Το Γυρινάκι Benji Davies Εκδόσεις Ίκαρος

Το Γυρινάκι Εκδόσεις Ίκαρος

Ακόμα και οι πιο μεγάλες ιστορίες στην αρχή είναι πολύ μικρές. Αυτό ακριβώς αναγράφεται στο εντυπωσιακό εξώφυλλο του βιβλίου και από αυτή τη λεπτομέρεια και μόνο με κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Κάθε φορά που σου μιλώ για ένα ακόμη βιβλίο από τις Εκδόσεις Ίκαρος, σου επισημαίνω πόσο πολύ τις αγαπώ και γιατί κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Σήμερα, θα σας μιλήσω για το Γυρινάκι του μοναδικού Benji Davies και τις Εκδόσεις Ίκαρος. Αχτύπητο δίδυμο!

Το Γυρινάκι Benji Davies

Όποιος διαβάζει Benji Davies ξέρει γιατί τον αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και πάντα φροντίζω τα παιδιά μου να διαβάζουν την νέα ιστορία του. Επίσης, αν δω μια ιστορία του Benji Davies, όπως και του Oliver Jeffers, θα πω πως ‘να αυτή είναι δική του’ ! Ξεχωρίζει η γραφή του και γι΄αυτό έχει εκατομμύρια fans στον πλανήτη Γη που ζούμε. Πού ξέρεις ίσως τον διαβάζουν και σε άλλον γαλαξία (γέλια)!

Το Γυρινάκι Benji Davies Εκδόσεις Ίκαρος

Το Γυρινάκι ήταν μικρό…

Άραγε ξέρει το παιδάκι σου τι είναι το γυρινάκι; Αν έχετε χωριό, ή ζείτε σε χωριό με ποταμάκι ή λιμνούλα κοντά σας σίγουρα θα έχετε πάει βόλτα να δείτε και να μαζέψετε σε ένα βαζάκι (για λίγο εννοείται μετά τα απελευθερώνουμε) μικρά γυρινάκια που τρέχουν σαν τρελά μέσα στο νερό. Το Γυρινάκι του βιβλίου, ένα τέτοιο είναι και αυτό που βιάζεται να γίνει βάτραχος. Βιάζεται πολύ, όμως!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις όλες τις επιλογές μου από τις Εκδόσεις Ίκαρος

Το γυρινάκι εκτός από ανυπόμονο είναι και πολύ γενναίο. Έχει όρεξη για περιπέτεια. Δεν φοβάται τον Μπούφλα του βυθού, γιατί είναι έξυπνο και γρήγορο και ξέρει να το αντιμετωπίσει. Καθώς, όμως, βλέπει πως τα άλλα γυρινοαδερφάκια του έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν γιατί έγιναν βάτραχοι, αυτό στεναχωριέται. Και ανυπομονεί ακόμα πιο πολύ και πιο πολύ ώσπου κάνει κάτι πολύ θαρραλέο που θα τον δικαιώσει!

Βαθιά νοήματα ζωής από το Γυρινάκι

Διαβάζοντας την ιστορία στα παιδιά μου προσπαθήσαμε να βρούμε παρόμοιες περιπτώσεις στην μέχρι τώρα ζωή μας, που θυμίζουν την ιστορία της μικρής βατραχίνας. Και το ευχάριστο είναι ότι βρήκαμε πολλά παραδείγματα μαζί με τα παιδιά μου.

Παραδείγματα από τη δική μας τη ζωή που μας απέδειξαν περίτρανα πως όταν κάτι το θέλεις πολύ θα το πετύχεις.

Το Γυρινάκι Benji Davies

Πολλές φορές στη ζωή μας θα καλεστούμε να κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, το οποίο ίσως να είναι και λίγο ριψοκίνδυνο. Καμιά φορά αξίζει να παίρνεις το ρίσκο, αρκεί να είναι για κάτι που αξίζει πολύ για σένα. Πάντα θα υπάρχει ένας μπούφλας να μας απειλεί, να καραδοκεί ή να θέλει το κακό μας. Εμείς, θα ξέρουμε πώς να σταθούμε στο ύψος μας, γιατί πιστεύουμε στον εαυτό μας.

Εκδόσεις Ίκαρος

Το Γυρινάκι Benji Davies Εκδόσεις Ίκαρος

Όλα τα βιβλία του Benji Davies που αγαπάμε και αγαπήσατε και εσείς μαζί μας!

Μια ιστορία που απευθύνεται σε μικρά παιδιά και τα μαθαίνει πώς να έχουν αυτοπεποίθηση. Η μεταμόρφωση και η αλλαγή εικονογραφημένη μπροστά στα γεμάτα έκπληξη ματάκια τους έρχεται να τους επιβεβαιώσει πως με δύναμη και αποφασιστικότητα βγαίνεις νικητής. Ο Benji Davies για άλλη μια φορά αποδεικνύει το εικαστικό του ταλέντο μέσα από την εικονογράφηση και δει από τα ανεπανάληπτα εσώφυλλα!

Benjii Davies

Και να θυμάστε: όταν κάποιος πιστεύει στον εαυτό του και στηρίζεται στις δυνάμεις του βγαίνει πάντα κερδισμένος!

Θέλω πολύ να διαβάσετε αυτή την ιστορία αγκαλιά με το παιδί σας! Αγοράστε την από εδώ!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.