Το Δώρο: Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney 2022

Από την οικογένειά μας στη δική σας

Η Disney κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα, μαγική, Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με αφορμή την περίοδο των εορτών, για την υποστήριξη του μακροχρόνιου συνεργάτη της, τον παγκόσμιο φιλανθρωπικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Make-A-Wish®. «Το Δώρο» είναι μια δίλεπτη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους που εξυμνεί τα όμορφα συναισθήματα αλλά και τη ζεστασιά που προσφέρει στις οικογένειες η αφήγηση ιστοριών. Eιδικά όταν είναι σε μεταβαλλόμενες περιόδους, αλλά κυρίως το πώς ενδυναμώνει τη σχέση τους των μελών μεταξύ τους. Το Δώρο: Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney 2022 το τελευταίο μέρος της τριλογίας των εορταστικών, μικρού μήκους, ταινιών της Disney με τίτλο «Από την οικογένειά μας στη δική σας».

«Το Δώρο» είναι μια ιστορία συντροφικότητας, η οποία για ακόμα μια φορά ακολουθεί την αγαπημένη μας οικογένεια . Αυτή τη φορά τα Χριστούγεννα περιμένουν τον ερχομό ενός νέου μέλους. Επίσης, η διαφήμιση κινουμένων σχεδίων είναι το τελευταίο μέρος της τριλογίας των εορταστικών, μικρού μήκους ταινιών της Disney. Έχουν τίτλο «Από την οικογένειά μας στη δική σας».

Το Δώρο: Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney

Το ελληνικό τραγούδι με τίτλο «Κι Ακόμα Πιο Πολύ» ερμηνεύει η Πέννυ Μπαλτατζή.

Αυτή η ανάρτηση κρύβεται στη στήλη μου Προτάσεις και εκεί μπορείτε να δείτε φανταστικά πραγματάκια!

Το Δώρο: Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney 2022

Δείτε την εορταστική διαφήμιση της Disney «Από την οικογένειά μας στη δική σας» 2022 και υποστηρίξτε το Make-A-Wish®, στο Disney Greece YouTube:

Και κάπως έτσι ανοίγω τη Χριστουγεννιάτικη σεζόν στο mamasnpapas.gr! Το σπίτι μας είναι ήδη γιορτινό και όμορφα στολισμένο! Τα δώρα κάτω από το δέντρο έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Από την άλλη, τα παιδιά μου δεν βλέπουν την ώρα να μπει ο Δεκέμβρης ώστε να μετρήσουμε αντίστροφα.

Ακολούθησέ με στο Instagram γιατί εκεί τα λέμε συνέχεια.

Ό,τι χρειάζεσαι για τα Χριστούγεννα θα το βρεις εδώ!

Τέλος, φέτος τα Χριστούγεννα ας έρθουμε όσο μπορούμε πιο κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους! Η σύνδεση είναι αναγκαία! Έχουμε ανάγκη από κοινωνική επαφή ουσιαστική. Σίγουρα, έχουμε ανάγκη από φροντίδα όλοι μας. Ας έχουμε την αγκαλιά μας ανοιχτή!

Τα Χριστούγεννα είναι μέσα μας! Δεν νομίζεις;

#χριστουγεννα #τοδωρο #makeawish #apotinoikogeneiamasstidikisas

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.