Φτιάχνουμε πασχαλινό στεφάνι

Φτιάχνουμε πασχαλινό στεφάνι
Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα, όπως καταλαβαίνεις θα πάρουν φωτιά οι στήλες με τα #diys σε όλα τα momblogs και όχι μόνο!Όπως πέρυσι έτσι και φέτος θέλησα να ετοιμάσω μια Πασχαλινή γιρλάντα να στολίζει την κουζίνα μας! Αγόρασα κανσόν σε Πασχαλινά σχέδια και χρώματα, πήρα μολύβι και ψαλίδι στο χέρι και ξεκίνησα χωρίς δεύτερη σκέψη! Σήμερα, λοιπόν, φτιάχνουμε πασχαλινό στεφάνι!
EGG GARLAND
Δεν θα χρειαστείς τίποτα το ιδιαίτερο! Εγώ επέλεξα 2 κανσόν με σχέδια όπως θα δεις και ένα κανσόν στο χρώμα κόκκινο, να συμβολίζει το πάθος των ημερών και πράσινες βεβαίως βεβαίως! Επέλεξα η γιρλάντα μας να είναι γεμάτη αυγουλάκια! Σχημάτισα όσα κανσόν χρειάστηκα, τα έκοψα και έπειτα τα κόλλησα διαδοχικά το ένα δίπλα στο άλλο, προσπαθώντας να σχηματίσω κύκλο! Έκοψα και 4 πεταλουδίτσες για περισσότερη τσαχπινιά!
diy Easter Garland
diy gsrland for easter
diy easter garland with eggs
Έτοιμο σε μόλις λίγα λεπτά!Σίγουρα δεν το έχω και πολύ με τα diys ωστόσο το παλεύω μαζί με τα πιτσιρίκια όσο μπορώ!Το κρέμασα χρησιμοποιώντας κορδέλα κόκκινη πάνω στον μαυροπίνακά μας αμέσως μόλις μπαίνεις στον χώρο της κουζίνας μας! Έχει και αυτό την χάρη του νομίζω!Μπορεί να μην είναι άψογο ωστόσο είναι από τα χεράκια μας, και αυτή την φορά όλοι βάλαμε την πινελιά μας!
easter diy
Και κάπως έτσι κόβω το νήμα για τις Πασχαλινές κατασκευές στο blogo σπιτάκι μου! Αφού στολίσαμε τα Πασχαλινά μας ήρθε η ώρα και για τις πασχαλινές μας χειροτεχνίες δεν νομίζεις? Οι φίλες μου στην blogo γειτονιά έχουν ήδη ξεκινήσει! Όσο μας το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μας θα ακολουθήσω και εγώ!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!
Φτιάχνουμε πασχαλινό στεφάνι
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.