Ιστορίες με ήχους από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ιστορίες με ήχους από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Σου βρήκα δύο απίθανα βιβλία, ιδανικά για παιδάκια άνω των 2 ετών. Δύο εξαιρετικές ιστορίες με ήχους κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο και είμαι στην ευχάριστη θέση να σου τα προτείνω! Χαίρομαι πολύ όταν τόσο όμορφα βιβλία εντάσσονται στη στήλη μου με το παιδικό βιβλίο. Κάνουν ακόμα πιο χαρούμενους τους ανερχόμενους μικρούς βιβλιοφάγους. Πως να μην γίνουν βιβλιόφιλοι μετά από κούνια!

Ιστορίες με ήχους από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Ιστορίες με ήχους από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Τα φώτα του δάσους

Μια φεγγαρόλουστη νύχτα, μια πυγολαμπίδα ψάχνει να βρει κάτι μικρότερο από την ίδια, κάτι που θα την κάνει να μην αισθάνεται τόσο ασήμαντη. Παρατηρώντας όμως τον κόσμο του δάσους γύρω της, η πυγολαμπίδα θα μάθει την αξία των μικρών πραγμάτων…

Μια μαγευτική υπέροχη ιστορία που τοποθετεί τα παιδιά στον κόσμο της φύσης ακούγοντας τους μαγευτικούς της ήχους. Οι ήχοι ζωντανεύουν μπροστά στα αυτάκια των μικρών παιδιών.

Το μυστικό της σαβάνας

Ένα πουλάκι δυσκολεύεται να μάθει να πετάει κι αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια των υπόλοιπων ζώων της σαβάνας. Θα κατορθώσει τελικά να ακολουθήσει το ένστικτό του και να συναντήσει τα αδέρφια του στα ψηλά κλαδιά των δέντρων.

Οι ιστορίες με ήχους της φύσης που ζωντανεύουν θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών, γιατί είναι όμορφα εικονογραφημένα που ελκύουν το παιδικό μάτι.

Συγγραφέας Ιρένα Τρεβιζάν

Εικονογράφος Λούνα Σκορτεγκάνια

Μετάφραση Μαρώ Ταυρή

Αναζητείστε τα σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο site των Εκδόσεων Μεταίχμιο! Αυτά τα δύο βιβλιαράκια αποτελούν εξαιρετική πρόταση για τις γιορτές σε παιδιά μεταβρεφικής ηλικίας! Θα με θυμηθείτε όταν θα δείτε πόσο θα χαρούν τα μικρούλια μόλις τα αντικρίσουν!

Εδώ μπορείτε να ανατρέξετε σε όλα τα βιβλία που σου έχω προτείνει τα τελευταία 5 χρόνια από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο! Βιβλία που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε γιατί μίλησαν στην καρδιά και στο μυαλό μας! Βιβλία διαχρονικά με ουσία που άλλοτε μας ψυχαγώγησαν και άλλοτε μας δίδαξαν!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.