Το χελωνάκι μας ο ντονατέλο

Το χελωνάκι μας ο ντονατέλο

Είναι μεσημέρι και για αρκετή ώρα επικρατεί πολλή μα πολλή ησυχία! Ο μπαμπάς μας έχει επιστρέψει πριν από λίγο σπίτι! Με τη μαμά ετοιμάζουν μια έκπληξη για τον Ντίνο και την Αναστασία!Χρατς χρουτς κάνουν οι σακούλες! Τι είναι άραγε? Μετά από λίγα λεπτά έτοιμη η έκπληξη! Το νέο μέλος της οικογένειάς μας! Το χελωνάκι μας ο Ντονατέλο!

Μετά την τελευταία του εξόρμηση ο Ντίνος μου ζήτησε να πάρουμε προβατάκια να τα έχουμε στο μπαλκόνι, πράγμα ανέφικτο όπως καταλαβαίνεις. Ο μπαμπάς και η μαμά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν ούτε σκυλάκι ούτε γατούλα στο σπίτι. Σκέφτηκε ο μπαμπάς να του πάρουμε ένα χελωνάκι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χελώνας που είναι σήμερα, 23 Μαΐου! Να το, το γλυκούλι πρασινάκι μας..

Το χελωνάκι μας ο ντονατέλο

Ακούγονται βήματα..χεχεχε..κάποιος ξύπνησε γεμάτος όρεξη!Τρέχει και μας δίνει φιλάκι! Ξαφνικά τα μάτια του άστραψαν! Είδε κάτι καινούργιο μέσα στο σπίτι! Και από εκεί και μετά ξεκίνησαν όλα! Το λάτρεψε! Είναι προστατευτικός, θέλει συνέχεια να το ταΐζει -βλέπω να κάνουμε το χελωνάκι φάλαινα σε λίγες μέρες- του τραγουδάει και δεν το έχει αφήσει σε ησυχία γενικότερα! Το όνομά του Ντονατέλο και που να δεις πόσο όμορφα το λέει ο Ντίνος!

Το χελωνάκι μας ο ντονατέλο

Ευχαριστούμε μπαμπά για την έκπληξη!!! 

Enjoy your Friday and put your smile on!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.