Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες

Ευχές για το 2023

Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά και του χωρισμού ο πόνος ας κοιμάται στην καρδιά! Καλή χρονιά, χρόνια πολλά, Χαρούμενη, Χρυσή Πρωτοχρονιά! Με αυτό το all time classic πρωτοχρονιάτικο τραγούδι ανοίγω το πρώτο ευλογημένο blogpost για το 2023 που τραγουδάμε κάθε χρόνο με χαρά! Μια νέα χρονιά, ίσως, λιγάκι πιο ελπιδοφόρα για πολλούς από εμάς, ήρθε και εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας για γίνει όσο πιο λαμπρή μπορεί. Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες στη στήλη μου Me, Myself and I – Προσωπική ανάπτυξη που αγαπάς πολύ όσο και εσύ.

Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες

Αρχικά, ελπίζω όλοι σας να περάσατε όμορφα Χριστούγεννα με ανθρώπους που σας αγαπούν ανιδιοτελώς. Φέτος, πήγαμε στην Θεσσαλονίκη, μετά από 2 χρόνια πανδημίας. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό το ταξίδι, έστω και αν διήρκησε μόλις 5 μέρες. Ήταν μια γερή δόση, ώστε να επιστρέψω πίσω στην Αθήνα πιο γεμάτη και πιο δυνατή.

Η οικογένειά μου είναι πολύ σημαντική. Κατέχει ιδιαίτερη θέση στη ζωή μου. Η μαμά μου, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, τα ξαδέρφια μου, οι γιαγιάδες μου. Σημαντικοί και αναντικατάστατοι. Ίσως, κάποιοι από εσάς να μην είχατε την τύχη να μεγαλώσετε σε ένα δεμένο και ζεστό οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως, αυτή την αγάπη να την λαμβάνετε από τους φίλους σας και τις οικογένειές τους. Για εμένα, δεν έχει διαφορά. Και αυτό τύχη είναι, να έχεις αληθινούς ανθρώπους στη ζωή με τους οποίους δεν σε συνδέουν δεσμοί αίματος.

Οικογένεια mamasnpapas
Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες

Σπίτι είναι όπου εσύ αισθάνεσαι πλήρης και αυτάρκης. Όπου εσύ παίρνεις αγάπη και φροντίδα. Με τον καιρό και τις συνθήκες, οι φίλοι μπορούν να γίνουν οικογένεια. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός, τους συγγενείς δεν τους διαλέγεις. Τους φίλους, όμως, ναι.

Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες

Τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη και στο χωριό μου, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από αυτήν, ήταν επικά. Μοναδικά, γεμάτα αγάπη. Αγάπησα το κέντρο της Θεσσαλονίκης την παραμονή των Χριστουγέννων, πάλι από την αρχή. Είχα καιρό να ζήσω αυτή τη μέρα εκεί. Παντού μουσική, κόσμος πολύς, χορός και φαγητό! Κάλαντα παντού σε κάθε γωνιά της Τσιμισκής και της Μητροπόλεως. Τα υπαίθρια καφέ ήταν τόσο πολύ γεμάτα που σχεδόν έκλειναν τους κεντρικούς δρόμους. Πόση χαρά η εικόνα αυτή.

Επιτέλους, κανονικότητα και πραγματικοί ρυθμοί ζωής. Ευτυχώς, οι άνθρωποι δεν ξεχάσαμε πώς είναι να γλεντάμε και να χαιρόμαστε τη ζωή. Η τρομοκρατία του Covid, είναι ένα άθλιο όνειρο που με τον καιρό φθίνει. Προφανώς και υπάρχει, αλλά δεν καθορίζει την καθημερινότητά μας πια.

Το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της μαμάς μου, το Ρουλάκι δηλαδή που αγαπάτε μέσα από τις Συνταγές της μαμάς Αργυρώς , ήταν υπέροχα όμορφο από τα χεράκια της. Η μαμά μου λατρεύει την κουζίνα. Είναι εξαιρετική νοικοκυρά, μαγειρεύει νόστιμα φαγητά και το σπίτι της είναι πάντα περιποιημένο. Όλα καθαρά, όλα μυρωδάτα για τα παιδιά της και τα εγγόνια της. Αγαπά να μας φροντίζει και να μας περιποιείται ακόμα και τώρα που έχουμε όλοι τη δική μας οικογένεια.

Τραπέζι Χριστουγέννων
Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες

Αν με ακολουθείς στο Instagram είδες σίγουρα τα stories που ανήρτησα την παραμονή των Χριστουγέννων. Μπόρεσες να αντιληφθείς την χαρά μου και τις υπόλοιπες ημέρες. Τα έχω αποθηκεύσει σε Highlight, ώστε να μείνουν φυλαγμένα για τα επόμενα 4 χρόνια. Δυστυχώς, μετά το Instagram τα διαγράφει.

