Φυστίκιος ο Αιγινίτης

Φυστίκιος ο Αιγινίτης
Ο Μάνος Γαβράς ξαναχτυπά με τον Φυστίκιο τον Αιγινήτη, ο οποίος θέλει πάση θυσία να κλέψει την καρδιά της Αφροδίτης! Το δεύτερο βιβλίο του κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και είναι ιδανικό για παιδιά άνω των 9 ετών!
ΦΥΣΤΙΚΙΟΣ Ο ΑΙΓΙΝΗΤΗΣ

Ποιος είναι αυτός ο Φυστίκιος?

Στην αρχαία Ελλάδα όλα κυλούν όπως ακριβώς και στην δικιά μας εποχή! Υπάρχει το αρχαίογκραμ, όλοι προσπαθούν να κερδίσουν νέους followers και πιστούς ακόλουθους και φυσικά παίρνουν μέρος με μανία σε διαγωνισμούς! Το μεγαλύτερο talent show, το Αρχαία Ελλάδα έχεις ταλέντο, μόλις ξεκινά και ο νικητής του θα γίνει διάσημος σε όλη τη χώρα! Για αυτό και ο Φυστίκιος τρέχει να προλάβει να συμπληρώσει τα χαρτιά του μην τυχόν και μείνει εκτός διαγωνισμού!
Ο Μάνος Γαβράς, γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης στην χώρα μας αποφάσισε να ξεδιπλώσει το συγγραφικό του ταλέντο γράφοντας ευχάριστες αλλά κυρίως έξυπνες ιστορίες για τα παιδιά! Η αγάπη του για αυτά και η εκτίμηση που τρέφει για τον ουσιαστικό και εποικοδομητικό τρόπο σκέψης αυτών, τον οδήγησαν στην συγγραφή του Φυστίκιου του Αιγινήτη, τα οποία εκτός από την εμπορική τους επιτυχία διδάσκονται και σε σχολεία της Αμερικής και του Καναδά καθώς και σε ιδιωτικά ξενόγλωσσα σχολεία της χώρας μας!Πάρε εδώ μέρος στον διαγωνισμό στο Instagram μου!

Λίγα λόγια

Η ιστορία αυτή είναι ένα κράμα πληροφοριών από την αρχαία Ελλάδα και τα χρόνια των μεγάλων φιλοσόφων μέχρι σήμερα που οι νέοι Έλληνες χρησιμοποιούν το Facebook μέσω του ipad για να εκφράσουν τη γνώμη τους και τα συναισθήματά τους για την επικαιρότητα και τα κατορθώματά τους! Η εικονογράφηση της Μαργαρίτας Ζεβελάκη μας μεταφέρει πίσω, στους καιρούς που οι άνθρωποι φορούσαν σανδάλια  και πανί λευκό για ρούχο με στοιχεία, όμως,  εντελώς μοντέρνα και σύγχρονα μέσα της, όπως ακριβώς η εικόνα του Facebook στην πλάκα που έγραφαν οι αρχαία! Εκπληκτική απλά!
Τέτοια βιβλία δεν πρέπει να λείπουν από την βιβλιοθήκη του παιδιού! Ειδικά τους χαλαρούς καλοκαιρινούς μήνες!
Δες περισσότερες λεπτομέρειες εδώ!
Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.