Δωρεάν βιβλίο για τον Κορωνοϊό από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Οι Εκδόσεις Ίκαρος, παρά τη δυσκολία των ημερών, επιστρέφουν με ένα βιβλίο πολύ χρήσιμο την περίοδο τούτη για τα παιδιά μας. Θα τολμήσω να πω και για εμάς τους ίδιους μιας και πολλά δεν γνωρίζουμε, πολλά δεν ακούμε και γενικότερα υπάρχει πολύ παραπληροφόρηση εκεί έξω. Δωρεάν βιβλίο για το Κορωνοϊό από τις Εκδόσεις Ίκαρος και τον Axel Scheffler. Ανυπομονώ να το ξεφυλλίσουμε αγκαλιά με τα παιδιά. Εγώ και τα παιδιά μου δεν κρατήσαμε σίγουρα αποστάσεις τις μέρες αυτές!

Δωρεάν βιβλίο για το Κορονοϊό

Η αγάπη μου για τον Axel Scheffler

Τον Axel Scheffler τον συναντήσαμε για πρώτη φορά όταν ο Ντίνος μου ήταν 2 ετών σχεδόν. Γενικά, έχουμε δεθεί συναισθηματικά με τους ανθρώπους που κρύβονταν πίσω από τα βιβλία που διαβάσαμε στην μεταβρεφική περίοδο της ζωής των παιδιών μου. Ένας από τους πρώτους συγγραφείς που αγαπήσαμε ήταν σίγουρα ο Axel. Μοναδικός, ιδιαίτερος και πάντα ξεχωριστός. Πιστεύω, πια, πως αν δω βιβλίο του σίγουρα θα το ξεχωρίσω από την πρώτη ματιά.

Οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά μου και τα βιβλία τους τα κρατάμε σαν φυλαχτό! Όλα κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Ίκαρος σαφώς.

Δωρεάν βιβλίο για το Κορωνοϊό από τις Εκδόσεις Ίκαρος και τον Axel Scheffler.

Το εν λόγω βιβλίο είναι μια ειδική έκδοση από τις Εκδόσεις Ίκαρος! Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του βραβευμένου, ανεξάρτητου εκδότη παιδικών βιβλίων Nosy Crow σε εικονογράφηση του Axel Scheffler και κείμενο από τις Elizabeth Jenner, Kate Wilson & Nia Roberts. Επιστάτης του βιβλίου και σύμβουλος έκδοσης είναι ο καθηγητής Μοντελοποίησης Μεταδιδόμενων Νοσημάτων, Graham Medley του London School of Hygiene & Tropical Medicine αλλά και άλλοι δύο δάσκαλοι παρέα με έναν παιδοψυχίατρο.

Χαίρομαι πολύ που οι Εκδόσεις Ίκαρος ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Nosy Crow να διαθέσουν το βιβλίο στα ελληνικά και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αψηφώντας την δύσκολη και κρίσιμη περίοδο που διανύουμε όλοι μας. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί πως όλοι οι συντελεστές της αγγλικής, αλλά και της ελληνικής έκδοσης, εργάστηκαν εθελοντικά. Και όλα αυτά για τα παιδιά μας!

Το ebook θα το βρείτε σε αυτήν την διεύθυνση και μπορεί να διαβαστεί στην
οθόνη ή ακόμη και να εκτυπωθεί.

Είναι επίσης διαθέσιμο και στην πλατφόρμα Issuu

-Τι είναι ο ιός;

-Έχω πάνω μου μικρόβια τώρα;

-Τι συμβαίνει αν κολλήσεις Κορωνοϊό;

Και πόσες άλλες ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους κρύβονται μέσα αυτό το βιβλίο!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία μπορείτε να βρείτε και στο site των εκδόσεων Ίκαρος με ένα click εδώ . Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα στα παιδιά μας. Η γνώση είναι σημαντικό εφόδιο πάντα. Η εικονογράφηση του Axel Scheffler καθιστά το ebook ακόμα πιο ενδιαφέρον και μέσα από τα δικά του πινέλα ο ιός γίνεται λιγάκι πιο κατανοητός για να μην πω διασκεδαστικός.

Ευχαριστώ θερμά τις Εκδόσεις Ίκαρος για την συνεργασία μας τα τελευταία 4 χρόνια. Κάτι τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς ποιες συνεργασίες αξίζουν. Πάντα μα πάντα θα στηρίζω όσους με σέβονται και με στηρίζουν με το τρόπο τους.

Ξεφυλλίστε το βιβλίο μαζί με τα παιδιά σας, αγκαλιά στο κρεβάτι, στο χαλί, στη βεράντα. Αδράξτε την ευκαιρία και αντιληφθείτε πόσο πλούσιοι και τυχεροί είμαστε! Πόσο γενναιόδωρη είναι η ζωή και αισθανθείτε ευγνωμοσύνη!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.