Άλλαξε ταχύτητα & διαγωνισμός

Άλλαξε ταχύτητα
Με το GDPR, με αυτά και με εκείνα, θορυβηθήκαμε εμείς οι bloggers – και εγώ μαζί τους- και άφησα για λίγο τα τέλεια δωράκια που έχω να χαρίσω σε εσάς διαθέτοντάς τα όλα στο λογαριασμό μου στο Instagram! Επιστρέφω δριμύτερη με έναν νέο βιβλιο-διαγωνισμό, την νέα κυκλοφορία των Εκδόσεων Μεταίχμιο ”Άλλαξε ταχύτητα” της Dorthe Nors!
ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ''ΑΛΛΑΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ'' & ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
Οι κριτικές που απέσπασε αυτό το βιβλίο είναι εξαιρετικές! Στο οπισθόφυλλο του αναφέρονται αυτές των Sunday Times αλλά και του Los Angeles Time, όπου μιλούν για ένα οξυδερκές και συνάμα πνευματώδες βιβλίο, αψύ και λυρικό! Εγώ δεν το έχω διαβάσει ακόμα. Ωστόσο νομίζω πως θα μου κρατήσει πολύ καλή συντροφιά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών τώρα που πλησιάζουν!

Η  ιστορία:

Η Σόνια είναι μια σαραντάρα μεταφράστρια αστυνομικών μυθιστορημάτων που προσπαθεί να βρει το δρόμο της στη ζωή. Μαθαίνει οδήγηση. Κάνει διαλογισμό και παλεύει να επανασυνδεθεί με την αδερφή της.

Όμως, η Σόνια προτιμά να φάει γλυκό παρά να διαλογιστεί. Η δασκάλα της αφήγησης δεν την αφήνει ν’ αλλάξει ταχύτητα και η αδερφή της δεν απαντά στα τηλεφωνήματα. Ο νους της Σόνιας γυρνά πίσω σε τοπία γεμάτα δύναμη από την παιδική της ηλικία- ο απέραντος ουρανός και τα σμήνη των αγριόκυκνων. Πώς όμως να επιστρέψει σ’ ένα μέρος που δεν αναγνωρίζει πια? Και πως μπορεί να αποδράσει από την αποξένωση της Κοπεγχάγης?

”Ξεκαρδιστικό όσο και συγκινητικό, το απολαυστικό μυθιστόρημα της βραβευμένης δανέζας Dorthe Nors αφηγείται τη διαδρομή μιας γυναίκας προς τον αληθινό της εαυτό χωρίς χάρτη και οδηγίες, ισορροπώντας μεταξύ ελπίδας και απελπισίας, αγάπης και σπαραγμού.”

 

Το βιβλίο μπορείς να το κερδίσεις με ένα click εδώ στη φωτογραφία του διαγωνισμού που τρέχει αυτή τη στιγμή στο προφίλ μου στο Facebook!
                           Οι νικητές είναι δύο!
Ο πρώτος νικητής θα επιλεχθεί από το Facebook και ο δεύτερος από τη φόρμα συμμετοχής που θα συμπληρώσει τα στοιχεία που του ζητώ!

Σας ενημερώνω πως η φόρμα συμμετοχής θα διαγραφεί αμέσως μόλις λήξει ο διαγωνισμός καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία που έχετε συμπληρώσει!Υποβάλλοντας τα στοιχεία σας δέχεστε να δοθούν στις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε περίπτωση μόνο αν είστε ο τυχερός νικητής ώστε να αποσταλεί το βιβλίο! Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο θα τα χρησιμοποιήσουν μόνο για αυτό το σκοπό! Έπειτα θα διαγραφούν.Το mamasnpapas.gr νοιάζεται για τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν αποσκοπεί στην ένταξη σας στην email λίστα του εφόσον δεν το επιθυμείτε εσείς οι ίδιοι πρωτίστως.

                  Διαβάστε εδώ την πολιτική απορρήτου.

Καλή επιτυχία σε όλους σας εύχομαι! Και μην ξεχνάς πως το καλοκαιράκι θέλει παρέα καλά βιβλία που θα σε ταξιδέψουν. Θα σε παγιδεύσουν και θα σου προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης! Γιατί ναι! Η ανάγνωση είναι και αυτή ένα μέσο διασκέδασης!

Η νικήτρια μέσω της φόρμας συμμετοχής είναι η :

Άλλαξε ταχύτητα & διαγωνισμός
Η νικήτρια μέσω της φωτογραφίας του Facebook είναι η Rena Vasa όπως μπορείς να δεις και εδώ.

Το βιβλίο θα το βρεις εδώ με ένα click στο e-shop των Εκδόσεων Μεταίχμιο!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.