Ξέγνοιαστα απογεύματα

Ξέγνοιαστα απογεύματα

Σήμερα ήταν μία πολύ όμορφη μέρα παρέα με τη γιαγιά! Πάντα όταν είναι η γιαγιά στο σπίτι η μαμά είναι πιο ξεκούραστη και πρόθυμη για ακόμα πιο πολύ παιχνίδι και βόλτα! Έπειτα, για αυτήν ήταν μία πολύ ξεχωριστή ημέρα η σημερινή! Δέχτηκε ένα δωράκι μετά από τόσο καιρό αναμονής! Το αξίζει άλλωστε, έτσι δεν είναι? Και λίγο πριν κοιμηθούμε μας έκανε τα αγαπημένα μας τυροπιτάκια! Ουπς! Τρύπωσα στην κουζίνα να κλέψω ένα πηγαίνοντας στο κρεβατάκι μου! Αλλά η μαμά με τσάκωσε! Πάντα με τσακώνει άλλωστε! Και κάπως έτσι κυλούν τα ξέγνοιαστα απογεύματα στο σπίτι μας!

Ξέγνοιαστα απογεύματα

Μανούλα σε αγαπώ! <3

Αύριο, η μαμά, μου υποσχέθηκε πολλές ώρες στο πάρκο με τα φιλαράκια μου και πολύ πολύ παιχνίδι με τα καινούρια Playmobil μου! Σήμερα μεγάλωσε η συλλογή μας μεγάλωσε προσθέτοντας ένα αεροπλάνο και ένα λεωφορείο με πολλούς επιβάτες! Η μαμά πάντα μετά από κάθε ανάρρωσή μου μου παίρνει ένα δωράκι για το καλό και εγώ χαίρομαι διπλά με αυτό που κάνει!

Ξέγνοιαστα απογεύματα

Ώρα για bedtime stories

Και μετά από τα ατελείωτα παραμυθάκια μας, ώρα για έναν υπνάκο γεμάτο όνειρα και μόνο ξεκούραση γιατί αύριο είναι μια καινούργια μέρα ότι πρέπει να μαζέψουμε λουλουδάκια και να τα προσφέρουμε στο κορίτσι μας το όμορφο! Έχουμε κάθε μέρα ραντεβού στο πάρκο άλλωστε!! 

Καληνύχτα μαμά!

Ντίνος 💓

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.