Το όνειρο της Μόλυ! Cirko Cachivache, Θέατρο Παλλάς

τσίρκο για παιδιά

Μόλις γυρίσαμε από το Θέατρο Παλλάς και δεν έβλεπα την ώρα και την στιγμή να σας μιλήσω για την παράσταση που παρακολουθήσαμε με τον Ντίνο! Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάει σε τσίρκο ή σε κάποια άλλη παράσταση με ζογκλέρ! Μάλιστα, οι μόνοι ζογκλέρ που έχουμε συναντήσει είναι αυτά τα ευγενικά παλικάρια σε κάποια φανάρια που κάνουν επίδειξη για να κερδίσουν το μεροκάματο! Ύστερα από ένα post, λοιπόν, στο αγαπημένο Κάθε μέρα γονείς σχετικά με την παράσταση ”Το όνειρο της Μόλυ” θέλησα να κλείσω εισιτήρια να το δούμε παρέα με τον μικρό!Το όνειρο της Μόλυ! Cirko Cachivache, Θέατρο Παλλάς

CirkoCachivache


Η υπόθεση

Πρόκειται για μία παράσταση διαφορετική από όσες έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα! Είναι μία παράσταση τσίρκο με πολλά ζογκλερικά κόλπα! Η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από το όνειρο της Μόλυ, ένα ορφανό κοριτσάκι που μεγαλώνει σε ένα ορφανοτροφείο με έναν κακό διευθυντή! Μία μέρα καταφέρνει να το σκάσει από εκεί και την πρώτη νύχτα που την παίρνει ο ύπνος στο δρόμο βλέπει στον ύπνο της ένα απίθανο όνειρο! Το όνειρο της ζωής της! Να παίξει στο τσίρκο! 

Έχει συντροφιά της έναν ευγενικό παλιάτσο και τις σοφές κουβέντες ενός Κινέζου δασκάλου! Ένα ολόκληρο τσίρκο, το Cirko Cachivache, είναι εκεί για δύο ώρες  με την συνοδεία οκταμελούς ορχήστρας. Ζογκλέρ, κορίτσια λάστιχο, ακροβάτες που κάνουν ποδήλατο πάνω σε μία ρόδα και παράλληλα κάνουν κόλπα μέχρι και με 9 κορίνες και έναν αστείο κλόουν!

Cirko Cachivache

Παιδικό τσίρκο

Δεν σου κρύβω πως είχα τις επιφυλάξεις μου μιας και φοβόμουν μην αρχίσει ο Ντίνος τα ακροβατικά στο σπίτι ή στο σχολείο και όλα αυτά τα επικίνδυνα που μπορεί να συγκρατούσε το μυαλό του την ώρα της παράστασης! Ωστόσο, δεν ήθελα να του στερήσω την εμπειρία άφθονου γέλιου και ενός τέτοιου θεάματος! Άλλωστε και ο παλιάτσος μας τόνισε αρκετές φορές πως όσα θα δούμε εκεί μέσα δεν επιτρέπεται να τα δοκιμάσουμε αν δεν είμαστε ζογκλέρ!

Γελάσαμε πολύ. Φωνάξαμε δυνατά. Χτυπήσαμε παλαμάκια. Αναφωνήσαμε πολλές φορές τη λέξη WOW! και δεν καταλάβαμε πότε πέρασαν αυτές οι δύο ώρες θεάματος! Φεύγοντας από το θέατρο και επιστρέφοντας στο σπίτι σιγοτραγουδούσαμε ” Το τσίρκο σημαίνει γιορτή”!! Εγώ σαν παιδί αγαπούσα το τσίρκο πολύ! Ο γλυκός μου μπαμπάς φρόντισε να με πάει αρκετές φορές στο Circo Medrano!..

Και κάπως έτσι περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα μαμά και υιός μετά από πολύ καιρό τα δυο μας!Κατάλαβα ότι του έχουν λείψει οι βόλτες μας και πως του λείπω και εγώ πολύ, αφού με μοιράζεται καθημερινά με την Stacy..

Το όνειρο της Μόλυ

Την παράσταση αυτή σας την συστήνουμε ανεπιφύλακτα! Το πλήρωμα του Cirko Cachivache θα σας διασκεδάσει και θα σας ξαφνιάσει!

Ευχαριστώ πολύ την φίλη μου Μάγδα και το blog Κάθε μέρα Γονείς που μας φροντίζει, μας σκέφτεται και πάντα έχουμε καλές θέσεις και εισιτήρια σε ακόμα καλύτερη τιμή!

Παίζεται στο θέατρο Παλλάς , Βουκουρεστίου 5, κάθε Σάββατο στις 15:00 και Κυριακή στις 11:30.

 

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.