The One Where We All Lost a Friend Mattman

The One Where We All Lost A Friend Mattman

Ο τίτλος αυτού του άρθρου θα μπορούσε να είναι μόνο στα αγγλικά και μόνο με αυτές τις πολύ συγκεκριμένες λέξεις. Ήδη από τον τίτλο ξέρεις για το θέμα που θα μιλήσουμε σήμερα εδώ στη στήλη μου Me, myself and I. Μόνο σε αυτήν εδώ τη στήλη θα μπορούσε να μπει αυτό εδώ το άρθρο, μιας και ο Μάθιου αποτελεί μέρος της μισής ζωής μου. Χωρίς καμία υπερβολή. The One Where We All Lost a Friend Mattman. Όλοι όσοι αγαπήσαμε τον Matthew Perry, ως Chandler Bing, αλλά και όχι μόνο, πριν από λίγες μέρες, όντως, χάσαμε έναν φίλο. Έναν φίλο που ήταν παρών στις ζωές μας, χωρίς να είναι στις ζωές μας. If you know what I mean.

The One Where We All Lost A Friend Matty

Αγαπημένοι μου αναγνώστες,

Το σημερινό blogpost χαρακτηρίζεται απόλυτα από βαθιά χαρμολύπη. Πολύ βαθιά χαρά και ευγνωμοσύνη, αλλά και πολύ βαθιά λύπη. Θα ανακαλύψεις γιατί αγαπώ αυτή την αμερικανιά, όπως πολλοί έχουν ήδη πει. Για ποιους λόγους, κατέχει τόσο σημαντική θέση στην καρδιά μου. Από την άλλη, θα διαβάσεις το λόγο που ο Chandler ήταν τόσο αγαπητός και όλοι έχουμε συνδεθεί απίστευτα μαζί του.

The One Where We All Lost a Friend Mattman

Αν είσαι φανατικός της σειράς FRIENDS, κάθισε αναπαυτικά και έλα να μοιραστούμε τις σκέψεις μας μετά τον χαμό του Matthew Perry. Ίσως, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές να δεις πτυχές του εαυτού σου. Ίσως και όχι. Αν πάλι δεν έχεις δει ποτέ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ {και πραγματικά απορώ για το πώς και το γιατί, μίλησε μου για αυτό στα σχόλια} ίσως νιώσεις πως θα έπρεπε τελικά.

The One Where We All Lost a Friend Mattman

Λίγα λόγια για το πώς αγάπησα φανατικά τη σειρά

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου βλέπω τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο και ετοιμαζόμουν να δώσω για LOWER, θυμάμαι την καθηγήτρια να μας βάζει να βλέπουμε στιγμιότυπα από τη σειρά, λίγο πριν ολοκληρώσει το μάθημα. Πετυχημένες ατάκες που προκαλούσαν γέλιο, αλλά έκανες εξάσκηση τα αγγλικά σου. Εξοικειωνόσουν με τη γλώσσα, με τη διάλεκτο. Από την άλλη, επίσης ως έφηβη, τα Σαββατοκύριακα ο μπαμπάς μου, μου ενοικίαζε από το VIDEO CLUB της γειτονιάς τα επόμενα επεισόδια που ήθελα να δω. Διότι, στην τηλεόραση τα έπαιζαν μπερδεμένα και πολύ νευρίαζα με αυτό.

Επίσης, θυμάμαι χαρακτηριστικά όμορφες στιγμές από τα Σαββατοκύριακα στο σπίτι, όπου, αφού είχαμε ολοκληρώσει το οικογενειακό τραπέζι, εγώ ξάπλωνα στον καναπέ και έβλεπα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Χασκογελούσα, λυνόμουν στα γέλια πολλές φορές και ο μπαμπάς μου έλεγε κάθε φορά ΄πάλι ξεκαρδίζεσαι με αυτούς!’ Η μαμά μου ξάπλωνε, επίσης, καμιά φορά στον απέναντι καναπέ, λίγο αργότερα και απορούσε μαζί μου πώς δεν έχω βαρεθεί να τους βλέπω. Είχαν κατανόηση οι γονείς μου πάντα, δεν μπορώ να πω.

