Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν σε μια διασκεδαστική ιστορία  τα χειρότερα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχα εικονογραφημένο βιβλίο από την συγγραφική πένα του Ντέιβιντ Ουάλιαμς!
Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν σε μια διασκεδαστική ιστορία  τα χειρότερα παιδιά του κόσμου σε ένα υπέροχα εικονογραφημένο βιβλίο από την συγγραφική πένα του Ντέιβιντ Ουάλιαμς! Ο νούμερο ένας σε πωλήσεις συγγραφέας παιδικών βιβλίων στη Μεγάλη Βρετανία έφτασε και στα ράφια των ελληνικών βιβλιοπωλείων και περιμένουν τα ζιζάνια παιδιά της εφηβείας να το ανακαλύψουν! Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου!
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ * Εκδόσεις Ψυχογιός

Η υπόθεση

Πέντε απαίσια αγόρια και πέντε κάκιστα κορίτσια στις πιο σκανταλιάρικες & διασκεδαστικές ιστορίες! Η καναπεδάτη Κάτια, η τηλεορασόπληκτη. Ο Σαλιάρης Σάιμον. Η Κλαψιάρα Κλάρα. Η Ανεμοδαρμένη Άννα. Ο Ψειριάρης Ψιτ. Ο Σκαλιστής Σκοτ. Ο  Σοβαρός Σον. Ο Ξερόλας Μπράιαν. Η Ρυπαρή Ρίτα και η Αμαλία Αέναη Κίνηση είναι οι ήρωες της σειράς αυτής! Τι είναι αυτό που τους κάνει τα χειρότερα παιδιά του κόσμου? Σίγουρα με αυτές τις ιστορίες το παιδί θα γελάσει πολύ και θα απασχοληθεί στην παραλία απολαμβάνοντας την απίθανη εικονογράφηση του βιβλίου!
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ * Εκδόσεις Ψυχογιός
ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ * Εκδόσεις Ψυχογιός

Ο δημιουργός

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Ντέιβιντ Ουάλιαμς φημίζεται για τις επιτυχημένες ιστορίες του και έχει κερδίσει το εφηβικό κοινό! Τα βιβλία του είναι ιδανικά για παιδιά άνω των 9 ετών, ωστόσο διαβάζονται και από τα 7 τους χρόνια σίγουρα! Το δικό μου εφτάχρονο αγόρι αρέσκεται να διαβάζει τέτοιες ιστορίες και χαζεύει την εικονογράφηση του καλλιτέχνη Τόνι Ρος, που τον κερδίζει με την πρώτη επαφή! Ότι μοιάζει με comic book το κάνει δικό του!
Τα χειρότερα παιδιά του κόσμου
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις εδώ! Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός! Σύντομα θα ανέβει διαγωνισμός με ένα τυχερό νικητή του βιβλίο στον λογαριασμό μου στο Instagram!
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.