Χτενίσματα με πλεξούδες

Χτενίσματα με πλεξούδες
Οι πλεξούδες στα μαλλιά μας νομίζω είναι μία τάση που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα και πάντα είναι στο προσκήνιο! Τις πιο διάσημες πλεξούδες τις λάνσαρε η Angelina Jolie στο Tomb Raider και νομίζω πως από εκεί και ύστερα όλες οι γυναίκες κάναμε πλεξούδες στα μαλλιά μας πολύ συχνότερα! Εγώ αγαπώ τις πλεξούδες γιατί μου έπλεκε η μαμά μου έτσι τα μαλλιά μου όσο ήμουν μικρή και συνεχίζω μέχρι και σήμερα, στα 31 μου χρόνια, να επιλέγω κομμώσεις με λίγη πλεξούδα μέσα σίγουρα! Χτενίσματα με πλεξούδες το θέμα της ημέρας μας λοιπόν!
hairstyles for little girls

Πλεξούδες πλεξούδες πλεξούδες

Τις πλεξούδες τις αγαπώ από το Νηπιαγωγείο ακόμα, που η μαμά μου συνήθιζε να μου κάνει έτσι τα μαλλιά ώστε να μην με ενοχλούν την ώρα του ζωγράφιζα ή έπαιζα! Από μικρό παιδί είχα μακριά μαλλιά. Εκτός από μία περίοδο της ζωής μου που ήταν της μόδας το καρέ και είχαμε ακολουθήσει και εμείς αυτήν την τάση! Ωστόσο με θυμάμαι με μακρύ μαλλί και με πλεξούδα έστω και μία για το κατιτίς της υπόθεσης! Έτσι, τώρα και η μικρή μου Stacy αγαπά να πηγαίνει στο κομμωτήριο. Να της φροντίζουν τα μαλλιά και να κάνει πλεξούδες και αυτή με τη σειρά της! Άλλωστε, σε πιο μικρό κορίτσι δεν αρέσει να κάνει ότι και η μαμά?
hairstyles for little girls
hairstyles for girls
Η αλήθεια είναι πως τα δικά μου χέρια δεν πιάνουν καθόλου! Γαλλική πλεξούδα δεν ξέρω να φτιάχνω και μάλλον δεν πρόκειται να μάθω κιόλας! Την απλή ξέρω μόνο και αυτήν εμπιστεύομαι που λένε!😅Για καλή μου τύχη η κολλητή μου είναι κομμώτρια, έτσι έχουμε δοκιμάσει απίστευτα πράγματα στο κεφάλι μου από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε μαθήματα κομμωτικής. Και η νύφη μου είναι επίσης κομμώτρια. Κάθε φορά που συναντιόμαστε δεν χάνω ευκαιρία και μου φτιάχνει μια πλεξούδα! Γενικά, έχω πολύ μαλλί και κάποιες φορές με κουράζει να το έχω κάτω! Οπότε το πιο ωραίο μάζεμα είναι σίγουρα μια  πλεξούδα, όλων των ειδών!
hairstyles for girls
hairstyles for little girls
hairstyles for little girls

Δεν ήταν λίγες οι φορές που επιχείρησα χτένισμα που περιείχε μέσα πλεξούδα! Πρόσφατα, μάλιστα επιχειρήσαμε δύο διαφορετικά με την κολλητή μου και μου άρεσαν πολύ γιατί ήταν ανάλαφρα και καθόλου στημένα! Θεωρώ πως χτενίσματα πολύ στημένα δεν μπορώ να τα υποστηρίξω! Όσες φορές πάλι το έκανα κατέληξα να μην μου αρέσω καθόλου!

Το μόνο σίγουρο είναι πως φέτος το καλοκαίρι σχεδόν κάθε μέρα είχαμε και μια πλεξούδα πλεγμένη στα μαλλιά μας! Και εγώ αλλά και η μικρή μου πεταλουδίτσα! Μας πάει πολύ αυτό το mother & daughter άλλωστε!

hairstyles for little girls
hairstyles for little girls
hairstyles for little girls

Αυτές ήταν μερικές από τις δικές μου φωτογραφίες στις οποίες κατάφερα να αποθανατίσω το μικρό μου κοριτσάκι αλλά και κάποιες με εμένα μέσα έχοντας μια πλεξούδα στα μαλλιά!

Follow me στο Pinterest εδώ για να βλέπεις τι καρφιτσώνω ανά τακτά διαστήματα και να παίρνεις και εσύ ιδέες! Εδώ μπορείς να δεις τα braids hairstyles που έχω ήδη κάνει Pin 🚩 και είναι ουκ ολίγα!

hairstyles for little girls

Αν αγαπάς και εσύ τις πλεξούδες τότε αυτό το post σίγουρα θα σου άρεσε! Αν έχεις κοριτσάκι με καταλαβαίνεις απόλυτα. Είμαι σίγουρη πως και εσύ αναζητείς καθημερινά ιδέες για χτενίσματα για το σχολείο, τη βόλτα ή το party που είστε καλεσμένοι με την μικρή σου κόρη! Τα κορίτσια είναι πιο απαιτητικά από τα αγόρια όσον αφορά την εμφάνιση. Σε αυτό δεν χωρά καμία αμφιβολία! Και επειδή μου άρεσε πολύ αυτό το εγχείρημά μου σκέφτομαι να ακολουθήσει και επόμενο σχετικό post!

Μείνε συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe στο mail list μου εδώ δεξιά στο blog!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.