Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020

Όπως σχεδόν κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι MomBloggers της Αττικής ενωθήκαμε ώστε να κόψουμε την πίτα για το 2020 και να ανταλλάξουμε ευχές. Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα περισσότερες, αλλά είμαστε και μαμάδες συν τοις άλλοις και πάντα υπάρχουν παράγοντες που δεν μας το επιτρέπουν. Η ανάρτηση αυτή είναι καθαρά προσωπική, από εκείνες που ήθελα να υπάρχουν στο χρονοντούλαπο του mamasnpapas.gr και να μου θυμίζει το λόγο που μπήκα στο χώρο του blogging εξ’ αρχής. Γιατί οι άνθρωποι έχουμε την τάση να ξεχνάμε εύκολα με την πάροδο του χρόνου και εγώ επίσης. Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020

Κοπή πίτας των MomBloggers 2020

Η παρέα των MomBloggers

Θα ξεκινήσω αναφέροντας τον λόγο για το οποίο μπήκα αρχικά στο χώρο του Blogging. Τον έχω αναφέρει και σε παλιότερη ανάρτηση αλλά θέλω πολύ να υπάρχει και σε αυτήν. Η μετακόμισή μου στην πρωτεύουσα ήταν κάτι που με συγκλόνισε ψυχολογικά. Με τον ερχομό μας εδώ, γέννησα την μικρή Stacy και έτσι δεν έκανα καμία προσπάθεια να βρω δουλειά. Η παραμονή στο σπίτι ήταν κάτι που ερχόταν σε ρήξη με την πολύ κοινωνική μου φύση και έτσι είχα ανάγκη να μιλήσω, να ακουστώ, να μοιραστώ και να αλληλεπιδράσω με κόσμο.

Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020
Bloggers της βραδιάς παρέα με την Φωτογράφο μας Σοφία Κοντούκα
Έλενα Μητρόπαπα, Κάλη Κιγιτζή
Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020
Με την Έλενα Μητρόπαπα

Δεν θα μπορούσα να μην είμαι MomBlogger αφού την δεδομένη χρονική στιγμή τα κατάφερνα θαυμάσια ως νέα μαμά στο σπίτι, η οποία μεγάλωνε αποκλειστικά μόνη με τον πολυάσχολο άντρα της τα δύο παιδιά, χωρίς γιαγιάδες και νταντάδες. Η παρέα των MomBloggers με αγκάλιασε σφιχτά. Αισθανόμουν πληρότητα γράφοντας στο mamasnpapas.gr, η πρώτη μου παρέα δεν άργησε να σχηματιστεί και η αμέσως μετά η επόμενη επίσης.

Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020
Ρεγγίνα, Μαρία Κουτσόμηνου, Κάλη Κιγιτζή, Σωτηρία Μπιλιανού
Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020
Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020

Κοπή πίτας για μια κοινότητα που έχει τεράστια δύναμη.

Οι μαμάδες έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα και με μεγάλη επιτυχία. Οι MomBloggers από την άλλη αποδεικνύουμε καθημερινά πως μπορούμε να είμαστε επαγγελματίες δουλεύοντας από το σπίτι. Έχουμε τεράστια δύναμη και γι αυτό όλο και περισσότερες εταιρείες μας εμπιστεύονται καθημερινά θέλοντας να συνεργαστούν μαζί μας.

Η φετινή διοργάνωση της Κοπής της Πίτας των MomBloggers

Φέτος, τα ηνία της διοργάνωσης τα πήραν η Ειρήνη από το blog Μαμαδοϊστορίες και η Σωτηρία από το site MamaSou. Τις κοπέλες τις γνωρίζω προσωπικά και και είναι κάτι παραπάνω από γνωστές μου τολμώ να πω μετά από όσες φορές έχουμε συναντηθεί σε events & parties αλλά και εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η βραδιά που μας επιφύλαξαν τα κορίτσια έκρυβε μέσα της πολλές εκπλήξεις, δωράκια, ωραίο φαγητό, καλό κρασί και όρεξη για κουβέντα.

Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020
Με τις διοργανώτριες της βραδιάς, Ειρήνη και Σωτηρία

Ο χώρος φιλοξενίας των MomBloggers και μια ανεπανάληπτη βασιλόπιτα

Το bar A Liar Man μας φιλοξένησε, μας περιποιήθηκε και ο Γιάννης ο Barman που είχαμε στη διάθεσή μας πάντα χαμογελαστός και ορεξάτος να μας εξυπηρετήσει. Ωραία μουσική, νόστιμο φαγητό και όλα αυτά ένα βήμα από τον σταθμό του Μετρό στο Γκάζι. Η βασιλόπιτα που μας ετοίμασε το Ζαχαροπλαστείο Zuccherino ήταν πεντανόστιμη συν τοις άλλοις. Το φλουρί αργήσαμε να το πετύχουμε αλλά τελικά βρέθηκε η τυχερή της βραδιάς.

A Liar Man the bar
A Liar Man The Bar
Zuccherino
Η πεντανόστιμη βασιλόπιτά μας

Οι Bloggers που συμμετείχαν στην κοπή της Πίτας είναι οι εξής:

Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020
Όλες οι MomBloggers της βραδιάς που αναφέρονται στη λίστα κάτω.
Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020
Αλεξάνδρα Παπαδάκη, Έλενα Μητρόπαπα, Ζωή Κατσάτου, Κάλη Κιγιτζή
Κοπή πίτας
Νάνσυ Κορακίδου, Ειρήνη Ορφανίδου, Αλεξάνδρα Παπαδάκη, Σωτηρία Γαλαμέλου, Ιωάννα Λυμπεροπούλου, Μαρία Κουτσόμηνου, Μαρία Χαντζίκου, Κάλη Κιγιτζή, Έλενα Μητρόπαπα, Ροδώ Ανδριανή, Τερέζα Αλμπέρτη, Σοφία Κοντούκα

Αλεξάνδρα Γεωργιάδου > https://thesmileymom.com/
Αλεξάνδρα Παπαδάκη > https://www.likemotherlikedaughterblog.com/
Βαρβάρα Βλάχου > https://www.mamasstories.gr/
Ειρήνη Ορφανού > https://www.mamadoistories.gr/
Γεωργία Ειρήνη Γκανασούλη > https://www.mamangelic.com
Έλενα Μητρόπαπα > https://www.busymama.gr/
Ελένη Καράντζη > https://mikrospitistolivadiblog.wordpress.com/
Έττυ > https://parettyng.com/
Έφη Νικολ. > http://www.marvelousmoms.gr/
Εφη Φωτεινού > https://nouazetamefountouki.gr/
Ζωή Κατσάτου > https://www.mamapetounia.com/
Ηλέκτρα Μούζα > https://www.justelectra.gr/el/
Ιωάννα Λυμπεροπούλου > https://www.ioannasnotebook.gr/
Καίτη Μιχαλοπούλου > https://oiparamythenies.gr/
Κάλη Κιγιτζή > https://www.anthomeli.com/
Κατερίνα Γκιόνη > https://backtoworkmommy.blogspot.com/
Λαμπρινή > https://polkadotslady.blogspot.com/
Μαρία Κουτσομινου > https://mariaslittlemen.gr/
Μαρία Νέγκα > http://www.mamatrexa.gr/
Μαρία Χαντζίκου > https://www.familives.gr/
Νάνσυ Κορακίδου > https://mamasdoanddonts.wordpress.com/
Ρεγγίνα > https://www.mamareggina.gr/
Ρόδω Ανδριανή > http://myfavourites.gr/
Σοφία Ελευθερίου > https://www.therainbowplaysmusic.gr/
Σοφία Κοντούκα > https://kontoukastudio.gr/blog/
Σωτηρία Γκαλαμέλου > https://www.mamasou.gr/
Σωτηρία Καραβογιαννάκη > https://www.funkymama.gr/
Σωτηρία Μπιλιανου > https://mylittleworld.gr/
Τερέζα Αλμπέρτη > http://happyshinnylife.eu/
Εύη Σαχινίδου > https://mamasnpapas.gr/
Χρυσή > https://blisseekingmom.blogspot.com/

