Δύο νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Σαίτη

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ (4)
Σήμερα καλωσορίζω στη στήλη μου με το Παιδικό Βιβλίο τις Εκδόσεις Σαίτη. Για πρώτη φορά σου παρουσιάζω δυο νέα βιβλία που μόλις κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις τους! Το θυμωμένο αρκουδάκι & Η μεγάλη νίκη της ζωής!

Το θυμωμένο αρκουδάκι

Γλυκερία Γκρέκου – Λιάνα Δενεζάκη

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ
Το θυμωμένο αρκουδάκι είναι όπως καταλαβαίνεις από τον τίτλο και μόνο πολύ θυμωμένο! Η καρδούλα του Μάκη είναι φουρτουνιασμένη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι επιθετικός στους άλλους! Ποιος φταίει, όμως, για τα τόσα νεύρα του και για την άσχημη συμπεριφορά του?Τι είναι αυτό που θα βοηθήσει τον αρκούδο να ελέγξει τα συναισθήματά του?
ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ

Σπουδαίο μήνυμα

Η ιστορία αυτή είναι ένα σπουδαίο μάθημα σε εμάς τους γονείς αρχικά! Η ιστορία του Μάκη αποδεικνύει περίτρανα πως ένα παιδί όταν μεγαλώνει σε περιβάλλον γεμάτο αρνητισμό, φωνές και τσακωμούς έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Νιώθει ανασφάλεια και η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από επιθετικότητα και αδιαφορία!

Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε ένα όμορφο περιβάλλον που θα μεγαλώσει το παιδί και θα το βοηθήσουμε να ανθίσει! Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εμείς αποτελούμε πρότυπα για αυτά και τα παιδιά μας είναι ο αντικατοπτρισμός μας!

Ο θυμωμένος Μάκης κατάφερε μέσα από την μουσική να ξεδιπλώσει όσα συναισθήματα τον καταπίεζαν! Βρήκε διέξοδο στα τύμπανα και έγινε μέλος της ορχήστρας του σχολείου του, κερδίζοντας την συμπάθεια των φίλων του που τόσο είχε ανάγκη τελικά! Οι γονείς του άφησαν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς και άρχισαν να απολαμβάνουν το ταλέντο του παιδιού τους!

Μια εξαιρετική ιστορία με βαθύ νόημα που πρέπει να βάλει εμάς τους γονείς σε βαθιές σκέψεις! Τι είναι αυτό που μετρά πιο πολύ στη ζωή μας?

Η μεγάλη νίκη της ζωής
Ελένη Τσαλδίρη

ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ
Η ιστορία της Ζωής με έκανε να συγκινηθώ και να αγκαλιάσω τα παιδιά μου την ώρα που το διαβάζαμε τόσο δυνατά που τα ίδια άρχισαν να ανησυχούν! Η ιστορία της Ζωής, είναι ένα παραμύθι αφιερωμένο σε όλα εκείνα τα παιδιά που παλεύουν καθημερινά να κρατηθούν στη ζωή καταβάλλοντας υπέρμετρες προσπάθειες ενάντια στην μάστιγα του αιώνα μας!
Είναι αφιερωμένο σε όλους εκείνους τους μικρούς μαχητές που βάζουν τα γυαλιά σε εμάς τους μεγάλους με την τεράστια δύναμη που δείχνουν και με το μεγαλείο της ψυχής τους!
ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΙΤΗ

Μια ιστορία με αλληγορικό περιεχόμενο, από το οποίο ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ! Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες μιας και το μήνυμά που θέλει να μας περάσει απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους!

Σύντομα θα σου δείξω ένα ακόμη βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις, με θέμα τον Ελληνισμό του Πόντου και την Γενοκτονία! Ένα θέμα που εμένα προσωπικά μου καίει την καρδιά κάθε φορά που μιλώ και αναφέρομαι σε αυτό!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.