Εδώ με ένα κλικ στον σύνδεσμο μπορείς να δεις ιδέες για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Σε όλη την επιστροφή, προσπαθούσα να σκεφτώ τι είναι αυτό που με κρατά τόσο πολύ δεμένη με την πόλη μου. Πέντε ώρες οδικό ταξίδι και πάλι δεν κατάφερα να το αποσαφηνίσω μέσα μου. Ο άντρας μου και η οικογένειά μας είναι σίγουρα μια δυνατή σταθερά, η οποία με κάνει να ελπίζω ότι θα επιστρέψουμε κάποια στιγμή πίσω. Οι φίλοι μου είναι σταθερή αξία και τους αγαπώ. Το blogging είναι όλη η ουσία, όμως, να ξέρεις.

Τα παιδιά μου χαίρονται που η μαμά είναι blogger!

Αν δεν είχα το blog, το Instagram και όλα αυτά που μου προσφέρουν δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου. Ίσως λιγάκι παραπάνω βαρετή. Είναι το αλατοπίπερο της ζωής μας και τρόπος ζωής. Εννέα χρόνια μετά και είναι ακόμη η ψυχοθεραπεία μου.

Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες

Αγαπώ να γράφω εδώ σε αυτή τη γωνιά. Μπορώ να σου πω τα πάντα αρκεί να το θέλω. Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν μπορώ να δημιουργήσω χρόνο για το blog. Κάποιες φορές, τα βάζω με τον εαυτό μου, διότι αναλαμβάνω υποχρεώσεις, οι οποίες δεν με γεμίζουν συναισθηματικά. Έπειτα, πεισμώνω και φροντίζω περισσότερο για την ανάγκη μου αυτή.

Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες

Ευτυχισμένο το 2023: ευχές και ευχαριστίες

Τώρα, ήρθε η ώρα για τις ευχαριστίες!

Το mamasnpapas.gr είναι το τρίτο μου παιδί. Το ξέρετε. Η ψυχή του είναι οι δικές μου ιστορίες μαζί με τα παιδιά μου. Η καθημερινότητά μας, οι προτάσεις μας, οι βόλτες μας. Η ζωή μας όλη. Δεν είναι ένα απρόσωπο site με αμισθί αρθρογράφους. Είναι αυτό το ‘εμείς‘, με όλη την ειλικρίνεια που μας διέπει σαν οικογένεια!

Για μία ακόμη χρονιά θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας πλαισιώνετε. Εσείς οι αγαπημένοι μου αναγνώστες με τα πιο αγαπησιάρικα μηνύματα στο Messenger που μας βάζετε στα σπίτια σας! Σας το έχω ξαναπεί. Δεν έχω στόχο να φτάσω τους 100.000 ακόλουθους ή τις 1.000.000 μοναδικές προβολές. Θέλω να μας αγαπάτε και να θέλετε να μας διαβάζετε ή να μας βλέπετε.

Ευγνώμων για τους συνεργάτες μου!

Από την άλλη, έχω καταφέρει μετά από εννέα χρόνια να έχω κάποιες σταθερές συνεργασίες με εταιρείες ελληνικές αλλά και πολλές περιοδικές. Επίσης, έχω την τιμή να συνεργάζομαι και με εταιρείες του εξωτερικού, οι οποίες έχουν παρουσία και στην Ελλάδα. Αμφότερος σκοπός μας η έμμεση διαφήμιση. Η πραγματική, η αληθινή διαφήμιση μέσα από τη βιωματική προσέγγιση.

Όλοι πολύτιμοι για την ενηλικίωση του mamasnpapas, το οποίο είναι προεφηβάκι σχεδόν! Κοντεύει 10 χρονών όσο και η πολύτιμή μου κόρη, η #queenstacey! Μαζί μεγαλώνουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Ευχαριστώ όλους τους υπεύθυνους επικοινωνίας, τους manager, τους executive producers και τις διαφημιστικές εταιρείες για την καλή συνεργασία μας.

Είπα δεν θα με πάρουν τα ζουμιά σήμερα, αλλά ανέφικτο για εμένα αυτό. Πώς να μην συγκινηθώ, αφού θεωρώ ότι είναι τεράστια επιτυχία μετά από τόσα χρόνια. Αισθάνομαι περήφανη για όσα έχω κατακτήσει. Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς φαμφάρες ή δηλώσεις που δεν ισχύουν. Ταπεινά ευγνώμων για όλα!

Δεν θα ευχαριστήσω ονομαστικά διότι σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον! Είναι αδύνατον να συμπεριλάβω σε μια ανάρτηση όλους όσους με τιμούν με τη συνεργασία μας. Γνωρίζουν πόσο τους εκτιμώ.

2023 ευχές mamasnpapas.gr

Τέλος, θυμήσου!

Η ζωή συρρικνώνεται ή επεκτείνεται αναλόγως με το κουράγιο κάποιου!

Έχεις Facebook; Ακολούθησέ με!

Love & Respect,

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.