Λογοτεχνικά βιβλία στα Αγγλικά

Η βιβλιοθήκη μας εμπλουτίζεται εβδομαδιαίως με ποιοτικά βιβλία και αυτή τη φορά προσθέσαμε δύο λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά στα Αγγλικά!
Τα παιδιά μας μεγαλώνουν και όσο μεγαλώνουν αλλάζουνε οι προτιμήσεις τους και το γνωστικό τους επίπεδο! Η διεθνής γλώσσα  έχει αρχίσει να μας χτυπά την πόρτα και οι πρώτες λέξεις που γνωρίζει ο Ντίνος αρχίζουν να ξεπερνούν τα δάχτυλα των δύο χεριών! Η βιβλιοθήκη μας εμπλουτίζεται εβδομαδιαίως με ποιοτικά βιβλία και αυτή τη φορά προσθέσαμε δύο λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά στα Αγγλικά!

metaichmio agglika paidika vivlia

Βιβλία στα Αγγλικά από το Μεταίχμιο

Κρατώ στα χέρια μου δυο βιβλία από αγαπημένες μας παιδικές σειρές των Εκδόσεων Μεταίχμιο, Μυθολογικά Παραμύθια #1 . Μυθολογικά Παραμύθια #2 .Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας #1 .Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας #2 . Τώρα πια θα κυκλοφορούν και στα Αγγλικά για τα παιδιά μας που κάνουν δειλά δειλά τα βήματά τους στην ξένη γλώσσα! Βέβαια, σκοπός είναι να κυκλοφορήσουν και στο εξωτερικό φαντάζομαι με σκοπό να γνωρίσουν και τα παιδιά των υπόλοιπων χωρών την υπέροχη και πλούσια Ελληνική Μυθολογία μας! Σήμερα θα σου μιλήσω για τη Γοργόνα, της Αγγελικής Δαρλάση αλλά και για τον Θεό Ποσειδώνα!

Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία που κυκλοφορούν στα Αγγλικά μπορείς να διαβάσεις και εδώ!

Για την ιστορία της Γοργόνας μπορείς να διαβάσεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις σε παλαιότερη ανάρτησή μου, με ένα click, εδώ! Η σειρά Ιστορίες Νεοελληνικής Μυθολογίας μας καλεί να θυμηθούμε και να γοητευτούμε ξανά από τα λόγια των αλλοτινών καιρών λόγια που συντρόφευαν και προσπαθούσαν να εξηγήσουν όσα φόβιζαν ή μάγευαν κάποτε τους ανθρώπους! Ιστορίες βασισμένες στις παραδόσεις μας που πέρασαν προφορικά από γενιά σε γενιά τώρα θα κυκλοφορούν και στα Αγγλικά!

metaichmio paidika vivlia sta agglika
metaichmio paidika vivlia sta agglika

Η γοργόνα στα Αγγλικά στο eshop του Μεταίχμιο

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Το βιβλίο I Am the God Poseidon, του Κώστα Πούλου ανήκει στη σειρά Μυθολογικά Παραμύθια και εξιστορεί την ιστορία του Ποσειδώνα. Ο Θεός της θάλασσας και των υδάτων! Με τη σειρά αυτή επιχειρείται μια καινούργια ”ανάγνωση” των αρχαίων ελληνικών μύθων. Οι μύθοι δεν είναι παλιές χιλιοειπωμένες ιστορίες, αλλά συναρπαστικές αφηγήσεις μέσα από τις οποίες ξετυλίγονται όλες οι διαχρονικές ανθρώπινες περιπέτειες. Οι φόβοι και οι χαρές που έχουν σημαδέψει κι ακόμη σημαδεύουν την ψυχή του ανθρώπου!

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

I Am the God Poseidon στα Αγγλικά εδώ

Να, μια ευκαιρία λοιπόν να αποκτήσει το παιδί σου το πρώτο του βιβλίο στα Αγγλικά και να κάνει εξάσκηση στη γλώσσα διαβάζοντας την Ελληνική Μυθολογία αλλά και την Νεοελληνική Λογοτεχνία! Εμείς τα κρατάμε προσεκτικά στο πάνω ράφι της βιβλιοθήκης μας, έτσι ώστε να μείνουν ασφαλή μέχρι να έρθει η ώρα να τα διαβάσουμε!

Μέχρι τις 26 Μαΐου θα τρέχει διαγωνισμός στη σελίδα μου στο Facebook. Δύο τυχεροί θα μπορούν να διεκδικήσουν από ένα αντίτυπο της επιλογής τους από τις δύο αυτές σειρές στα Αγγλικά!

 Το link του διαγωνισμού εδώ 
Εδώ θα βρεις όλα τα βιβλία να διαλέξεις ποιο θέλεις!

Λογοτεχνικά βιβλία στα Αγγλικά
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.