5 λόγοι να επισκεφτείς το The Ellinikon Experience Park

5 λόγοι να επισκεφτείς το Ellinikon Experience Park

Πρόσφατα πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο The Ellinikon Experience Park και θεώρησα καλό να σου γράψω μια κριτική όσον αφορά αυτό το μέρος και την εμπειρία εκεί. Ένα άρθρο το οποίο θα βρεις στη στήλη μου Βόλτες στις Προτάσεις που σου δείχνω. Μια τεράστια έκταση στα Νότια Προάστια της Αττικής και πιο συγκεκριμένα μέσα στο απέραντο παλιό και θρυλικό Αεροδρόμιο. 5 Λόγοι να επισκεφτείς το The Ellinikon Experience Park στο παλιό αεροδρόμιο Ελληνικού.

5 λόγοι να επισκεφτείς το Ellinikon Experience Park

To The Ellinikon Experience Park ανοίγει πλέον καθημερινά τις
πόρτες του από το πρωί στις 10:00 έως τις 23:00 το βράδυ.

Τι είναι το The Ellinikon Experience Park

Αρχικά, το The Ellinikon Experience Park αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής για όλους. Μας περιμένει πλέον καθημερινά από το πρωί στις 10:00 έως τις 23:00 το βράδυ με νέες προσθήκες συνεχώς. Επιπρόσθετα, σε μία έκταση πάνω από 70 στρέμματα, με περισσότερα από 600 νέα δέντρα και 80.000 φυτά από μεσογειακές ποικιλίες, μπορείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα της πόλης, να χαλαρώσετε, και να απολαύσετε ξεχωριστές στιγμές κοντά στη φύση, όλη την ημέρα.

5 λόγοι να επισκεφτείς το Ellinikon Experience Park

Τι συναρπαστικό θα συναντήσεις εκεί:

  • διαδραστικό σιντριβάνι
  • κήπο με ελαιόδεντρα
  • χώρο υπαίθριας γυμναστικής
  • την πιο συναρπαστική παιδική χαρά στην Ελλάδα με 35 ξύλινα παιχνίδια

5 λόγοι να επισκεφτείς το Ellinikon Experience Park

Τι νέο έχει να προσφέρει αυτό το μήνα

Επίσης, αυτό το μήνα, μια ακόμη μοναδική δραστηριότητα περιμένει τους μικρούς φίλους του Experience Park. Θα ανακαλύψουν, με βιωματικό τρόπο, τη σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά και οδική ασφάλεια.

5 λόγοι να επισκεφτείς το Ellinikon Experience Park

Από την Παρασκευή 6 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 29 Μαΐου (Παρασκευή: 17.00 -20:00 Σαββατοκύριακο: 12:00 – 20:00) τα παιδιά μαθαίνουν πώς να κυκλοφορούν σωστά ως οδηγοί και πεζοί. Πιο συγκεκριμένα, γνωρίζουν τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα συνειδητοποιούν την αξία της χρήσης της ζώνης ασφαλείας.

Ειδικά, μέσα από μια ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με ηλεκτρικά οχήματα τα παιδιά κατανοούν με διασκεδαστικό τρόπο τη σωστή συμπεριφορά στο δρόμο.

5 λόγοι να επισκεφτείς το The Ellinikon Experience Park

5 λόγοι να επισκεφτείς το Ellinikon Experience Park

  • η πρόσβαση σε αυτό είναι δωρεάν
  • έχει δωρεάν υπαίθριο parking, πολύ κοντά στην είσοδο του χώρου.
  • έχει καντίνες όπου μπορείς να πάρεις κάτι να πιείς ή να φας.
  • στο διαδραστικό σιντριβάνι τα παιδιά θα παίξουν πολύ. Επίσης, αλλαξιά να πάρετε, μικροί και μεγάλοι διότι θα βραχείτε για τα καλά.
  • έχει μεγάλες τουαλέτες πεντακάθαρες. Μπορείτε να αλλάξετε με ασφάλεια το μικρό σας παιδί.

Η είσοδος είναι από τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, πολύ κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού.

Η σελίδα του Ellinikon Experience Park στο Facebook εδώ

Το όραμά μας για την ανάπτυξη του Ελληνικού, είναι ο σχεδιασμός ενός πρωτοποριακού έργου για την Αθήνα, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ενός μητροπολιτικού πάρκου διεθνούς εμβέλειας. Επίσης, η ανάδειξη του παράκτιου μετώπου με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.
5 λόγοι να επισκεφτείς το Ellinikon Experience Park

Περιήγηση στο Experience Park

Ανακαλύψτε το The Ellinikon, σε μία μοναδική δια δραστική έκθεση που παρουσιάζει τις καινοτομίες του πιο φιλόδοξου και αειφόρου έργου αστικής ανάπλασης στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα. Ενημέρωση για την πλούσια ιστορία της περιοχής και εξερεύνηση μέσω συναρπαστικών δια δραστικών εγκαταστάσεων της έκθεσης το μέλλον του Ελληνικού. Σαφώς, ενός έργου μοναδικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και τεχνολογικής καινοτομίας. Η είσοδος είναι δωρεάν και είναι απαραίτητη η προκράτηση.

Αν έχεις πάει ήδη γράψε μου σε σχόλιο τις εντυπώσεις σου. Μοιράσου αυτό το άρθρο διότι μπορεί να ενδιαφέρει κάποιον.

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.