Τρεις χριστουγεννιάτικες ιστορίες να διαβάσεις μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

χριστουγεννιάτικα βιβλία

Συνεχίζουμε να μετράμε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα και να διαβάζουμε Χριστουγεννιάτικες ιστορίες γεμάτες εικόνες και μυρωδιά από Άι Βασίλη, καλικαντζαράκια και Βόρειο Πόλο! Σήμερα σου δείχνω 3 νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Διόπτρα που θα σε βάλουν ακόμα περισσότερο στο κλίμα των ημερών! Τρεις χριστουγεννιάτικες ιστορίες να διαβάσεις μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

χριστουγεννιάτικα βιβλία

Τρεις χριστουγεννιάτικες ιστορίες να διαβάσετε μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Ο κουραμπιές Γιεγιές!

Τρεις χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Την Αυγή Βάγια είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω δια ζώσης σε μια υπέροχη συνάντηση που ετοίμασαν για εμάς οι Εκδόσεις Διόπτρα!  Χάρηκα πολύ γιατί είδα στα μάτια της με πόσο αγάπη έγραψε αυτό το βιβλίο! Ο κουραμπιές που έλεγε συνέχεια yes, δεν υπάρχει νήπιο  που να μην γνωρίζει αυτή τη λέξη νομίζω, ήθελε οπωσδήποτε να τον αγοράσει κάποιος! Επειδή, όμως, περνούσαν οι μέρες και κανείς δεν τον διάλεγε από την βιτρίνα του κύριου Καραμέλου, ο καημένος έλεγε σε όλα ναι κάθε πρωί που ο καλός ζαχαροπλάστης ετοίμαζε τα γλυκά που θα πουλούσε και τα στόλιζε με διάφορα ζαχαρωτά και σιρόπια μπας και τον αγοράσει κανείς! Ο Γιεγιές, όμως, δεν θύμιζε με τίποτα σε κουραμπιέ! 

Τρεις χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Το πρώτο παιδικό βιβλίο της συγγραφέως είναι μια ιστορία που θα μπορούσες να διαβάσεις με το παιδί σου τις ημέρες αυτές αλλά και όλο τον χρόνο αφού τα μηνύματα που περνάνε είναι διαχρονικά! Η ιστορία του κουραμπιέ  είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να αντιληφθούν τα παιδιά πως ο καθένας είναι αγαπητός όταν είναι ο εαυτός του! Με την βοήθεια των φίλων μπορείς να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια, να διασκεδάσεις και να πετύχεις τον στόχο σου! Αυτό το βιβλίο είναι σίγουρα για όλες τις εποχές του χρόνου!

Ο Άγιος Βασίλης και το έλκηθρο με τα κουδουνάκια!

Τρεις χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Γίνεται Χριστούγεννα χωρίς βιβλία με Άγιους Βασίληδες, ταρανδάκια, Βόρειο Πόλο, χιόνι και κουδουνάκια? Δεν γίνεται! Για αυτό και οι Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν κάθε χρόνο για εμάς αρκετές τέτοιες ιστορίες να μοιραστείς με το παιδί σου! Και οι 3 ιστορίες που κρύβει μέσα του το βιβλίο αυτό είναι ιδανικές για χαλάρωση μπροστά στο δέντρο, το τζάκι ή στον καναπέ με τα λαμπιόνια να αναβοσβήνουν! Το έκανες εικόνα? 

Καλικαντζαράκια Ζαβολάκια! 

Τρεις χριστουγεννιάτικες ιστορίες

Τι γίνεται στο Βόρειο Πόλο? Ποιος ετοιμάζει όλα αυτά τα δώρα που ζητούν τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη? Πως είναι ένα καλικαντζαράκι? Τι φοράει, τι τρώει, πως διασκεδάζει? Αυτή η ιστορία είναι ότι πρέπει για να δει το πιτσιρίκι τι γίνεται εκεί πάνω στον Βόρειο Πόλο! Είναι ιδανικό για παιδιά μικρότερης ηλικίας, δύο και τριών χρονών δηλαδή, σκληρόδετο και εύκολο να το κρατήσει στα χεράκια του! Είναι ένα βιβλίο γεμάτο χαρούμενες πολύχρωμες εικόνες και διαβάζεται ξανά και ξανά!

Μείνε συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe εδώ δεξιά στο mail list μου ή κάνοντας Follow στο Instagram μου  & στο Facebook! Ήδη τρέχουν δύο διαγωνισμοί στο Facebook ένας για τη μαμά και ένας για το παιδί! Βρες τους όλους με ένα click εδώ!!!!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.