Κυριακές στο Hard Rock μαζί με τα παιδιά

sundaysathardrockcafeathens
Τώρα που ανοίγει ο καιρός η Αθήνα είναι σίγουρα ένα μέρος που μπορείς να απολαύσεις μια ωραία βόλτα μαζί με τα παιδιά. Να δεις τα αρχαιολογικά ευρήματα σε διάφορες γωνιές τριγύρω. Να επισκεφτείς μέρη για φαγητό και παιχνίδι διαφορετικά από τα συνηθισμένα, τα οποία είναι και Family Friendly! Ένα τέτοιο μέρος αποδείχτηκε το Hard Rock Cafe Athens. Οι Κυριακές στο Hard Rock Cafe μαζί με τα παιδιά παίρνουν άλλη διάσταση!
Hard Rock Cafe Athens
Χτες, περάσαμε την Κυριακή μας στο Hard Rock Cafe στην Ανδριανού στο Μοναστηράκι. Αυτή τη φορά μαζί με τα παιδιά, μεσημβρινές ώρες και όχι βραδινές, όπως συνηθίζαμε. Ήταν ένα κάλεσμα που δεν μπορούσαμε να αγνοήσουμε και ας ήταν όλοι οι δρόμοι προς αυτό κλειστοί, λόγω παρέλασης για την εθνική μας εορτή! Παρέα με τον κούνελο του Hard Rock ανοίξαμε τον δρόμο για τις πασχαλινές κατασκευές. Παίξαμε. Ζωγραφίσαμε. Στολίσαμε αυγουλάκια με διάφορα μπιχλιμπίδια. Χτυπήσαμε και τα drams του hard rock cafe και απολαύσαμε face painitng.
Hard Rock Cafe Athens
Κυριακές στο Hard Rock μαζί με τα παιδιά
Hard Rock Cafe Athens
Κυριακές στο Hard Rock μαζί με τα παιδιά
Hard Rock Cafe Athens
Hard Rock Cafe Athens

Φαγητό και διασκέδαση

Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, έτσι δεν είναι? Απολαύσαμε φαγητό διαφορετικό από τα συνηθισμένα της Κυριακής, το μαγειρευτό της μαμάς δηλαδή. Δοκιμάσαμε το Roxtstars menu και λατρέψαμε το πιάτο μας που είχε σχήμα κιθάρας! Εντάξει, εννοείται ότι το πήραμε φεύγοντας και αυτό και άλλες  κονκάρδες ακόμα για την συλλογή της μαμάς μας, η οποία πολύ φοβάμαι πως θα είναι του Ντίνου μόνο πια!
Hard Rock Cafe Athens
Hard Rock Cafe Athens
Hard Rock Cafe Athens
Hard Rock Cafe Athens
Hard Rock Cafe Athens
Δωράκι φεύγοντας
Θα ήθελα να πω πως ο χώρος ήταν πεντακάθαρος. Οι τουαλέτες επίσης. Εμείς οι μαμάδες τα κοιτάμε αυτά λιγάκι παραπάνω. Η εξυπηρέτηση από τους rock αλλά συνάμα γλυκούς σερβιτόρους άψογη! Με άφησαν να φωτογραφίσω και τα ”παράσημά” τους! Πολύ θα ήθελα τις κονκάρδες τους! Πολύ όμως!Αυτές και εκείνες των Starbucks!
Hard Rock Athens Cafe
Στη Facebook σελίδα του Hard Rock Athens μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις στο χώρο αλλά και για το #BreakfastWithBunny που θα διαδραματιστεί και την επόμενη Κυριακή εκεί! Μπορείς να το ψάξεις και από τα #hashtags εννοείται, #ThisIsHardRock & #BreakfastWithBunny! Να ξέρεις, όμως, πως κάθε Κυριακή στο χώρο του Hard Rock Cafe γίνονται ωραίες δραστηριότητες για τα παιδιά! Είναι ωραίο να δοκιμάζεις κάτι το διαφορετικό και ακόμα πιο ωραίο να βάζεις στο κλίμα και τα παιδιά! Οι Κυριακές μας είναι εξ’ ολοκλήρου αφιερωμένες σε αυτά, οπότε πρέπει να είναι καμιά φορά και λιγάκι πιο πέρα από τα συνηθισμένα!
Κυριακές στο Hard Rock μαζί με τα παιδιά
Πεθαίνω με το αγόρι μου που μεγαλώνει τόσο γρήγορα και αρέσκεται να ακούει pop-rock μουσική στο δωμάτιό του! Τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα που ούτε και εγώ ξέρω πότε θα αρχίσει να πηγαίνει μόνος του πια στο Hard Rock Cafe και εγώ θα τον παρακαλάω να με πάρει μαζί του! Τουλάχιστον με την ανάρτηση αυτή θα έχω αποδεικτικό πως η μανούλα τον έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε εκεί!💪
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

2 Comments
  1. Aaa εγώ θέλω και κονκάρδα και πιάτο κιθάρα!!! Θα το βάλουμε στο πρόγραμμα για τις επόμενες ημέρες τις λίγο πιο ανοιξιάτικες που βολτάρουμε στο κέντρο. Ευχαριστούμε για την όμορφη πρόταση. Κάλη

Leave a Reply

Your email address will not be published.