The One Where We All Lost a Friend Mattman

Ακολούθησέ με στο Instagram, καθώς εκεί τα λέμε καλύτερα!

Αργότερα, ως φοιτήτρια που ζούσε μόνη της πια, σπούδαζε και παράλληλα εργαζόταν full time job, η πιο comfort ώρα της ημέρας μου ή μάλλον της νύχτας μου, διότι όλη την ημέρα Πανεπιστήμιο και δουλειά, ήταν αυτή που θα καθόμουν στο γραφείο μου ή στο κρεβάτι μου και θα απολάμβανα όποιο επεισόδιο ήθελα. Μόνο να τους δω, να γελάσω μαζί τους, να μπω στον ζεστό και αγαπησιάρικο κόσμο τους.

FRIENDS TV SHOW

Αυτό που είχαν ήταν το απόλυτο όνειρο, το οποίο έγινε και δικό μας όνειρο! Η ζωή τους, η σύνδεση που είχαν μεταξύ τους, η γεμάτη αγάπη σχέση τους, το στέκι τους, τα άνετα για άραγμα σπίτια τους. Ήταν αυτό που θέλαμε να έχουμε στη ζωή μας, αυτό που μας έλειπε! Οι κολλητοί που πάντα λαχταρούσαμε, ο μεγάλος έρωτας που πολλοί ίσως να μην τον έζησαν ποτέ και ούτω καθεξής.

Το American Dreaming και τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ

Μανχάταν, Νέα Υόρκη. Έξι φίλοι, στα μέσα της δεύτερης δεκαετίας της ζωής τους, ζουν σχεδόν μαζί. Τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους. Είναι single και μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους to the fullest, που λέμε και στο χωριό μου. Το Central Perk, το καφέ ακριβώς κάτω από το σπίτι της Μόνικα, του Τσάντλερ και του Τζόι, είναι το δεύτερο σπίτι τους. Είναι το στέκι που θα θέλαμε όλοι να έχουμε. Με τον μεγάλο αναπαυτικό καναπέ, τις τεράστιες κούπες {αγαπώ mugs το ξέρεις} την mix and match διακόσμηση, τις βραδιές με ατάλαντους καλλιτέχνες οι οποίες όλως παραδόξως προσφέρουν κάτι και τον πιο περίεργο, αλλά ταυτόχρονα αγαπητό barista!

FRIENDS THE TV SHOW

Έξι άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, πάνω κάτω στην ίδια ηλικία που, όμως, κυνηγούν τα όνειρά τους. Να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους και να βρουν μια σχέση. Έξι πρωταγωνιστές που δεν τους ξεχωρίζεις. Είναι όλοι ίσοι από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και κανείς ποτέ δεν θέλησε να επισκιάσει τον άλλον. Ο καθένας αγαπιέται πολύ, για πολύ διαφορετικούς λόγους!

FRIENDS TV SHOW

Λίγο ακόμα Storytime

Βλέποντας τη σειρά ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ εντατικά όσο ήμουν φοιτήτρια, έβλεπα τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Έβλεπα τις ερωτικές μου σχέσεις, τους πλατωνικούς μου έρωτες, τις κολλητές μου, τις άσπονδες φίλες μου, τον κολλητό μου. Από την άλλη, στους έξι αυτούς φίλους μπορούσα να αναγνωρίσω στοιχεία του χαρακτήρα μου. Είχα λίγο από το σαρκαστικό χιούμορ του Τσάντλερ, την μανία για τάξη και καθαριότητα της Μόνικα στο 100%.

Επίσης, στον μεγάλο έρωτα του Ρος και της Ρέιτσελ αναγνώριζα μια δική μου σχέση όσο ήμουν φοιτήτρια {η οποία έληξε μετά από 4 χρόνια σχεδόν και με τον οποίο δεν έκανα παιδί, όπως ο Ρος με την Ρέιτσελ, ευτυχώς}. Έπειτα, αφού έμεινα ελεύθερη για περίπου ένα χρόνο έβλεπα και λίγο τον εαυτό μου στον Τζόι. Η ταύτιση με την Φοίμπη ήταν κυρίως στο πόσο παλαβή μπορώ να γίνω και στο πόσο καλά ΔΕΝ παίζω την κιθάρα.

