ΖΟΓΚ AXEL SCHEFFLER & JULIA DONALDSON

Ο Axel Scheffler επιστρέφει παρέα με την Julia Donaldson και μας χαρίζουν άλλη μία επιτυχία τους για να διαβάζουμε με τα πιτσιρίκια μαζί τις ώρες χαλάρωσης! Το νέο τους βιβλίο ΖΟΓΚ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος και μόλις το προσθέσαμε στην βιβλιοθήκη μας!!

Εκδόσεις Ίκαρος Παιδικό βιβλίο

Η ιστορία του Ζογκ, του μικρού αλλά ψιλού και καλόκαρδου δράκου, είναι διασκεδαστική με ζωηρή και πλούσια εικονογράφηση! Το μέγεθος του βιβλίου είναι κάτι που σε κερδίζει γιατί γεμίζει το μάτι του παιδιού χρώματα και εικόνες! Χωρίς πολλές λέξεις, παρά μόνο λίγες και εύστοχα διατυπωμένες, καταφέρνει ο συγγραφέας να περάσει το μήνυμα στο παιδί!

Εκδόσεις Ίκαρος

Το δρακάκι είναι λιγάκι απρόσεκτο και σε κάθε δοκιμασία που καλείτε να περάσει στο δρακοσχολείο συναντά δυσκολίες και όλο κάτι του συμβαίνει!Ένα καλόκαρδο κορίτσι, όμως, ακριβώς σαν και αυτόν, είναι πάντα εκεί σε κάθε του δυσκολία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει και να μην τα παρατήσει! Βλέπουμε τον Ζογκ να μεγαλώνει και να περνάει τις τάξης του δρακοσκολείου πάντα παρέα με το κορίτσι αυτό, ώσπου στην πέμπτη τάξη θα πετύχει στην πιο δύσκολη δοκιμασία! Να πιάσει μια πριγκίπισσα! 

Εκδόσεις Ίκαρος

Εκδόσεις Ίκαρος

Η επιμονή και υπομονή είναι οι αρετές που διαπραγματεύεται η ιστορία αυτή! Το παιδί καταλαβαίνει πως όταν δεν τα παρατάμε και το βάζουμε πείσμα να συνεχίσουμε τότε βγαίνουμε πάντα νικητές και πετυχαίνουμε τον στόχο μας!  
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το αγοράσετε σε τιμή με έκπτωση! Το 2011 τιμήθηκε με το Oxfordshire Book Award, ένα βραβείο που δίνεται αποκλειστικά από παιδιά που επιλέγουν τα αγαπημένα τους βιβλία! Εμείς αγαπάμε πολύ τον Axel Scheffler και τρελαινόμαστε με την σειρά του Τικ και Τέλα!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.