Δημιουργική απασχόληση παιδιών στο McArthurGlen

Δημιουργική απασχόληση παιδιών στο McArthurGlen

Οι εντυπωσιακές ανοιξιάτικες mid-season sales του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen έφτασαν! Μαζί με αυτές, όμως, έφτασαν και πολύ ευχάριστα νέα. Οι άνθρωποι του εκπτωτικού χωριού σκέφτονται τους γονείς που καταφτάνουν εκεί μαζί με τα παιδιά τους. Θέλουν λοιπόν να χαρούν και οι μικροί φίλοι της παρέας απασχολώντας τους δημιουργικά. Πάμε να δούμε περισσότερα σχετικά με τη νέα αυτή δράση. Δημιουργική απασχόληση παιδιών στο McArthurGlen και νέο άρθρο στη στήλη μου Προτάσεις για Βόλτες που τόσο αγαπάς.

Δημιουργική απασχόληση παιδιών στο McArthurGlen

Αρχικά, από την Τρίτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 15 Μαΐου κάντε μια επίσκεψη στον απόλυτο shopping προορισμό. Επίσης, μπορείτε να κάνετε δικά σας must-have κομμάτια από τα αγαπημένα σας designer brands.

Τι μπορείτε να κάνετε στο Εκπτωτικό χωριό;

  • να αναβαθμίσετε τις εμφανίσεις και την γκαρνταρόμπα σας με extra εκπτώσεις στις ήδη μειωμένες τιμές outlet του McArthurGlen Designer Outlet Athens
  • να απολαύσετε μια ημέρα γεμάτη shopping με την οικογένεια σας
  • θα κάνετε ένα διάλλειμα με ασφάλεια, σε ένα από τα καφέ και εστιατόρια στον υπαίθριο χώρο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen.

Δημιουργική απασχόληση παιδιών στο McArthurGlen

Πρόγραμμα «Μικροί Κηπουροί»

Οι μικροί μας φίλοι, από την Κυριακή 8 Μαΐου και για κάθε Κυριακή του μήνα (08/05,15/05, 22/05 & 29/05) θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν υπέροχα πράγματα. Θα μάθουν πληροφορίες για την ανάπτυξη και τη φροντίδα των φυτών και θα γίνουν οι ίδιοι κηπουροί μέσα από το πρόγραμμα «Μικροί Κηπουροί». Ένα πρόγραμμα το οποίο έγινε πράξη με τη συμμετοχή του Τμήματος Κηποτεχνίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δημιουργική απασχόληση παιδιών στο McArthurGlen

Κάθε Κυριακή, στον 1ο όροφο του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, 2 γκρουπ των 30 παιδιών θα μαθαίνουν τα μυστικά των φυτών (11:00-12:00 και 12:30-13:30). Αρχικά, αυτό είναι υπέροχο διότι τα παιδιά θα έρθουν πιο κοντά με τη φύση και όλα τα μαγικά πλάσματά της. Έτσι, το τερπνό μετά του ωφελίμου λοιπόν. Τέλος, αυτό σίγουρα σημαίνει ευχαριστημένοι γονείς ευχαριστημένα και τα παιδιά τους.

Από την Κυριακή 8 Μαΐου και κάθε Κυριακή μέχρι τον Οκτώβριο, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00, για ακόμη περισσότερο shopping και διασκέδαση!

Εδώ μπορείς να δεις τη σελίδα του εκπτωτικού χωριού στο Facebook.

Τέλος, σίγουρα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα βόλτα, όπου μπορεί να διασκεδάσει όλη η οικογένεια σε έναν όμορφο και ευχάριστο υπαίθριο και ημι-υπαίθριο χώρο. Ελπίζω να σου φάνηκε ενδιαφέρουσα η πληροφορία. Αν ναι, μοιράσου απλόχερα αυτό το άρθρο με ένα φίλο σου. Πολύ πιθανόν να τον ενδιαφέρει η δημιουργική απασχόληση των παιδιών στο McArthurGlen.

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.