Λίγα FRIENDS QUOTES

-SAD? Watch FRIENDS. HAPPY? Watch FRIENDS. BREAKUP? Watch FRIENDS. There is nothing that can’t be fixed by FRIENDS.

-Eat Like Joey. Dress like Rachel. Cook like Monica. Live like Phoebe. Care like Ross. Laugh like Chandler.

Η σειρά FRIENDS γέμισε συναισθηματικά κενά και μοναχικές γωνιές της ζωής μας. Τραγουδούσαμε το Theme Song τους ” I’ll be there for you”, ελπίζοντας ότι και οι δικοί μας φίλοι θα είναι εκεί για εμάς όποτε τους χρειαστούμε. Τυχεροί όσοι το ζήσαμε και το ζούμε μέχρι και σήμερα αυτό!

Όσοι από εσάς με διαβάζετε έχετε καταλάβει ότι είναι στο στυλ μου οτιδήποτε Αμερικάνικο, αλλά και Λονδρέζικο. Ξέρω ότι στο μόνο σημείο που μπορούν να συναντηθούν αυτοί οι δύο κόσμοι είναι η γλώσσα. Που και αυτή διαφέρει, αλλά τουλάχιστον καταλαβαινόμαστε αν κάποιος μιλήσει Αγγλικά με έναν Αμερικάνο. Βέβαια, η φίλη μου η Αγγλίδα, η Mariah, θα σου πει πως δεν ισχύει αυτό και ότι οι Αμερικάνοι δεν καταλαβαίνουν την Αγγλική προφορά. Anyways, λεπτομέρειες. Πραγματικά, πιστεύω ότι στην προηγούμενή μου ζωή μιλούσα Αγγλικά και ζούσα σε ένα από αυτά τα δύο μέρη.

The One Where We All Lost a Friend Mattman

Η είδηση του θανάτου του Matty με βρήκε ξημερώματα, όταν μου το είπε ο άντρας μου μέσα στον ύπνο μου, περίπου στις 3 το πρωί. Δεν κοιμήθηκα ξανά. Σύρθηκα με δυσκολία στο καθιστικό, άνοιξα το NETFLIX και έβαλα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Ένα δάκρυ κύλησε πιο πολύ, διότι, όλα αυτά τα χρόνια είχα παρακολουθήσει συνεντεύξεις του και μάλιστα πολλές πρόσφατα στο Instagram. Μιλούσε για το πρώτο του βιβλίο που θα κυκλοφορούσε. Με πήρε ο ύπνος κάπου ανάμεσα ‘The One Where Ross Finds Out’ and ‘The One With The List’. Με ξύπνησαν τα παιδιά μου 7 η ώρα το πρωί.

Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing Matthew Perry

Τα τελευταία χρόνια, διαβάζαμε ότι ο Perry αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού και αντικαταθλιπτικών ή άλλων ναρκωτικών που έκανε χρήση. Άλλωστε, σε κάθε σεζόν στα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ο Chandler είχε εμφανείς αλλαγές στην εμφάνισή του. Πότε απελπιστικά αδύνατος, πότε πιο ευτραφής. Πάντα, όμως, τέλειος στο ρόλο του. Οι συμπρωταγωνιστές του έχουν παραδεχτεί πολλάκις ότι ποτέ δεν τους έφερε σε δύσκολη θέση, δεν έχασε γύρισμα ή δημιούργησε πρόβλημα κατά τη διάρκεια.

Πληροφοριακά, στην έβδομη σεζόν ο Μάθιου ζούσε σε σπίτι απεξάρτησης. Έβγαινε από το σπίτι μόνο για το γύρισμα και μόνο με τους συνοδούς οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την ασφαλή μεταφορά του. Οι συμπρωταγωνιστές του τον λάτρευαν και οι σχέσεις τους ήταν πραγματικά αληθινές! Αυτή θεωρώ είναι η μεγαλύτερη επιτυχία τους. Το γεγονός ότι όντως, έγιναν ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.

Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir

Matthew Perry Book

Το βιβλίο του Matthew το είχα ήδη παραγγείλει πολύ πριν φύγει από αυτή τη ζωή, αλλά υπήρχε τεράστια καθυστέρηση, διότι εξαντλήθηκε ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Τελικά, σε λιγότερο από ένα μήνα περίπου έφτασε στα χέρια μου. Εννοείται ότι πήρα την αγγλική έκδοση. Ήθελα πολύ να διαβάσω την ιστορία του στην μητρική του γλώσσα. Ήθελα όσο διαβάζω το memoir του να κάνω εικόνα τις κινήσεις του, τις γκριμάτσες του αλλά και την στάση του σώματός του. Ήθελα τα απομνημονεύματά του να μου τα πει ο ίδιος.

Σχετικά με το memoir

Έχω ξεκινήσει να διαβάζω το βιβλίο του. Ανάμεικτα συναισθήματα με κατακλύζουν, καθώς γελάω πολύ αλλά και στεναχωριέμαι πολύ ταυτόχρονα. Αν χαρακτηρίζει κάτι απόλυτα τον Matthew, εκτός από το χιούμορ του, είναι σίγουρα ο αυτοσαρκασμός του. Ακόμα και όταν έσκασε το παχύ του έντερο κατάφερε να με κάνει να γελάω όσο έλεγα ”απίστευτο, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα”. Έγραψε χαρακτηριστικά…

I’ve been accused of being full of shit before, but this time I really was.”

Τώρα τελευταία, δεν ξέρω τι έχω πάθει με τα απομνημονεύματα. Έκανα την αρχή με τα ”Γράμματα από τη φυλακή” του Nelson Mandela, έπειτα συνέχισα με τον Barack Obama και τον Πρίγκιπα Χάρη και από τον Matthew MacConaughey πέρασα στο βιβλίο του Matthew Perry. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην το διάβαζα το βιβλίο του Μάθιου, όχι μόνο λόγω του ότι είμαι λάτρης της σειράς, αλλά και γιατί ήξερα ότι ο Τσάντλερ με τον Μάθιου είχαν πολλά κοινά χαρακτηριστικά. There is a lot of Matthew Perry in Chandler Bing, όπως λέμε και στο χωριό μου. Ήθελα να μάθω τι ζούσε όλα αυτά τα χρόνια, πώς το ξεπέρασε αν το ξεπέρασε ποτέ και τι ήθελε να μοιραστεί με όλους εμάς που τον αγαπήσαμε ίσως περισσότερο από την οικογένειά του.

Το βιβλίο το βρήκα απίστευτα ενδιαφέρον. Η ζωή του με συγκίνησε πολύ, οι σκέψεις του έχουν μείνει βαθιά μέσα μου. Ένα απελπιστικά πληγωμένο παιδί, το οποίο μετά τον χωρισμό των γονιών του, έπρεπε να είναι ο βράχος για τη μητέρα του. Το πρώτο του ταξίδι ως ασυνόδευτο ανήλικο από τον Καναδά στην Καλιφόρνια και αυτή η ταμπέλα που του φόρεσαν, θα τον σημαδεύει μέχρι και τη στιγμή θα θα πεθάνει. Βαρύ το φορτίο που σου προσθέτουν τα λάθη των γονέων σου. Πολύ βαρύ.

Συγκλονιστική κατάθεση ψυχής με συγκλονιστικά γεγονότα

Οι ιστορίες που μοιράζεται μαζί μας γύρω από την ασθένειά του με αφήνουν άφωνη. Συνεχίζω με κομμένη την ανάσα πολλές φορές, μιας και αλήθεια, δεν μπορώ να το χωνέψω όλο αυτό. Όλοι λέμε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά εμείς που δεν τα έχουμε, όπως τα είχε ο Matty [ 1.000.000 το επεισόδιο έπαιρνε έκαστος] , πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας τρέφουμε αυταπάτες ότι εμείς θα είμασταν απόλυτα ευτυχισμένοι αν είχαμε την δόξα, τη φήμη και τα πλούτη του.

Από την άλλη, εντυπωσιάστηκα με το πόσο πολύ συνειδητοποιημένος είναι με την ασθένειά του και ταυτόχρονα πόσο επαγγελματίας όσον αφορά τη δουλειά. Για χρόνια ολόκληρα το cast δεν είχε πάρει είδηση ότι ο Μάθιου είχε αυτή την ασθένεια. Γιατί έτσι παρουσιάζει τον εαυτό του. Αν δεν απατώμαι, η Τζένιφερ μια μέρα του είπε ότι ξέρει και αν υπάρχει τίποτα που μπορούν να κάνουν για να τον βοηθήσουν. Ο Μάθιου ήξερε καλά ότι κανείς δεν μπορούσε πραγματικά να τον βοηθήσει, παρά μόνο ο ίδιος τον εαυτό του.

