Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά στον Μάρτη

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά στον Μάρτη

Οι Εκδόσεις Μάρτη συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία το εργαστήρι γραφής για παιδιά για δεύτερη φορά. Αν έχεις παιδί από 7 έως 11 ετών τότε αυτό εδώ το post σε ενδιαφέρει. Εμείς σύντομα θα παρακολουθήσουμε με τον Ντίνο το πρώτο μας εργαστήρι και περιμένω να δω πως θα του φανεί. Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά στον Μάρτη, στο Κολωνάκι.

Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά στον Μάρτη

Λίγα λόγια για το πρόσωπο πίσω από το δημιουργικό αυτό εργαστήρι δημιουργικής γραφής

Η Βιβιάνα Μηλιαρέση είναι μέντορας συγγραφής στο Ministry of stories, το κέντρο δημιουργικής γραφής για παιδιά του Nick Hornby στο Ανατολικό Λονδίνο και founder του theresastory.org   δημιουργική γραφή & εικονογράφηση για παιδιά 7-12 ετών.

Σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα σε πρότυπα δημοτικά σχολεία στο Λονδίνο από το 2013. Συνεργάζεται με το βιβλιοπωλείο Atlantis Books, τρέχει τα παιδικά τους προγράμματα και το Φεστιβάλ Τέχνης και Λογοτεχνίας Caldera, το οποί φιλοξένησε συν τοις άλλοις τον Ευγένιο Τριβιζά.

Λίγα λόγια για το εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής είναι κατάλληλο για παιδιά από 7 έως 11 ετών και λαμβάνει χώρα στον χώρο του Μάρτη, Χάρητος 8 στο Κολωνάκι.

Το there’s a story βασίζεται στην αρχή ότι ο καθένας από εμάς είναι εν δυνάμει συγγραφέας. Αν κάποιος μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία, τότε σίγουρα μπορεί και να την γράψει. Στόχος μας είναι να πείσουμε τα παιδιά πως εφόσον σκέφτονται κάτι με το μυαλό τους, τότε σίγουρα μπορούν και να το γράψουν με το χέρι τους.

Η γραφή απελευθερώνει τη φαντασία μας και αναπτύσσει την αυτοπεποίθηση τον αυτοσεβασμό και την επικοινωνία. Μέσα από την γραφή γνωρίζουμε τον εαυτό μας και τους άλλους για να εξελιχθούμε σε ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ανεπτυγμένες ικανότητες ενσυναίσθησης και επίλυσης προβλημάτων.

Πρόγραμμα συναντήσεων:
28 Ιανουαρίου-15 Απριλίου 2019


Κάθε Δευτέρα 18:30-20:00
28/01, 04/02, 11/02, 18/02, 25/02, 04/03, 18/03, 01/04, 08/04 & 15/04.


Εγγραφές έως 28 Ιανουαρίου 2019.
Κόστος: 180€, Εξόφληση έως 31 Ιανουαρίου 2019.


Πληροφορίες εγγραφής:
Μάρτης| Χάρητος 8, 10675| 210 3210982| martis@martis.gr
There’s a story | www.theresastory.org | hello@theresastory.org | 6976181564

Μια πολύ δημιουργική ώρα για το παιδί που έχει τάση στη συγγραφή όπως ακριβώς και ο Ντίνος. Γράφει ιστορίες δειλά δειλά και ονειρεύεται πως μια μέρα θα καταφέρει να γράψει ένα δικό του βιβλίο που θα μιλάει για το διάστημα, τα γρήγορα αυτοκίνητα και τα σκυλάκια που πετούν.

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.