Όροι Χρήσης

Όλα τα κείμενα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτό το ιστολόγιο είναι πνευματική ιδιοκτησία του mamasnpapas.gr και απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή ή τροποποίηση χωρίς την άδειά μου!

Εάν επιθυμείς να αναδημοσιεύσεις κάποιο άρθρο μου, κάποια συνταγή ή κάποια κατασκευή μου τότε θα πρέπει να ζητήσεις την άδειά μου και να επικοινωνήσεις μαζί μου στο mamas.n.papas86@gmail.com!!
Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση οποιασδήποτε προσωπικής μου φωτογραφίας με οποιοδήποτε περιεχόμενο, φαγητό-diy-ταξίδι-βιβλία.
Με επιφύλαξη για κάθε νόμιμο δικαίωμα!

ΣΧΕΤΙΚΑ
EVI SACHINIDOU

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

SOCIAL MEDIA
Pinterest
mama goes vegetal
Inkstory-Logo

 

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.