Γλυκό ή αλμυρό?
Συνταγή για την σοκολατένια κρέμα:
(με αυτήν κάνω και τα προφιτερόλ μου🍫)
-
1 ζαχαρούχο
-
μισό πακέτο σκόνη κακάο άγλυκο
-
200 γραμμάρια ζάχαρη
-
4 φλιτζάνια τσαγιού νερό
-
1 κουτί κούσταρ πάουντερ
-
1 κουβερτούρα κομματάκια
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνεις το ζαχαρούχο με τη ζάχαρη και τα 3 φλυτζάνια νερό! Στο 4ο φλιτζάνι αραιώνεις το κούσταρ ! Μόλις ζεσταθούν τα υγρά σου στο κατσαρολάκι ρίχνεις το μείγμα με το κούσταρ και ανακατεύεις καλά και για πολύ ώρα μέχρι να πήξει η κρέμα σου! Λίγο πριν το τέλος ρίχνεις και την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύεις ώστε να γίνει σοκολατένια!
αυτο με την αλμυρη σφολιάτα, ευρηματικό! θα στο κλεψω 🙂
και είναι πανευκολούρα όπως λέει και ο ντίνος!!αχαχαχ