Μπασκετικό Easter Camp που σε ανεβάζει LEVEL

Μπασκετικό Easter Camp που σε ανεβάζει LEVEL

Οι διακοπές του Πάσχα πλησιάζουν και τα παιδιά μας σίγουρα ανυπομονούν για αυτές. Οι δύο αυτές εβδομάδες μπορούν να γίνουν πολύ εποικοδομητικές αλλά και πολύ πληκτικές. Είναι στο χέρι μας πώς θα τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ειδικά αν δεν μπορούμε να λείψουμε από την εργασία μας. Ένας έξυπνος τρόπος απασχόλησης των παιδιών είναι η συμμετοχή σε Camp! Αν αγαπούν τα παιδιά σας το Μπάσκετ αλλά και τον αθλητισμό, σας έχω το καλύτερο στα Νότια Προάστια! Μπασκετικό Easter Camp που σε ανεβάζει LEVEL με τον South Αλίμου το διάστημα των πασχαλινών διακοπών. We go SOUTH!

Μπασκετικό Easter Camp που σε ανεβάζει LEVEL

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΝΧΤ LEVEL EASTER | DAY CAMP για παιδιά 10 έως 15 ετών

Ο South Αλίμου μας έδωσε το παρασύνθημα και εμείς ήδη ανυπομονούμε να δούμε τι καλό έχουν ετοιμάσει για τα παιδιά μας και σε αυτό το Camp. Μετά τα πολύ πετυχημένα Summer Camp που γυρίζουν καταϊδρωμένα, αλλά και με έξυπνα tips όσον αφορά την καλλιέργεια της αθλητικής τους παιδείας.

Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!

Αυτή τη φορά το NXT Level Camp γυρίζει το πρωί! Μας βολεύει περισσότερο εμάς προσωπικά, διότι από τις 8.00 μέχρι τις 14.30 μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να ολοκληρώσουμε τις δουλειές μας, οι οποίες τρέχουν μέχρι και την Μεγάλη Πέμπτη σίγουρα.

Στον σύνδεσμο που σου δίνω πιο επάνω μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα καθώς και το κόστος συμμετοχής. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με τη Γραμματεία του Συλλόγου για περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9886357 & 213 0450612

Μπασκετικό Easter Camp που σε ανεβάζει LEVEL

Στο NXT Level Easter Camp μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και από άλλους αθλητικούς συλλόγους.

Δύο λόγια από την εμπειρία μας στον South BC Αλίμου

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να πω ότι παλιότερα ο Ντίνος ήταν σε άλλο αθλητικό σύλλογο. Ο κύριος Γιάννης Ηλιόπουλος, ιδρυτής του South ,αλλά και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής, με κέρδισε με δυο λέξεις του αφού του εξήγησα κάποιον προβληματισμό μου.

Μπασκετικό Easter Camp που σε ανεβάζει LEVEL

Αθλητική Παιδεία & Ευγενής Άμιλλα.

Δύο πολύ σημαντικές έννοιες ειδικά στις μικρές ηλικίες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό. Η αθλητική παιδεία καλλιεργείται καθημερινά στο γήπεδο από την προπόνηση μέχρι και στον αγώνα. Συνεργασία, ομαδικότητα και σεβασμός τόσο στον συναθλητή όσο και στον αντίπαλο.

Τέλος, θα ήθελα πολύ να διαβάσεις αυτό εδώ το εξαιρετικό άρθρο από τον κύριο Άνθη Αλέξανδρο, προπονητή Καλαθοσφαίρισης της ΕΟΚ.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε μην χάνεις χρόνο! Δήλωσε συμμετοχή στο πιο NXT LEVEL Easter Camp! Μπορείς να γίνεις μέλος στο κανάλι του South BC Αλίμου στο Viber, ώστε να λαμβάνεις ενημέρωση για όλα.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.