Τα χρώματα του Οκτώβρη

τα χρώματα του Οκτώβρη

Φθινόπωρο my friends! Για να δω, ποιος ανυπομονούσε να έρθει αυτή η εποχή του χρόνου? Εγώ σίγουρα ναι! Όσο κι αν είμαι παιδί του καλοκαιριού και λατρεύω τη θάλασσα και τα ταξίδια μας σε νησιά και χωριά, πάντα μετά τις διακοπές ανυπομονώ να αλλάξει η εποχή. Κάθε Σεπτέμβρη είμαι γεμάτη συναισθηματικά αλλά και χορτάτη από ξεκούραση και διακοπές! Ανυπομονώ για νέα projects και σκληρή δουλειά! Ω, ΝΑΙ! That’s me anyway! Σήμερα, λοιπόν, θα σου πω τι γεύση μου άφησε ο Σεπτέμβρης, ποια είναι για μένα τα χρώματα του Οκτώβρη και τι αίσθηση μου αφήνει!

τα χρώματα του Οκτώβρη

Ο μήνας του Halloween!

Δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω αυτό το post χωρίς να αναφέρω το Halloween! Είναι ο μήνας αυτής της spooky και τόσο πολυσυζητημένης γιορτής στη χώρα μας που δεν συμβαδίζει με τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις! Πολυσυζητημένης γιατί, όπως σχεδόν με όλες τις τάσεις και τις μόδες, υπάρχουν οι φανατικοί υποστηρικτές και οι φανατικοί haters! Ξέρεις πως εγώ ανήκω στους υποστηρικτές και πως το γιορτάζω τα τελευταία 10 χρόνια σχεδόν, ακόμη και πριν γίνω μαμά!

Εδώ μπορείς να δεις πως να οργανώσεις το πιο τέλειο Halloween Party φέτος και να τρομάξεις – εκπλήξεις τους καλεσμένους σου!

October Halloween
Pin it for later

Εκτός βέβαια από το Halloween είναι και ο μήνας ανανέωσης της ντουλάπας μας! Όλες εμείς οι γυναίκες σε κάθε αλλαγή εποχής μας πιάνει μια τρέλα! Εννοείται πως δεν μας κάνει τίποτα, ή έτσι νομίζουμε τουλάχιστον. Θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε νέα συνολάκια, ζακέτες, το νέο χρώμα που κυκλοφόρησε η Ugg, ξέρεις αυτό το κάτι μεταξύ nude & chestnut που δεν κατάφερες να πάρεις πέρυσι!

Τι κάνεις όμως όταν δεν υπάρχει badget? Όταν όλα σου τα λεφτά αυτού του μήνα θα φύγουν για τα παιδάκια σου? Για φόρμες, φουστάνια και sneakers? E, τότε σου έχω ιδέες για 5 Φθινοπωρινά σύνολα, με ρούχα που σίγουρα υπάρχουν στην ντουλάπα σου και μπορείς να τα συνδυάσεις λίγο διαφορετικά! Μπες στη ανάρτηση που σου δίνω εδώ και που ξέρεις ίσως να πάρεις καμιά ιδέα!

τα χρώματα του Οκτώβρη

Έχεις σκεφτεί ποτέ ποια είναι τα χρώματα του Οκτώβρη για σένα?

Ο Οκτώβρης είναι ο μήνας ανανέωσης και του σπιτιού μου. Νέα χρώματα πιο γήινα, νέα λουλούδια της εποχής που αγαπώ και οι αγαπημένες μου φθινοπωρινές γεύσης καφέ. Ένα ζεστό ποτήρι καφέ, παρέα με ένα καλό βιβλίο είναι ότι πρέπει για εμένα αυτόν τον καιρό. Βιβλία έχω άπειρα στη διάθεσή μου, λόγω του blog και των συνεργασιών μου και διαβάζω διάφορα ανάλογα με τα κέφια.

New corner in da house!

