{My Face Care Routine} Η ρουτίνα φροντίδας του προσώπου μου!

φροντίδα προσώπου

Καλημέρα παρεάκι!😊 Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου την ρουτίνα φροντίδας και περιποίησης του προσώπου μου! Όχι δεν την είδα Beauty Blogger, δεν θα μπορούσα άλλωστε! Την είδα ως μία μαμά που δεν ξεχνά την γυναικεία της πλευράς και φροντίζει καθημερινά για την ομορφιά και την υγεία του προσώπου της!Δεν ξεχνώ να φροντίζω το πρόσωπό μου και του προσφέρω μόνο ότι του αξίζει!Αν έχεις ρίξει μια ματιά στην στήλη μου Ομορφιά θα έχεις παρατηρήσει ότι χρησιμοποιώ μόνο  Φυτικά προιόντα! Πάμε να σου δείξω τι κάνω κάθε μέρα και δυο φορές την εβδομάδα?⛮

{My Face Care Routine} Η ρουτίνα φροντίδας του προσώπου μου!


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν ανυπομονείς να σηκωθείς από το κρεβάτι το πρωί που ανοίγεις τα μάτια σου? Πώς αισθάνεσαι? Ξεκουράστηκες αρκετά? Πώς νιώθεις? Ανυπόμονη να ξεκινήσει η ημέρα ή κλείνεις το ξυπνητήρι και πατάς αναβολή?Γιατί στα ρωτάω όλα αυτά?..Θα δεις.. Μπορεί να μην ήμουν ποτέ  πρωινός τύπος, από την στιγμή όμως που έγινα μαμά αναγκαστικά έγινα! Και πολύ πρωινός τύπος μάλιστα!

Πρωινή ρουτίνα

Κάθε πρωί το μάτι μας ανοίγει στις 7:00! Κι όμως ανυπομονώ να σηκωθώ από το κρεβάτι να ξεκινήσει η ημέρα μας!Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω το πρόσωπό μου να λάμπει! Ναι, να λάμπει! Γιατί όχι? Γιατί πρέπει απαραίτητα να ξυπνάμε κακόκεφες και να λέμε “μα πώς είμαι έτσι?”..Είμαι όμορφη ακόμα και με τους μαύρους κύκλους μου! Έχω φροντίσει το βράδυ να περιποιηθώ σωστά το πρόσωπό μου και το πρωί αυτό με ανταμείβει! Το αισθάνομαι ενυδατωμένο και φρέσκο! Πριν πέσω στο κρεβάτι φρόντισα να του δώσω την απαραίτητη τροφή με τα κατάλληλα φυτικά συστατικά, τα οποία έκαναν την δουλειά τους ενώ εγώ κοιμόμουν! Έτσι, ανυπομονώ να σηκωθώ από το κρεβάτι και είμαι έτοιμη να κυκλοφορήσω λαμπερή και όμορφη!Όπως καταλαβαίνεις κανονικά θα έπρεπε να ξεκινήσω αντίστροφα την ανάρτηση αυτή ξεκινώντας από την διαδικασία περιποίησης του προσώπου μου από τη νύκτα! Ωστόσο, για να μην με περάσεις για εντελώς παλαβή ξεκίνησα από την πρωινή μου ρουτίνα και συνεχίζω με την  βραδινή! Ρίξε μια ματιά στο πινακάκι που σου ετοίμασα! Όλα βρίσκονται εκεί μέσα!

My face care routine, daily and weekly

Τον πίνακα αυτόν θέλησα να σου το δώσω και σαν εκτυπώσιμο ώστε να το κολλήσεις στην πόρτα του ψυγείου σου να το βλέπεις καθημερινά για να μην ξεχνιέσαι!Μπορείς να το βρεις και να το αποθηκεύσεις από εδώ!

Ξέρω, θα μου πεις ότι δεν έχεις χρόνο και πως τρέχεις και δεν φτάνεις! Το ίδιο αισθάνομαι και εγώ να ξέρεις! Δεν μου φτάνουν ποτέ οι 24 ώρες της ημέρας και αν είχα άλλες τόσες στη διάθεσή μου πάλι δεν θα μου έφταναν!

Δημιουργώ ελεύθερο χρόνο 

 Αυτό που κάνω εγώ είναι να δημιουργώ ελεύθερο χρόνο για όσα πραγματικά θεωρώ πως είναι απαραίτητα για μένα! 😉Δεν χρησιμοποίησα τυχαία το ρήμα αυτό να ξέρεις! Δημιουργώ ελεύθερο χρόνο! Βάζω προτεραιότητα όχι μόνο σε όσα πρέπει να κάνω καθημερινά, αλλά και σε όσα με ευχαριστούν και με κάνουν να αισθάνομαι όμορφη και υγιής! Το πρόσωπό μου είναι ο καθρέφτης του εαυτού μου! Καλώς ή κακώς έτσι είναι! Το φροντίζω, το σέβομαι και του προσφέρω μόνο όσα του αξίζουν! Κυρίως, του δίνω τροφή από συστατικά που αναγνωρίζει! 🌱🌳🌺🌻🌼Μιας και με τα φυτά έχουμε πανομοιότυπο κύτταρο! Χρειάζονται και αυτά τροφή και νερό όπως ακριβώς και ο ανθρώπινος οργανισμός!

Ελπίζω να σε βοήθησα να οργανωθείς αλλά και να ξεκινήσεις να δημιουργείς και εσύ ελεύθερο χρόνο για την περιποίηση του προσώπου σου! Αν θέλεις να μπεις στην παρέα μας σε προσκαλώ στην ομάδα μου Mama Goes Vegetal και στον κόσμο της Φυτικής Κοσμετολογίας του Yves Rocher και θα σε βοηθήσω να βρεις τα καλύτερα προιόντα για τον τύπο δέρματός σου!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.