Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών

Οι κρέμες ματιών είναι σημαντικοί σύμμαχοι της γυναίκας. Ειδικά στις ηλικίες άνω των 30 ετών μια καλή κρέμα ματιών μπορεί να κάνει θαύματα γύρω από την περιοχή των ματιών. Kυρίως όσον αφορά το θέμα της πρόληψης. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ κρέμα ματιών από τα 27 χρόνια της ζωής μου διότι έχω έντονους μαύρους κύκλους και με βοηθά πολύ. Πάμε να δούμε μαζί όμορφα πραγματάκια πάλι σήμερα στη στήλη μου Ομορφιά. Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες ματιών που έχω δοκιμάσει και σου συστήνω ανεπιφύλακτα. Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών προτείνοντάς σου κάποιες.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών

Η κρέμα ματιών κατέχει την τελευταία θέση στην περιποίηση προσώπου

Η κρέμα ματιών δυστυχώς έρχεται σε τρίτη μοίρα για τη σύγχρονη γυναίκα. Γνωρίζω πολλές γυναίκες οι οποίες δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ και δεν σκοπεύουν κιόλας, γιατί δε πιστεύουν στη δύναμή της. Σε αντίθεση με εμένα, λοιπόν, που χρησιμοποιώ ανελλιπώς για όλα αυτά που θα σου πω σήμερα. Κακώς, τη θεωρούμε ότι είναι ένα περιττό βήμα στην ρουτίνα ομορφιάς. Άλλωστε ξοδεύεις μόλις 2 λεπτά να την εφαρμόσεις.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών

Το δέρμα μας κάτω από τα μάτια είναι πολύ ευαίσθητο. Εκτός από ευαίσθητο είναι και εύθραυστο. Πολλά τα οφέλη της και κακώς την υποτιμούμε. Πάμε να τα καταγράψουμε μαζί:

  • ενυδάτωση
  • φωτεινότητα στο βλέμμα
  • σύσφιξη
  • καταπολέμηση ρυτίδων
  • λείανση λεπτών γραμμών
  • μείωση μαύρων κύκλων
  • ασπίδα για το πρήξιμο και τις σακούλες
  • σβήνει κάθε σημάδι κούρασης ακόμα και αν δεν έχεις κλείσει μάτι όλη νύχτα

Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες ματιών που έχω δοκιμάσει και σου συστήνω ανεπιφύλακτα

Πάμε να δούμε μαζί τις πιο αγαπημένες μου κρέμες ματιών που χρησιμοποιώ ανά διαστήματα τα τελευταία χρόνια!

  • Για το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους CeraVe
  • Αγαπώ την κρέμα ματιών της Lierac

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών

Εδώ μπορείς να βρεις ακόμα πιο πολλές επιλογές σε κρέμα ματιών

Αν σου άρεσαν αυτές οι προτάσεις μου και βρήκες τις πληροφορίες που μοιράστηκα μαζί σου ενδιαφέρουσες τότε μοιράσου τα νέα με τις φίλες σου. Πρέπει να αλλάξουμε τακτική και φιλοσοφία όσον αφορά την κρέμα ματιών. Δεν είναι περιττό καλλυντικό αλλά χρήσιμο που δρα επιπροσθέτως με την υπόλοιπη περιποίηση του προσώπου μας!

Ακολούθησέ με στο Instagram γιατί εκεί τα λέμε συνέχεια!

Στη στήλη μου σχετικά με την Ομορφιά θα βρεις όλα όσα αναζητάς και θέλει να ξέρει η σύγχρονη γυναίκα σήμερα, μαμά ή όχι!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!
Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.