Μέλισσες Μικρή Σελήνη

Μέλισσες
Την Μικρή Σελήνη την αγαπήσαμε όταν διαβάσαμε τα δύο πρώτα βιβλία που μετέφρασε και κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις της, ”Ο αρκούδος και το πιάνο” και ”Ο παππούς μου έχει ένα φίλο γίγαντα”! Τις ημέρες αυτές κυκλοφόρησε ένα ακόμη εξαιρετικά υπέροχο βιβλίο με τίτλο Μέλισσες και έχουμε πάθει πλάκα στην κυριολεξία μαζί του και εγώ και τα παιδιά!
ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Η ιστορία των μελισσών

Αυτό το βιβλίο αποτελεί μια εγκυκλοπαίδεια για μέλισσες! Πραγματικά κρύβει μέσα του οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρεις για το έντομο αυτό. Το πόσο σκληρά εργάζονται. Την ιστορία που κουβαλάνε ανά τους αιώνες, για τους μελισσοκόμους που τους παίρνουν το μέλι και πόσα άλλα σημαντικά ακόμη!
ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ
Τα παιδιά εξερευνούν τον μαγικό κόσμο των μελισσών. Ερωτεύονται το εξώφυλλό του με τον γλυκύτατο μελισσοκόμο με την πρώτη ματιά! Στο βιβλίο αυτό το παιδί θα μάθει τα πάντα σχετικά με την ανατομία του σώματος μιας μέλισσας. Για το σπίτι της αλλά και για τις συνήθειές της! Θα ενημερωθούν για τους εχθρούς της μέλισσας αλλά και για τους φίλους της. Θα μάθουν για την τρομερή σχέση τους με τον Ναπολέοντα! Αυτό που δεν ξέραμε εμείς και σίγουρα μάθαμε είναι πως οι μέλισσες έχουν τον δικό τους χορό και πως κάθε ένας από αυτούς κρύβει ένα μήνυμα!
ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ
ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ
ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Ο Piotr Socha εικονογράφησε ένα εξαιρετικό βιβλίο και ο Wojciech Graijkowski το αποθέωσε γράφοντας τα κείμενα! Αν τα παιδιά σας αγαπάνε το μέλι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουν τα πάντα γύρω από αυτό και για το έντομο που το παράγει! Ο κύκλος της ζωής της μέλισσας είναι αξιοθαύμαστος.

https://www.facebook.com/honeynestoras/

Εμείς από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αγοράζουμε μέλι από παραγωγό! Τα τελευταία χρόνια το μέλι που τρώμε το παίρνουμε από τον Κωστή. Εδώ θα δεις την σελίδα του με το απίστευτο μέλι που έχει και μπορεί να σου εξηγήσει τις ποικιλίες και τα οφέλη της καθεμίας! Ο Κωστής είναι δικό μας παιδί, καλό και εργατικό σαν τις μέλισσες του που παράγουν το αγνό μέλι.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.