H Biotherm μας ευαισθητοποιεί για το περιβάλλον μέσα από ένα challenge

H Biotherm μας ευαισθητοποιεί για το περιβάλλον μέσα από ένα challenge

Σήμερα έχω να σου μεταφέρω ένα εξαιρετικό μήνυμα και μια εξαιρετική πρωτοβουλία της εταιρείας Biotherm με στόχο την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης του καθενός μας. Η Biotherm μας ευαισθητοποιεί για το περιβάλλον μέσα από ένα challenge, στο οποίο μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε! Ίσως να έχεις καταλάβει ή να ξέρεις περί τίνος πρόκειται αν με παρακολουθείς στο Instagram. Πάμε να σου πω τι πρέπει να κάνεις ώστε να συμμετέχεις σε αυτό το challenge με σκοπό την προστασία του γαλάζιου πνεύμονα! Νέο άρθρο με εξαιρετικό περιεχόμενο στη στήλη μου Ομορφιά!

H Biotherm μας ευαισθητοποιεί για το περιβάλλον μέσα από ένα challenge

#beawaterloverchallenge ένα challenge που οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε!

Σήμερα άνοιξα γεμάτη κέφι τα stories στο Instagram μεταφέροντάς σου το μήνυμα της Biotherm που αφορά όλους μας. Water Lovers είναι ο τίτλος και χαίρομαι απίστευτα για την κίνησή τους αυτή. Όλοι μαζί, χέρι χέρι και λίγο παραπάνω κάθε φορά μπορούμε να διασφαλίσουμε την προστασία του γαλάζιου πνεύμονα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πας για κολύμπι σε κάποια παραλία ή ακτή θυμήσου να μην προσπεράσεις απλά ένα σκουπίδι που θα συναντήσεις μπροστά σου εκτός κάδου σκουπιδιών. Φυσικά, μπορεί αυτό να το κάνεις ήδη, όπως και εγώ με τα παιδιά μου. Άλλωστε αυτή είναι η φυσική αντίδραση όταν βλέπεις ένα σκουπίδι στο πάτωμα. Να το σηκώσεις και όχι να το κλοτσήσεις! Έτσι, δεν είναι;

Δηλώνω water lover από κούνια και στηρίζω το challenge της Biotherm!

Την θάλασσα την αγαπώ. Από μικρό παιδί απολαμβάνω διακοπές στο εξοχικό μας μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία. Από μικρή θυμάμαι τους γονείς μου να φροντίζουν την ακτή. Άλλωστε, εκείνες τις εποχές τα πλαστικά δεν ήταν και τόσο σε χρήση. Είχαμε καφέ από το σπίτι μας σε ποτήρι και κολατσιό στο τάπερ. Αποφεύγαμε τις οργανωμένες παραλίες, μιας και διαθέταμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Πάντα προσέχαμε μη τυχόν αφήσουμε τίποτα πίσω μας.

H Biotherm μας ευαισθητοποιεί για το περιβάλλον και την προστασία του

H Biotherm μας ευαισθητοποιεί για το περιβάλλον και την προστασία του

Η θάλασσα μας μεγάλωνε τα καλοκαίρια. Έτσι έλεγε η μαμά μου και πόσο αλήθεια είναι. Έτσι και τώρα η θάλασσα μεγαλώνει τα παιδιά μου. Την προσέχουμε σαν τα μάτια μας και στο έργο μου αυτό ως γονέας με βοηθούν πολύ εξαιρετικά βιβλία που διαβάζω παρέα με τα παιδιά μου!

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για την κατάληξη και την καταστροφή των θαλάσσιων υδάτων. Όλοι έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.

Θα ήθελα πολύ να μην υπάρχουν πλαστικά ποτήρια του καφέ ή του ποτού στις παραλίες. Θα ήθελα να μην πατώ γόπες από τσιγάρα, ούτε εγώ ούτε και τα παιδιά μου. Θα ήθελα να μην βλέπω σκουπίδια να πετούν λόγω του θαλασσινού αέρα δεξιά και αριστερά στις ξαπλώστρες ή αποδείξεις από εδώ και από εκεί. Οι οργανωμένες παραλίες έχουν χρέος απέναντι στις ακτές που τους φιλοξενούν.

Να και τα hashtags της ημέρας : waterloverchallenge #beawaterlover #biothermgreece

Χρέος έχουμε κι εμείς και οφείλουμε να προσφέρουμε ή να συνεισφέρουμε καθαρίζοντας εθελοντικά ακτές που επισκεπτόμαστε συχνά. Μέρη που γνωρίζουμε πολύ καλά ή και όχι απαραίτητα. Όλα ξεκινούν από το να σκύψεις και να σηκώσεις το σκουπίδι που θα συναντήσεις μπροστά σου. Αυτό μας ζητά ουσιαστικά η Biotherm να κάνουμε την επόμενη φορά που θα πάμε για κολύμπι σε μια παραλία.

H Biotherm μας ευαισθητοποιεί για το περιβάλλον και την προστασία του

H Biotherm μας ευαισθητοποιεί για το περιβάλλον μέσα από ένα challenge

Αυτό το kit που παρέλαβα με το όμορφο καπέλο και το μήνυμα στο t-shirt μου από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, θα μου θυμίζει συνεχώς την υποχρέωσή μου απέναντι στη φύση. Αν έχω κατακτήσει κάτι σαν μαμά δύο παιδιών είναι η ευαισθητοποίησή τους γύρω το ζήτημα προστασίας του πανέμορφου πλανήτη μας.

Σε προσκαλώ αν συμμετέχεις ενεργά στο challenge αυτό. Χρησιμοποίησε τα hashtag #waterloverchallenge #biothermgreece & #beawaterloverchallenge και συνέβαλε και εσύ σημαντικά στην προστασία του γαλάζιου πνεύμονα! Όλοι μαζί μπορούμε να παραδώσουμε ένα πιο υγιή πλανήτη στα παιδιά μας!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.