Το χελωνάκι μας ο ντονατέλο

Είναι μεσημέρι και για αρκετή ώρα επικρατεί πολλή μα πολλή ησυχία! Ο μπαμπάς μας έχει επιστρέψει πριν από λίγο σπίτι! Με τη μαμά ετοιμάζουν μια έκπληξη για τον Ντίνο και την Αναστασία!Χρατς χρουτς κάνουν οι σακούλες! Τι είναι άραγε? Μετά από λίγα λεπτά έτοιμη η έκπληξη! Το νέο μέλος της οικογένειάς μας! Το χελωνάκι μας ο Ντονατέλο!

Μετά την τελευταία του εξόρμηση ο Ντίνος μου ζήτησε να πάρουμε προβατάκια να τα έχουμε στο μπαλκόνι, πράγμα ανέφικτο όπως καταλαβαίνεις. Ο μπαμπάς και η μαμά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλουν ούτε σκυλάκι ούτε γατούλα στο σπίτι. Σκέφτηκε ο μπαμπάς να του πάρουμε ένα χελωνάκι με αφορμή την παγκόσμια ημέρα χελώνας που είναι σήμερα, 23 Μαΐου! Να το, το γλυκούλι πρασινάκι μας..

Ακούγονται βήματα..χεχεχε..κάποιος ξύπνησε γεμάτος όρεξη!Τρέχει και μας δίνει φιλάκι! Ξαφνικά τα μάτια του άστραψαν! Είδε κάτι καινούργιο μέσα στο σπίτι! Και από εκεί και μετά ξεκίνησαν όλα! Το λάτρεψε! Είναι προστατευτικός, θέλει συνέχεια να το ταΐζει -βλέπω να κάνουμε το χελωνάκι φάλαινα σε λίγες μέρες- του τραγουδάει και δεν το έχει αφήσει σε ησυχία γενικότερα! Το όνομά του Ντονατέλο και που να δεις πόσο όμορφα το λέει ο Ντίνος!

Ευχαριστούμε μπαμπά για την έκπληξη!!! 

Enjoy your Friday and put your smile on!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Στο mamasnpapas.gr θα δεις σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μου με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά, για γονείς και ενήλικες, τα playdates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είναι ένα Family Blog και χαίρομαι πολύ που πήρα την απόφαση να το δημιουργήσω!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.