Τα πιο ευχάριστα νέα του μήνα είναι πως απέκτησα την δική μου γωνιά στο καθιστικό μας. Εδώ και χρόνια, από τη στιγμή που μετακομίσαμε στην Αθήνα, μοιράζομαι το ίδιο γραφείο με τον Δημήτρη. Αυτό έχει και τα καλά του αλλά έχει και τα κακά του. Το κακό είναι πως δεν θέλουμε να αλλάζουν θέση τα πράγματά μας και όπως και να έχει αυτό γινότανε. Επίσης, υπήρχαν μέρες που και οι δύο είχαμε δουλειά στο σπίτι μέσα από τον υπολογιστή και μάντεψε ποιος υπερίσχυε και τελικά καθόταν στο γραφείο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, λοιπόν, και απέκτησα το δικό μου γραφείο σε μια αγαπημένη γωνιά του σπιτιού που σίγουρα ήθελε γέμισμα!

τα χρώματα του Οκτώβρη

Η γωνιά από όπου εκπέμπω εγώ και το mamasnpapas.gr!

Το γούστο μου όλα αυτά τα χρόνια παραμένει το ίδιο. Mix match θα το χαρακτήριζα με αγαπημένες τις πιο γήινες αποχρώσεις. Καφέ, μπεζ, ώχρα και τα συναφή είναι εκείνα τα χρώματα με τα οποία επέλεγα να ντύσω το σπίτι μου. Το γκρι για παράδειγμα και το χρώμα του γραφίτη είναι κάτι που αποφεύγω χαρακτηριστικά. Κι όμως το νέο μου γραφείο είναι γκρι μπλε. Ούτε καφέ ούτε λευκό ούτε στο χρώμα του ξύλου. Το αγάπησα από την πρώτη στιγμή που το είδα για την απλότητά του. Εννοείται πως το φωτιστικό που επέλεξα φρόντισα να είναι από μόνο του επιβλητικό, εξ’ ου και το παλαιού τύπου χρυσό.

october colours

Η αίσθηση που αφήνει πάντα ο Οκτώβρης

Πάνε μέρες τώρα που μπήκε ο Οκτώβρης και εμένα ακόμα μου μοιάζει καλοκαίρι! Δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε αυτό αλλά όπως και να έχει ο Οκτώβρης είναι ένας φιλικός μήνας, όσον αφορά τα καιρικά φαινόμενα. Ο Οκτώβρης επίσης είναι και ο μήνας που υποδέχομαι την οικογένειά μου στο σπίτι μου. Σε λίγες μέρες θα είναι εδώ τα αδέρφια μου με τα ανίψια μου μαζί και το Ρουλάκι μας!

Αυτό είναι reunion που θα μείνει στην ιστορία!

Είμαι βέβαια πως θα ετοιμάσω ανάρτηση για αυτή την εμπειρία μας στο σπίτι μου! Δεκατρία άτομα μέσα σε ένα σπίτι 138 τετραγωνικών μέτρων. Το λες και challenge αυτό έτσι?

Αυτά ήταν τα δικά μου φετινά χρώματα του Οκτώβρη!

Μια γλυκιά γεύση μου αφήνει προς το παρόν ο Οκτώβρης και δηλώνω πανέτοιμη για όσα θα ακολουθήσουν. Ανυπομονώ για τις νέες συνεργασίες μου, για τις εκπλήξεις που μου επιφυλάσσουν τα παιδιά μου αλλά και για τις βραδιές γύρω από το τζάκι μας με κουβέντα, βιβλία και όμορφες οικογενειακές στιγμές!

τα χρώματα του Οκτώβρη

Εσύ μπορείς να μείνεις συντονισμένη μαζί μου γιατί ο φετινός χειμώνας θα είναι ακόμα πιο φωτεινός και γεμάτος εκπλήξεις και για τις δύο πλευρές αμφότερα! Κάνε subscribe εδώ δεξιά στο mail list μου και έτσι δεν θα χάνεις τα νέα μου! Είμαστε εδώ παρέα για να τα λέμε, να μοιραζόμαστε, να νοιαζόμαστε, να διαφωνούμε, να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.