3 υπέροχα βιβλία από την Ελληνοεκδοτική!

διαγωνισμός Ελληνοεκδοτική

Λίγο πριν ετοιμάσω την απόλυτα Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση με Χριστουγεννιάτικα βιβλία για τα παιδιά, σκέφτηκα να τρέξουμε παρέα έναν ακόμη διαγωνισμό! Τρία ολοκαίνουργια βιβλία από την αγαπημένη Ελληνοεκδοτική που το χαρτί τους ακόμα μυρίζει τυπωτήριο φιλοξενούνται στην στήλη μου με το παιδικό βιβλίο! Στο τέλος της ανάρτησης θα μπορέσεις να δεις τους τρόπους να διεκδικήσεις ένα από αυτά!

διαγωνισμός ΕλληνοεκδοτικήΑυτά τα Χριστούγεννα πρόσφερε ένα ακόμη βιβλίο στα παιδιά! Ένα καλό βιβλίο με ένα μήνυμα που πιστεύεις αξίζει να διαβάσουν τα παιδιά σου!

Γράμμα στον μπαμπά και τη μαμά που μαλώνουν

Γιώργος Μπουμπούσης

διαγωνισμός ελληνοεκδοτική

Ένα παιδί και ένα γράμμα! Ένα παιδί που ανοίγει την ψυχή του και ένα γράμμα που σου σκίζει την καρδιά! Δυο γονείς που μαλώνουν μπροστά στο παιδί και εκείνο ακούει κουβέντες βαριές που πληγώνουν! Ένα αθώο παιδί γράφει γράμμα στον μπαμπά και τη μαμά γιατί θέλει πολύ να τους μιλήσει και εκείνοι να το ακούσουν!

διαγωνισμός ελληνοεκδοτική

Ένα γράμμα γεμάτο συναισθήματα, αλήθειες και μια σκληρή πραγματικότητα! Δεν ξέρω αν όλοι οι γονείς μαλώνουμε μπροστά στα παιδιά μας, αν φωνάζουμε ή αν δεν σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε! Σίγουρα όσα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον δεν μπορούν να αντιληφθούν εύκολα για ποιο λόγο γίνονται οι καυγάδες στο σπίτι! Γι αυτό με λόγια τρυφερά απευθύνει ερωτήσεις στους γονείς του ζητώντας απαντήσεις σε όσα δυσκολεύεται να καταλάβει.

Δεν θα σε πειράξει κανείς

Βασίλης Κουτσιαρής

διαγωνισμός ελληνοεκδοτική

Μια απόλυτη ιστορία αγάπης για την ανιδιοτελή αγάπη! Ένας γάτος ατίθασος που είναι και λιγάκι παραπάνω ζωηρός. Τον λένε Ματία και θέλει πολύ να κουρευτεί. Μόλις δει πως οι γονείς του φεύγουν τότε θα αρχίσει να ξυρίζει το κεφάλι του. Η αλλαγή του αυτή θα προκαλέσει πολλά σχόλια και στο σχολείο. Οι υπόλοιπες γάτες θα τον κοροιδεύουν. Η δασκάλα του, όμως, θα τον προστατέψει. Και το ίδιο θα κάνει αργότερα και ο μεγάλος του αδερφός.

διαγωνισμός ελληνοεκδοτικήΜια τρυφερή ιστορία για την ανιδιοτελή αγάπη. Η αγάπη ενός αδερφού για τον άλλον. Ο αδερφός του Ματία μας αποδεικνύει περίτρανα πως ακόμη και λάθος να κάνουμε τα αδέρφια μας είναι για να μας υποστηρίζουν. Είναι δίπλα μας και πάντα θα μας κρατούν το χέρι. Έτσι, συνέβη και με τον ζωηρούλη γάτο. Δεν τον πείραξε κανείς.

Η κουκουβάγια η Τετραγωνομάτα

Αννέτα Μαρκογιαννάκη

διαγωνισμός ελληνοεκδοτική

Ο μικρός Τάκης περνάει πολύ χρόνο στο ίντερνετ με το τάμπλετ του. Όλα δείχνουν πως κινδυνεύει να πάθει αυτό που οι μεγάλοι λένε εξάρτηση..Η εμφάνιση, όμως, μιας κουκουβάγιας που είναι άσχετη με θέματα τεχνολογίας και ίντερνετ, φέρνει την ανατροπή. Μια πολύ έξυπνη ιστορία για τη χρήση του ίντερνετ που αποδεικνύει μέσα από πράξεις και γεγονότα πως η αλόγιστη χρήστη του υπολογιστή και του ίντερνετ μόνο δυσάρεστα αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

3 υπέροχα βιβλία από την Ελληνοεκδοτική!Και τώρα ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις ένα από τα 3 βιβλία!

  1. Like mamasnpapas.gr
  2. Like Ελληνοεκδοτική
  3. Like την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ και tag 3 φίλες.
  4. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.

Λήξη διαγωνισμού 18 Δεκεμβρίου 2018

Όροι και προυποθέσεις:

  1. Τα βιβλία μπορούν να τα διεκδικήσουν μόνο όσοι ακολούθησαν όλα τα βήματα και είναι κάτοικοι Ελλάδος.
  2. Τα βιβλία θα σταλούν στους κατοίκους εκτός Αττικής από την Ελληνοεκδοτική. Οι κάτοικοι Αττικής παραλαμβάνουν τα βιβλία από το κατάστημα των Εκδόσεων κατόπιν συνεννόησης μαζί μου.
  3. Τα στοιχεία που υποβάλλατε στη φόρμα θα διαγραφούν αμέσως μόλις ανακοινωθεί ο διαγωνισμός και μου απαντήσουν οι νικητές που θα κληρωθούν.
  4. Τα βιβλία δεν ανταλλάσσονται με άλλα ή με χρήματα.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.