Η μεγάλη περιπέτεια του Φι και του Λι

Η μεγάλη περιπέτεια του Φι και του Λι
Την μεγάλη περιπέτεια του Φι και του Λι διαβάσαμε με μεγάλη χαρά τις ημέρες των διακοπών μας και και ήρθα σήμερα εδώ μια βόλτα στη στήλη μου με το παιδικό βιβλίο για να σου πω τι μας άρεσε περισσότερο στην νέα ιστορία της Λίνας Μουσιώνη, που κυκλοφορεί από την Ελληνοκεδοτική!

Ο Φι και ο Λι

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙ
Ο Φι και ο Λι είναι δύο βότσαλα που ζουν στην ίδια ακρογιαλιά αλλά ως σήμερα δεν είχαν την τύχη να συναντηθούν λόγω της πολυκοσμίας τριγύρω! Ήρθε, όμως, η στιγμή που και οι δυο στιβάχτηκαν μέσα σε ένα κουβαδάκι! Μετά πάλι χάθηκαν ξανά μέχρι να ρθει η στιγμή να ανταμώσουν όταν οι δίδυμες αδερφούλες με τα ψάθινα καπέλα τους θέλησαν να πετάξουν βοτσαλάκια στην θάλασσα! Τα δυο βοτσαλάκια έζησαν μια απίστευτη εμπειρία στο βυθό της θάλασσας! Τέτοια ομορφιά δεν είχα συναντήσει ποτέ ξανά τα βοτσαλένια μάτια τους!Δεν ήξεραν τι να πρωτοκοιτάξουν! Ώσπου ένας δεινός δύτης τάραξε τα νερά του βυθού και σήκωσε τα δύο βότσαλα σαν τρόπαιο ψηλά μέχρι να τα βυθίσει ξανά στην άμμο!
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙ
Ο Φι και ο Λι έγιναν φίλοι κολλητοί και αχώριστοι!Μιλούσαν σαν παλιοί φίλοι, καρδιακοί! Οι συζητήσεις τους δεν τελείωναν ποτέ! Και τι δεν μοιράστηκε ο ένας στον άλλον! Μέχρι που μια τουρίστρια που μιλούσε ακαταλαβίστικη γλώσσα τους χώρισε μια και καλή! Ο Φι κόντευε να σκάσει από την στεναχώρια του! Ήθελε να γυρίσει πίσω στο φίλο του και στον αγαπημένο του τόπο! Ευτυχώς σαν άρχισε να χειμωνιάζει η μικρή τουρίστρια το βαρέθηκε και το πέταξε πάλι στην θάλασσα!Πόσο εύκολο, όμως, είναι να ξανασυναντήσει ο Φι τον Λι?

Ανάμεσα σε ξυπόλητες πατούσες, πολύχρωμα μαγιό και κάστρα στην άμμο δυο μικρά βότσαλα ζουν την απόλυτη περιπέτεια που κρατά μήνες, χειμώνες και καλοκαίρια ολόκληρα! Αγαπήσαμε την ιστορία της Λίνας Μουσιώνη αλλά και την τόσο δροσερή &άκρως καλοκαιρινή εικονογράφηση της Βανέσσας Ιωάννου! Βρες το βιβλίο εδώ με ένα click!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Η μεγάλη περιπέτεια του Φι και του Λι

 

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.