Χειμώνας είναι θα περάσει

Χειμώνας είναι θα περάσει

Απόγευμα Κυριακής και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από λίγο blogging💻 Κοιτώ από το παράθυρο και ύστερα από 5 λεπτά αντιλαμβάνομαι πως δεν κυκλοφορεί σχεδόν κανείς στην λεωφόρο μπροστά από το σπίτι μου. Λόγω κρύου μονολογώ! Μπορεί τις τελευταίες μέρες να έχει ανέβει η θερμοκρασία σε σχέση με την εβδομάδα που μόλις αφήσαμε πίσω μας. Ωστόσο μια ψύχρα την έχει ακόμα, δεν μπορείς να πεις! Αν με διαβάζεις θα ξέρεις ήδη πως είμαι παιδί του καλοκαιριού! Λατρεύω την θάλασσα, τον ήλιο και τις βόλτες στα νησιά! Ο χειμώνας μου προκαλεί ανησυχία, γιατί με δεσμεύει περισσότερο μέσα στο σπίτι! Πάμε, όμως, να τα πούμε λιγάκι καλύτερα. Χειμώνας είναι θα περάσει σκέφτομαι και κάπως έτσι άρχισα να γράφω πάλι στη στήλη μου Εγώ.

Χειμώνας είναι θα περάσει

Χειμώνας είναι θα περάσει

Φέτος ο χειμώνας αποδείχτηκε πολύ διαφορετικός από όσους έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια! Τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους ακόμα και στο μπαλκόνι μας και σε πολλές περιοχές η χιονόπτωση ήταν συνεχής και ασταμάτητη! Χιόνιζε μανιωδώς σε σημείο πολλές περιοχές να αποκλειστούν και να αποκτήσουν προβλήματα στην καθημερινότητά τους, λόγω διακοπής νερού και ρεύματος! Ακόμα και τώρα που μιλάμε ξέρω πως υποφέρουν από έλλειψη νερού μιας και όλες οι κεντρικές σωληνώσεις είναι παγωμένες! Πολύ λυπάμαι που αδυνατούμε σαν χώρα να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά αυτό είναι άλλης φύσεως συζήτηση και δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο!

Χειμώνας είναι θα περάσει

Οι υποχρεώσεις της δουλειάς δεν μας επέτρεψαν να επισκεφτούμε κάποιο χιονοδρομικό κέντρο ακόμα. Είμαι αισιόδοξη πως μέσα στον επόμενο μήνα όλο και κάποια εκδρομή θα οργανώσουμε. Έστω και αυθημερόν! Για καλή μας τύχη προλάβαμε να παίξουμε χιονοπόλεμο πριν αποχαιρετήσουμε τον παλιό τον χρόνο και όσο ήμασταν διακοπές στο χωριό!

Χειμώνας είναι θα περάσει
Βόλτα στα χιόνια

Χειμώνας είναι θα περάσει σκέφτομαι όμως συχνά πυκνά!

Ειδικά όταν βλέπω πόσος κόσμος υποφέρει από το κρύο!

Κάτι που μου έχει κάνει επίσης ιδιαίτερη εντύπωση, είναι πως ελάχιστοι είναι αυτοί που ανάβουν καλοριφέρ πλέον στην Αττική! Είμαι σε αναζήτηση νέας κατοικίας. Ενώ βρίσκω πολύ ωραία, περιποιημένα και νεόδμητα σπίτια, δεν προχωρώ στην κατοχύρωση καμίας γιατί δεν βάζει κανείς πετρέλαιο στις οικοδομές! Φοβερό!

Ξέρω θα σου ακουστεί λιγάκι αφελές, αλλά εγώ ήδη έχω αρχίσει να μετράω αντίστροφα για το καλοκαιράκι! Ανυπομονώ να έρθει ο καιρός που θα απολαμβάνω την θάλασσα και τις πρωινές βόλτες στην παραλία. Τον δροσερό καφέ και τον λαμπερό καυτό ήλιο!

Σήμερα για παράδειγμα, χάρηκα τόσο πολύ που έλαμψε ο ήλιος που δεν σταμάτησα να βγάζω φωτογραφίες τα παιδιά μου αλλά και εμένα την ίδια!😊😋  

Θα σε αποχαιρετήσω τώρα και θα σου ευχηθώ να έχεις μια υπέροχη δημιουργική εβδομάδα! Εγώ ήδη έχω ετοιμάσει τις λίστες μου και το πρόγραμμά μου είναι ιδιαίτερα φορτωμένο! Fingers crossed λοιπόν!🙅🙅

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.