Διαβάσαμε το βιβλίο Πετάνε οι Πιγκουίνοι;

Διαβάσαμε το βιβλίο Πετάνε οι Πιγκουίνοι;

Βρείτε μου ένα παιδί ή έναν ενήλικα γονέα μη που να μην αγαπάει τα βιβλία του Oliver Jeffers αλλά και τον ίδιο σαν προσωπικότητα! Όσοι τον γνωρίζουν και τον διαβάζουν τον λατρεύουν από την πρώτη στιγμή για τον απλό τρόπο γραφής του. Η εικονογράφησή του είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις βιβλίο του Oliver Jeffers και να μην καταλάβεις ότι είναι δικό του. Διαβάσαμε το βιβλίο Πετάνε οι Πιγκουίνοι; και ήρθα να τα πούμε στη στήλη μου με το Παιδικό βιβλίο που τόσο αγαπάς και συμβουλεύεσαι!

Διαβάσαμε το βιβλίο Πετάνε οι Πιγκουίνοι;

Διαβάσαμε το βιβλίο Πετάνε οι Πιγκουίνοι;

Το γνωστό παιδάκι της εικονογράφησης του Jeffers έχει έναν φίλο πιγκουίνο! Κάνουνε πολύ παρέα και είναι πολύ αγαπημένοι οι δύο φίλοι! Ο Πιγκουίνος, όμως, θέλει πολύ να πετάξει! Έχει πολύ πείσμα και πιστεύει πως θα τα καταφέρει! Βάζει τα δυνατά του αλλά αποτυγχάνει. Δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί ξανά. Πάλι αποτυγχάνει όμως.

Θέλει να πετάξει πάση θυσία! Όλο αυτό το διάστημα, όμως, λείπει πολύ στον φίλο του. Το μικρό αγόρι τον αναζητεί και ψάχνει την παρέα του! Προσπαθεί να είναι δίπλα του σε κάθε προσπάθεια. Ειδικά στην αποτυχία του!  

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα βιβλία του Oliver Jeffers που έχω μοιραστεί μαζί σου!

Διαβάσαμε το βιβλίο Πετάνε οι Πιγκουίνοι;

Διαβάσαμε το βιβλίο Πετάνε οι Πιγκουίνοι; Ένα βιβλίο για τη φιλία!

Μέσα από το βιβλίο αυτό ο Oliver Jeffers μας χαρίζει άλλη μια συγκινητική ιστορία για την φιλία! Μας αποδεικνύει πως φιλία σημαίνει συμπαραστέκομαι, υποστηρίζω. Στέκομαι δίπλα στον φίλο μου όσο και αν δεν μου αρέσει αυτό που έχει στόχο να κάνει! Ο φίλος είναι και για τις χαρές αλλά και για τις λύπες! Αν λείπει σε ένα από τα δύο τότε δεν είναι φίλος!  

Oliver Jeffers Πετάνε οι Πιγκουίνοι;

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ σε καλύτερη τιμή! Ακόμη και εμένα με έβαλε σε σκέψεις! 

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.