UNAGI FRIENDS TV SHOW

Θα ήθελα πολύ να πάρεις το βιβλίο του και να δεις τι ήταν τελικά αυτό που τον οδήγησε να γίνει χρήστης και εξαρτώμενος από χάπια και άλλες ουσίες. Είναι συγκλονιστικό αυτό που μοιράζεται μαζί μας από την νεογνική του ηλικία, όταν υπέφερε ως βρέφος από κολικούς. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Απλά διάβασέ το και αν πρόκειται να γίνεις μάνα ή πατέρας στάσου ένα λεπτό παραπάνω στη σελίδα αυτή.

The One Where We All Lost a Friend Mattman

Έχω δει σχεδόν όλες τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει, [Fools Rush In, The Whole Nine Yards, Seventeen Again, Three to Tango]. Εννοείται, όμως, ότι στην καρδιά μου τον έχω μόνο ως Τσάντλερ Μύριελ Μπινγκ. Ο πιο γλυκός και ενδιαφέρων στατιστικός αναλυτής και αναδιαμορφωτής δεδομένων. Πραγματικά, ίσως η πλειοψηφία να μην ξέρει τι επάγγελμα έκανε ο Τσάντλερ. Εδώ δεν ήξεραν καλά καλά οι κολλητές του και αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που έχασαν το διαμέρισμά τους στο παιχνίδι ερωτήσεων που έφτιαξε ο Ρος.

Όπως και να έχει, τον αγαπήσαμε όλοι πολύ για το αστείρευτο χιούμορ του και τον αυτοσαρκασμό του. Ο σαρκασμός του είναι ο μηχανισμός άμυνας που ανέπτυξε λόγω του διαζυγίου των γονιών του όταν ήταν 9 ετών. Πραγματικά, υπάρχει πολύ Μάθιου Πέρι μέσα στον Τσάντλερ Μπινγκ.

Το σωστό το Reunion δεν ήρθε ποτέ

Όλοι οι τρελοί Fans της σειράς σίγουρα περιμέναμε μια επανένωση των αγαπημένων μας ηθοποιών. Να μάθουμε αν τελικά ο Ρος και η Ρέιτσελ παντρεύτηκαν και ζήσαν καλά κι εμείς καλύτερα. Βέβαια, ο Τζόι στη σειρά που πρωταγωνίστησε μετά, το ανέφερε ότι είναι ακόμα μαζί. Όπως και να έχει, θα ήθελα να πολύ να δω ξανά την απίστευτη παρέα μαζί στον ίδιο καναπέ, στην ίδια κουζίνα και στο ίδιο καθιστικό. Θα ήθελα να ξέρω αν η Φοίμπη έκανε παιδιά με τον Μαξ, αν ο Τσάντλερ και η Μόνικα ζουν ακόμα στα προάστια.

Διάβασε εδώ με ένα click τι είχα γράψει για το Reunion!

Αυτό το reunion δεν ήρθε ποτέ, παρά μόνο το ντοκιμαντέρ με τίτλο ‘The One Where They Get Back Together’. Ένα ειδικό επεισόδιο επανένωσης που έγινε το 2021 με παρουσιαστή τον James Corden, τον οποίο αγαπώ εξίσου για τα CarPool Karaoke του, αλλά και το Late Late Show στο CBS. Όλοι εμείς αυτό που θέλαμε στην πραγματικότητα είναι όλους τους πρωταγωνιστές σε νέες σκηνές. Ωστόσο, αν με ρωτάς, απόλαυσα πολύ αυτή την ιστορική αναδρομή σε σκηνές απείρου γέλιου.

