Δωρεάν εκτυπώσιμα να πεις ευχαριστώ στο δάσκαλο/δασκάλα

Δωρεάν εκτυπώσιμα να πεις ευχαριστώ στο δάσκαλο/δασκάλα

Είμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν κλείσουν τα σχολεία και είμαι σίγουρη πως και εσύ ψάχνεις ιδέες δώρων για την δασκάλα και το δάσκαλο. Για το λόγο αυτό σήμερα θα σου δώσω κάποια δωρεάν εκτυπώσιμα ή αλλιώς gift tags να στολίσεις το δωράκι που θα διαλέξεις να αγοράσεις. Αλλά και ένα όμορφο ευχαριστήριο γράμμα το οποίο σίγουρα θα συγκινήσει το δάσκαλό σας. Επίσης θα σου δείξω τι σκέφτομαι να προσφέρω εμείς στην δικιά μας! Δωρεάν εκτυπώσιμα να πεις ευχαριστώ στο δάσκαλο/δασκάλα στη στήλη μου που έχει σχέση με το Σχολείο. Μια πολύ καλή ένδειξη αγάπης!

Δωρεάν εκτυπώσιμα να πεις ευχαριστώ στο δάσκαλο/δασκάλα

Μπορείς να το κατεβάσεις σε μορφή pdf εδώ για το κορίτσι  και εδώ για το αγόρι

ευχαριστήριο γράμμα για την δασκάλα
Ευχαριστήριο γράμμα για την δασκάλα

Νομίζω πως ένα τέτοιο σημείωμα είναι κάτι που θα το εκτιμήσει πολύ και σίγουρα θα θέλει να φυλάξει, μιας και το παιδάκι απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με την δασκάλα του και σημειώνει εντυπώσεις για την χρονιά που πέρασε! Είναι ένα καλό feedback για την δασκάλα, δεν νομίζεις;
Το επόμενο freebie που θα μοιραστώ μαζί σου είναι κάποια gift tags, όπως ανέφερα και πιο πάνω..Τα έφτιαξα σε φόντο μαυροπίνακα οπότε θα ήταν μία πολύ καλή ιδέα να τα εκτυπώσεις σε αυτοκόλλητο χαρτί ώστε να το κολλήσεις στην καρτούλα που ετοίμασες. Ειδάλλως μπορείς να ζητήσεις από τον βιβλιοπώλη σου να σου το εκτυπώσει σε χοντρό χαρτί ώστε να σταθεί καλύτερα!..

Μπορείς να το βρεις και αυτό σε μορφή pdf εδώ!!

Δωρεάν εκτυπώσιμα να πεις ευχαριστώ στο δάσκαλο/δασκάλα

teachers' gift tags

Ελπίζω να τα βρήκες ενδιαφέροντα! Είναι κάποιες πινελιές που δίνουν άλλη χάρη στο δώρο που προσφέρεις! Άλλωστε μην ξεχνάς πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!!..

Είναι ωραίο μαθαίνουμε στα παιδιά μας να λένε ευχαριστώ!

Εγώ φέτος επέλεξα το δώρο που θα προσφέρει ο μικρός στην κυρία του να είναι λιγάκι πιο προσωπικό, κάτι που να ευχαριστήσει την ίδια και κανέναν άλλον. Ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δεν λέμε ποτέ όχι σε προιόντα περιποίησης, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για προιόντα οργανικά- φυτικά. Έτσι ετοίμασα με πολλή αγάπη αυτό το καλαθάκι να την συντροφεύει τους καλοκαιρινούς μήνες που ίσως να απολαμβάνει τον ελεύθερό της χρόνο σε κάποια παραλία και που σίγουρα θα έχει παραπάνω ώρα να περιποιηθεί λιγάκι το πρόσωπό της..

Επέλεξα αντηλιακή προσώπου, αντηλιακό σώματος, μια μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου, και μία απαλή κρέμα προσώπου με Καλέντουλα.

Δωρεάν εκτυπώσιμα να πεις ευχαριστώ στο δάσκαλο/δασκάλα
Δωρεάν εκτυπώσιμα να πεις ευχαριστώ στο δάσκαλο/δασκάλα

Λείπουν τα gift tags μας και λίγες κορδέλες δεξιά και αριστερά και είμαστε έτοιμοι! Αν θέλεις να δωρίσεις και εσύ κάτι τέτοιο και σε χαμηλή τιμή δεν έχεις παρά να μου στείλεις ένα μήνυμα στην προσωπική μου σελίδα!

Σε λίγες μέρες θα σου δώσω και άλλες ιδέες εξίσου όμορφες! Ανάλογα με το τι είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου να δωρίσεις και πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις θα πράξεις καλύτερα! Άλλωστε, το δώρο αυτό είναι καθαρά συμβολικό. Είναι μια ένδειξη αγάπης και ευγνωμοσύνης για τη φετινή σχολική χρονιά και έφτασε στο τέλος. Ένας όμορφος τρόπος να κλείσει αυτός ο κύκλος.

Ως την επόμενη φορά, σε μαμαδογλυκοφιλώ!!!

Δωρεάν εκτυπώσιμα να πεις ευχαριστώ στο δάσκαλο/δασκάλα
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.