Φτιάξε Χριστουγεννιάτικη παιδική Γιρλάντα με χεράκια

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα με χεράκια

Δευτέρα σήμερα και μπήκαμε εντελώς σε Christmas mood!Ξέρεις πως αγαπάμε τα DIYs και έχω συγκεκριμένη ετικέτα DIYs Παιδί. Η ημέρα των Χριστουγέννων πλησιάζει και θέλουμε μέχρι τότε να έχουμε στολίσει όλες τις γωνιές του σπιτιού μας. Σήμερα λοιπόν θα σου δείξω κάτι πολύ ωραίο και εύκολο που φτιάξαμε μαζί με τα παιδιά μου. Δεν χρειάζεσαι πολλά υλικά και σίγουρα δεν χρειάζεται να είσαι άσσος στις χειροτεχνίες. Φτιάξε Χριστουγεννιάτικη παιδική Γιρλάντα με χεράκια φέτος τα Χριστούγεννα. Διασκέδασε μαζί με τα παιδιά σου. Christmas DIYs.

Φτιάξε Χριστουγεννιάτικη παιδική Γιρλάντα με χεράκια

Η ιστορία λίγο πριν τη γιρλάντα

Την γενική καθαριότητα του σπιτιού την είχα τελειώσει την προηγούμενη εβδομάδα. Το μόνο που έλειπε ήταν να αλλάξουν τα χρώματα του σαλονιού και να γεμίσει η ατμόσφαιρα με κόκκινο και πράσινο. Η έκπληξη των παιδιών δεν περιγράφεται. Δεν το είχε ζητήσει ακόμα το δέντρο ο μικρός οπότε δεν το περίμενε κιόλας! Ήταν ένα χαρούμενο απόγευμα που το περάσαμε κοιτώντας τα στολίδια μας και κάνοντας σχέδια για το τι θα πούμε στον Αι Βασίλη!

Δημιούργησε μια ονειρική ατμόσφαιρα στο σπίτι για τα τα παιδιά σου

Διάβασε εδώ πώς!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη και η εμφάνιση του ξωτικού μας

Φτιάξε Χριστουγεννιάτικη παιδική Γιρλάντα με χεράκια

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, λοιπόν, ήταν η απόλυτη ευκαιρία να φτιάξουμε μια καινούργια χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία. Προσπαθήσαμε με τον Ντίνο να φτιάξουμε ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι να στολίσει τη μία πλευρά του μαυροπίνακα τους.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις τη Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα

  • χαρτόνι πράσινο
  • κόκκινο χαρτόνι
  • ψαλίδι
  • κόλλα στικ
  • διακοσμητικά στολίδια για χειροτεχνίες
  • κορδέλα χριστουγεννιάτικη
Χριστουγεννιάτικη παιδική Γιρλάντα με χεράκια

Φτιάξε Χριστουγεννιάτικη παιδική Γιρλάντα με χεράκια

Σχεδιάσαμε το περίγραμμα του χεριού του Ντίνου στο χαρτόνι μας μια φορά.Το έκοψα και έπειτα το σχεδίασα. Έκοψα περίπου 25 χεράκια. Τα έκοψα υπομονετικά και έπειτα τα κόλλησα με την γνωστή κόλλα χειροτεχνίας σχηματίζοντας έναν κύκλο. Στη συνέχεια έκοψα 12 μικρούς κύκλους πάνω στο κόκκινο χαρτόνι. Κόλλησα μεταξύ τους τις τέσσερις τριάδες των κύκλων σχηματίζοντας στολιδάκι. Για το τέλος κόλλησα γύρω γύρω στο στεφάνι τα διακοσμητικά για να γίνει λιγάκι πιο λαμπερό. Θα μπορούσα να βάλω και περισσότερα αλλά ο Ντίνος επέμενε να μην το φορτώσουμε πολύ. Με blue tack το κόλλησα στον μαυροπίνακά τους ώστε να το βλέπουν και να χαίρονται!

Ο Ντίνος μου έδωσε την ιδέα να γράψουμε μια ευχή από δίπλα του. Ήθελε να ζωγραφίσουμε καρδιές και παιδάκια. Έκανε αυτός τα δικά του λίγο πιο εκεί και εγώ στόλισα με τον δικό μου τρόπο το στεφάνι μας γράφοντας ωραίες λέξεις και συναισθήματα.

Πώς να φτιάξεις Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα

Θα σας δείξω και τις υπόλοιπες χειροτεχνίες μας αυτήν την εβδομάδα. Τα Χριστούγεννα είναι η χαρά του DIY!. Θέλω όμως επίσης να σου πω ότι ετοιμάζω ένα super peppa pig party για την μικρή μου τοσοδούλα που σε λίγες μέρες θα γίνει 2 χρονών! Είμαι ανάμεσα σε ψαλίδια, εκτυπώσιμα, κόλλες και μία κούτα κλειστή η οποία κρύβει μέσα της μια υπέροχη πινιάτα. Τους την φυλάω για έκπληξη!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.