Κωδικοί προσφοράς και κουπόνια από το Notino- Γιατί να τα προτιμήσεις

Κωδικοί προσφοράς και κουπόνια από το Notino

Ημέρες Χριστουγέννων σημαίνει ημέρες δώρων. Η μεγάλη γιορτή του χρόνου έφτασε και όλοι μας αναζητούμε ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα. Ευτυχώς που έχουμε στη διάθεσή μας το Notino που ήδη έχει τις καλύτερες τιμές στην διαδικτυακή αγορά. Πολύ χρήσιμα είναι επίσης και τα δωροκουπόνια που διαθέτει μαζί με τους κωδικούς προσφοράς. Νέο άρθρο στη στήλη μου Ομορφιά. Κωδικοί προσφοράς και κουπόνια από το Notino- Γιατί να τα προτιμήσεις. Ότι πρέπει για τα Χριστούγεννα και τα χριστουγεννιάτικα δώρα!

Κωδικοί προσφοράς και κουπόνια από το Notino

Πριν κάνω τις αγορές μου online φροντίζω να δω τι προσφορές υπάρχουν. Αυτό είναι αλήθεια. Όχι μόνο όταν πρόκειται να αγοράσω κάτι ακριβό αλλά και κάτι μικρότερης αξίας. Αναζητώ προσφορές και δεν είναι λίγες οι φορές που έχω προτιμήσει να δωρίσω κουπόνια σε κάποιον δικό μου άνθρωπο. Έτσι, μπορεί να επιλέξει ό,τι θέλει χωρίς να χρειάζεται μετά να κάνει αλλαγή. Ας τα πάρουμε όμως ένα ένα τα πράγματα.

Κωδικοί προσφοράς και κουπόνια από το Notino- Γιατί να τα προτιμήσεις

Η αλήθεια είναι ότι στο Notino πάντα μπορείς να βρεις ειδικές προσφορές και εκποιήσεις. Αρκεί να έχει επαφή και να έχεις κάνει εγγραφή στο Newsletter τους ώστε να λαμβάνεις τις ενημερώσεις. Αυτά δεν πρέπει να τα χάνεις, γιατί κάποιες μέρες σκάνε τρελές προσφορές στο email μου. Όπως τον προηγούμενο μήνα με το Black Friday.

Πώς μπορείς να αποκτήσεις κωδικό προσφοράς

Κωδικό προσφοράς αποκτάς αν γίνεις εγγεγραμμένος πελάτης. Αυτό είναι μια ένδειξη ευγνωμοσύνης από το Notino προς τους ανθρώπους που ψωνίζουν συχνά από το e-shop τους. Αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό και μετά όλα τα πάρουν το δρόμο τους. Από την άλλη, στα social media του Notino μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή τις προσφορές που τρέχουν συνέχεια.

Πώς μπορείς να αποκτήσεις δωροκουπόνια

Η καλύτερη λύση να αγοράσεις ένα δώρο σε κάποιον είναι να του προσφέρεις ένα δωροκουπόνι και να το εξαργυρώσει ο ίδιος όπως θέλει. Μπορεί να ξέρουμε καλά το αγαπημένο μας πρόσωπο, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να πέσουμε έξω στις επιλογές μας για εκείνους. Ένα δωροκουπόνι είναι πάντα μια πιο ασφαλής επιλογή δώρου. Θα επιλέξει μόνος του το άρωμά του, την κρέμα προσώπου ή την μηχανή αποτρίχωσης που έχει ανάγκη.

Η αγορά δωροκουπονιού είναι εύκολη και χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά να την αγοράσεις. Έχει ισχύ για 12 μήνες και αυτό είναι super τέλειο για αυτό που του την προσφέρεις, γιατί πολύ απλά τώρα μπορεί να μην χρειάζεται κάτι. Σε ένα μήνα ή δύο, όμως, όλο και κάτι θα του έχει τελειώσει.

Πριν αγοράσεις λοιπόν το επόμενο δώρο στον αγαπημένο σου θυμήσου αυτές τις δύο επιλογές τις οποίες μοιράστηκα σήμερα μαζί σου.

Τα Notino είναι πάντα μια καλή επιλογή για δώρα στον εαυτό μας αλλά και στους αγαπημένους μας! Μην το ξεχνάς αυτό!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.