The One Where We All Lost a Friend Mattman

Σήμερα, σχεδόν δύο μήνες μετά από το θάνατό του, οι φήμες γύρω από τα αίτια θανάτου οργιάζουν. Από τη μία μιλούν για ανακοπή, από την άλλη για χρήση ναρκωτικών, η οποία τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του μέσα στο υπαίθριο τζακούζι του και εν τέλει να πνιγεί. Κανείς δεν ξέρει αν κατάφερε ο Μάθιου να νικήσει το θεριό που τον έτρωγε τόσα χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο υπέφερε και πόσο πολύ ερχόταν αντιμέτωπος καθημερινά με τον ίδιο του τον εαυτό.

Η Λίζα Κούντροου λέει χαρακτηριστικά στον πρόλογο ότι μια ερώτηση που τις έκαναν πάρα πολύ συχνά ήταν ”Πώς είναι ο Μάθιου;” Αυτή η ερώτηση, λοιπόν, την έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση μιας και δεν ήθελε να γίνεται κουτσομπολιό για τον φίλο της. Προτιμούσε να πει ο ίδιος την ιστορία του και να που το έκανε τελικά μέσα από το βιβλίο του. Τώρα όλοι ξέρουμε λοιπόν.

Για όλους όσους υποφέρουν εκεί έξω..

Το βιβλίο του, λοιπόν, το αφιερώνει σε όλους όσους υποφέρουν από εξαρτήσεις εκεί έξω. Αφού πέρασε από σαράντα κύματα και αφού είδε το Χάρο με τα μάτια του πολλές φορές, έγραψε αυτό εδώ το βιβλίο για την πολυτάραχη ζωή του. Άλλωστε, ξεκινά την ιστορία λέγοντας χαρακτηριστικά: ”Γεια, με λένε Μάθιου αν και πιθανότατα με ξέρεις με το άλλο μου όνομα. Οι φίλοι μου με φωνάζουν Μάττυ και εγώ θα έπρεπε να ήμουν νεκρός. ” Αν αυτό δεν είναι συγκλονιστικό τότε τι.

Ακόμα θυμάμαι όταν άκουσα αυτή την ατάκα για πρώτη φορά στο Instagram, σε μία από τις πολλές πρόσφατες συνεντεύξεις που έδωσε λόγω του βιβλίου του.

The One Where We All Lost a Friend Mattman …

Τον οποίο τελικά όλοι εμείς χάσαμε και κάπως έτσι έκλεισε ένας τεράστιος κύκλος. Πάντα είχαμε μια ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφαν, όπως επέστρεψε το Sex And The City ας πούμε. Το οποίο βρήκα τραγικό αφενός διότι του άλλαξαν το όνομα και αφετέρου διότι Sex And The City χωρίς Samantha Jones δεν γίνεται. Πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Συνήθως, τα reboots δεν έχουν την επιτυχία που θα έπρεπε μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που ο τηλεθεατής άλλα περιμένει να δει και άλλα τελικά βλέπει. Το ίδιο είχα γράψει και για το Beverly Hills. Δεν ξέρω αν το είχες διαβάσει τότε το άρθρο μου, όταν κυκλοφόρησε. Μπορείς να το δεις εδώ. Η σειρά νομίζω κόπηκε μετά από 8 επεισόδια, αν δεν κάνω λάθος. Ποιος ξέρει; Το ίδιο μπορεί να είχε συμβεί και με τα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Όσο μεγαλώνουν ηλικιακά, σαν να εκπίπτουν οι πρωταγωνιστές. Ίσως και να είναι ιδέα μου αυτό, δεν ξέρω.

Αυτά τα ολίγα, γύρω από τον θάνατο του δικού μας Μάθιου. Αγαπήθηκε πολύ, πάρα πολύ και πάντα θα αγαπιέται. Κανείς δεν θα ξεχάσει τις επικές στιγμές γέλιου που μας χάρισε. Όλοι θα τον θυμόμαστε, δυστυχώς, περισσότερο ως Τσάντλερ Μπινγκ. Εκείνος πάλι, θα προτιμούσε να τον μνημονεύουμε για το τελευταίο του εγχείρημα, το ίδρυμα υποστήριξης όσων πάσχουν από αυτή την ασθένεια που έπασχε και αυτός.

Πέτα ψηλά Μάττυ. Τώρα είσαι ελεύθερος.” Έγραψε ο Matt LeBlanc.

Και έτσι θα κλείσω κι εγώ.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.