυτό νησί παρέα με την Communication Lab! Spetses Mini Marathon: Τρεις λόγοι να δηλώσεις συμμετοχή και εσύ αυτόν τον Σεπτέμβρη. Θα είμαι και εγώ εκεί!

Spetses mini Marathon

Λίγα λόγια για το story ως καλή και σωστή blogger που σέβεται τον εαυτό της:

Λίγο πριν κλείσω τα πάντα και φύγουμε για τις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές, έλαβα ένα επαγγελματικό email. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευα μιας και ο αποστολέας του ήταν η CLab! Ανοίγοντάς το, τα ματάκια μου έβγαζαν καρδούλες, άρχισα να βγάζω επιφωνήματα χαράς! Μέχρι να δώσω στον άντρα μου να καταλάβει μου πήρε λίγη ωρίτσα! Ε, μα κι αυτός δεν πιάνει εύκολα το Vibe μου ρε παιδί μου! Η πρόσκληση αφορούσε το 12ο Spetses mini Marathon στις 29 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτώβρη στις Σπέτσες! Τι ακολούθησε σας είπα ήδη! (χαχα)

Η πρώτη μου αντίδραση ήταν απίστευτη χαρά. Έπειτα, όμως, καθώς περνούσαν τα επόμενα λεπτά, άρχισα να αναρωτιέμαι τι δουλειά έχω εγώ σε ένα Μαραθώνα. Αθλητικός τύπος δεν είμαι, δεν γυμνάζομαι καθόλου. Από την άλλη, σίγουρα τα περιττά μου κιλά δεν με βοηθούν πολύ, ώστε να λάβω μέρος τουλάχιστον στα 5 χιλιόμετρα. Οπότε, είχα μια απογοήτευση όσον αφορά το ζήτημα αυτό.

Και γιατί δεν ξεκινάς τρέξιμο, μαμά;

Με ρώτησε το ένα μου παιδί και έπειτα ήρθε ο πρώτος αναστεναγμός. Anyways. Πάμε για την εμπειρία τους απαντώ. Φέτος, θα τη ζήσουμε παρέα αυτή την εμπειρία. Το οφείλω στα παιδιά μου.

Spetses Mini Marathon: Τρεις λόγοι να δηλώσεις συμμετοχή

Έτσι, λοιπόν, το mamasnpapas μαζί με τα παιδιά του, θα δηλώσει το παρόν στις Σπέτσες στις 29 Σεπτεμβρίου! Από τη μία λαμβάνοντας μέρος στις εκδηλώσεις και από την άλλη ‘καλύπτοντας’ με stories και video στο Instagram όλη αυτή την αθλητική εμπειρία. Θα είμαι ο ανταποκριτής σας από το πανέμορφο αυτό νησί. Σίγουρα, όχι ως αθλητικός ανταποκριτής! (χεχε) Πραγματικά ανυπομονώ να έρθει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη. Κάπως έτσι θα κλείσει ακόμα πιο μοναδικά, ο αγαπημένος μου μήνας ακριβώς μετά τα γενέθλιά μου!

Εδώ μπορείς να δεις το πρόγραμμα διοργάνωσης για το 2023

Αρχικά, ούτε εγώ δεν το πιστεύω ότι δήλωσα συμμετοχή για 5km. Δεν έχω ιδέα αν θα τα καταφέρω να φτάσω μέχρι τον τερματισμό! Ίσως περπατήσω μέχρι τον τερματισμό. Έχει και αυτό τη χάρη του. Συμφωνείς; Τα παιδιά μου θα είναι μαζί μου σε αυτό το πρωτόγνωρο ταξίδι. Θα ζήσουμε την εμπειρία μας στο έπακρο!

Ανακάλυψε εδώ όλα τα αθλήματα στα οποία μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή!

Ποιοι είναι οι τρεις λόγοι να δηλώσεις συμμετοχή; Είτε είναι για πρώτη φορά είτε όχι! Από την άλλη, αυτοί οι 3 λόγοι ίσως αφορούν όλους εσάς που δεν έχετε δηλώσει ποτέ συμμετοχή σε κάποιον μαραθώνιο! Ίσως, όμως, και όχι! Για πάμε!

Τρεις λόγοι να δηλώσεις συμμετοχή

  • Η Σπέτσες είναι ένα πανέμορφο νησί με πλούσια ναυτική παράδοση και ιστορία. Από την άλλη, έχει μια ιδιαίτερη κοσμοπολίτικη κουλτούρα και ως προορισμός που έχει απαγορεύσει τη χρήση αυτοκινήτων είναι η ιδανική επιλογή για ένα αθλητικό Σαββατοκύριακο! Ο μήνας Σεπτέμβρης, ίσως είναι πιο ιδανικός ώστε να δεις από κοντά την ομορφιά του, την πανοραμική θέα των Σπετσών, αλλά και τα ειδυλλιακά του τοπία. Πιθανότατα, να έχει λιγότερο κόσμο από ότι τον Αύγουστο.
  • είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσεις (και εγώ μαζί σου) έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Να ξεκινήσεις ιδανικά περπάτημα ή και τρέξιμο, ό,τι μπορεί καλύτερα ο καθένας. Εμείς είπαμε με τα παιδιά να ξεκινήσουμε δειλά δειλά μικρές διαδρομές μαζί αργά το απόγευμα, με σκοπό έναν καλύτερο τρόπο ζωής.
  • τέλος, θέλω πολύ να τη ζήσω αυτή την εμπειρία μαζί με τα παιδιά μου. Αν έχεις κι εσύ παιδιά είναι ωραίο να έρθετε πιο κοντά σε αυτό το νησί με αφορμή τον μαραθώνιο. Από την άλλη, τα παιδιά μας παίρνουν το παράδειγμα από εμάς.

Ακολούθησέ με στο Instagram γιατί εκεί τα λέμε καθημερινά μέσα από τα #stories

Ακόμα το σκέφτεσαι;! Είναι ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι! Spetses Mini Marathon 29 Σεπτέμβρη και κάπως έτσι θα σας πω εγώ καλό Φθινόπωρο!

With Love & Respect,

Evi.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.