Χορηγοί, υποστηρικτές & δωροθέτες Κοπή πίτας των MomΒloggers για το 2020

Λόγω της μετακόμισης δεν κατάφερα να συνεισφέρω καθόλου σε αυτό το κομμάτι της διοργάνωσης. Είχα εξαιρετικούς συνεργάτες να προσεγγίσω και να μας παρέχουν χορηγίες ωστόσο πνίγηκα μέσα στις κούτες και το άγχος αλλαγής κατοικίας. Τα κορίτσια τα πήγαν περίφημα με δύο μεγάλα δώρα για τη βραδιά αλλά και πολλά μικρότερα εξίσου σημαντικά.

Ευχαριστίες

Ευχαριστώ και εγώ προσωπικά όλους όσους μας υποστήριξαν με τις δωροθεσίες τους, μικρές ή μεγάλες εξίσου σημαντικές για εμάς.

Οι δωροθέτες έχουν αναφερθεί με ονοματική σειρά πέρα από τους χορηγούς και τους υποστηρικτές! Η βραδιά είχε από μόνη της ενδιαφέρον αλλά και τα δωράκια την κατέστησαν ακόμα πιο συναρπαστική. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά αρχικά για την θετική τους απάντηση και έπειτα για την διάθεση των δώρων.

Κοπή πίτας των MomBloggers για το 2020, 31 + στο σύνολο

Σοφία Κοντούκα, η φωτογράφος του event μας Κοπή πίτας των MomBloggers 2020

κοπή πίτας
Η φωτογράφος μας έκανε ένα διάλειμμα και έκοψε την πίτα μας!

Την Σοφία την γνώριζα μόνο διαδικτυακά μέσα από το Instargam. Ήξερα από κοινές μας γνωστές ότι πρόκειται για έναν αξιόλογο άνθρωπο με ιδιαίτερο ταλέντο στη φωτογραφία. Η γνωριμία μας από κοντά μου επιβεβαίωσε όσα είχα ακούσει αλλά και την άποψη που είχα σχηματίσει για αυτήν. Η κοπή πίτας των MomBloggers 2020 ίσως είναι το μόνο event στην μέχρι τώρα blogging καριέρα μου που δεν χρειάστηκε να ανοίξω φωτογραφική μηχανή ή κινητό. Οι φωτογραφίες της Σοφίας είναι ένα όνειρο και την ευχαριστώ θερμά για την προσφορά της αυτή.

Ευχές για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά

Θα ευχηθώ σε όλες εμάς και στην καθεμία ξεχωριστά να έχει την εξέλιξη που η ίδια ονειρεύεται σχετικά με το blog της και την συνεισφορά της στον κλάδο αυτό. Το χαρμόσυνο είναι πως οι εταιρείες, ελληνικές και μη, έχουν αρχίσει ήδη να πιστεύουν πολύ στην έμμεση διαφήμιση και στη δυναμική που έχει ένα blog. Ποντάρουν στα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από τα blogs και ΟΧΙ δεν θέλουν μόνο διάσημους να διαφημίσουν τα προιόντα τους. Γιατί έχουμε και εμείς κοινό, αξιόπιστο, χωρίς πλασματικά νούμερα και η απόδειξη είναι η αναλύσεις που μας προσφέρει το Google.

Από την βραδιά κρατώ σφιχτά τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκα με τις φίλες μου πια Bloggers αλλά και την συζήτηση που μοιραστήκαμε λίγο πριν αποχωρήσουμε από το κατάστημα αργά τα μεσάνυχτα!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.