Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!

Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!

Οι Εκδόσεις Διόπτρα δημιούργησαν το δικό τους βιβλιοπωλείο, κάτι που εμείς οι φανατικοί αναγνώστες των βιβλίων που επιλέγουν να εκδώσουν, περιμέναμε εδώ και καιρό! Ένας όμορφος, φρέσκος και περιποιημένος χώρος γεμάτος υπέροχα βιβλία είναι στη διάθεσή μας στην καρδιά της Αθήνας! Το όνομά του Books & Life και η ατμόσφαιρά του τόσο οικεία όσο και της γωνιάς του σπιτιού μας που επιλέγουμε να διαβάζουμε κάθε φορά εμείς οι βιβλιόφιλοι! Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι βιβλίων!

Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!
Books & Life Εκδόσεις Διόπτρα!

Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα!

Στην καρδιά της Αθήνας, λοιπόν, Σόλωνος 93-95, χτυπά η καρδιά των Εκδόσεων Διόπτρα! Τέσσερα χρόνια συνεργάτες πια, έχω να πω πως τους αξίζει κάθε επιτυχία! Η κίνησή τους αυτή είμαι σίγουρη πως θα αποφέρει καρπούς, γιατί δεν ήθελαν απλά να δημιουργήσουν ένα χώρο όπου ο κόσμος θα μπορεί να ξεφυλλίσει και να αγοράσει τα βιβλία τους. Απώτερος σκοπός τους ήταν να να δημιουργήσουν ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον για όλους τους βιβλιόφιλους- βιβλιοφάγους, Έλληνες και μη, όπου θα μπορούν να βυθίζονται στον κόσμο του βιβλίου όπως ακριβώς κάνουν και από την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού τους!

Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!
Γωνιά Ψυχολογικά Θρίλερ!
Sebastian Fitzek & Alex Michaelides!

Books Life, το όνομα του βιβλιοπωλείου και το μήνυμα που κρύβει!

Ο τίτλος δηλώνει με ακρίβεια το όραμα των ανθρώπων που κρύβονται πίσω από τις Εκδόσεις Διόπτρα! Ένα χώρος που γεμάτος από βιβλία αλλά και από ζωή! Διαδραστικές παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων γεμάτες δημιουργικό παιχνίδι, χώρος εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 160 άτομα, σεμινάρια, λέσχες ανάγνωσης αλλά και ομάδες διαλογισμού! Ένας χώρος με δύο επίπεδα για όλα τις προτιμήσεις!

Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!
Παιδική γωνιά παρέα με τα βιβλία της Μαρίνας Γιώτη!
Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!
Παιδική – Εφηβική γωνιά!

14 νέοι τίτλοι που διάλεξα να σου συστήσω με βάση τα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου Books & Life!

Ολίβια, Μυστικό Τετράδιο 1 & 2

Meredith Costain, Danielle McDonald

Ένα φανταστικό τετράδιο- ημερολόγιο ήρθε να γεμίσει με ιδέες το κοριτσίστικο μυαλουδάκι! Μια υπέροχη σειρά κατάλληλη για κορίτσια άνω των 6 ετών ήρθε να τους δώσει ιδέες να σχεδιάσουν το δικό τους ημερολόγιο! Σελίδες γεμάτες παιδικότητα, σκετσάκια, ζωηρές σκέψεις και φαντασία που καλπάζει! Η μικρή Ολίβια μοιράζεται τις σκέψεις της στο κρυφό της ημερολόγιο. Κανείς δεν επιτρέπεται να το ανοίξει, πόσο μάλλον να το διαβάσει. Παρά μόνο η μικρή φίλη που θα πάρει αυτό το ημερολόγιο- τετράδιο στα χέρια της. Και η υπέροχη σχέση ενός κοριτσιού με το ημερολόγιό της μόλις αρχίζει!

Μια καρδιά- Μια στιγμή- Μια αγκαλιά

Μαρίνα Γιώτη

Την Μαρίνα Γιώτη την αγαπήσαμε οικογενειακώς από την στιγμή που διαβάσαμε τα Παραμύθια Αλλιώς! Ο Ρεβυθοκοντούλης, Η Σταχτοπούτα και η Σκουφοκοκκινίτσα ήταν τα πρώτα βιβλία της που αγκαλιάσαμε, όταν τα παιδιά μου έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση βιβλίων παρέα με τη μαμά! Τώρα ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε άλλα τρία υπέροχα βιβλία της με βαθύτερα νοήματα και μηνύματα!

Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!

Μια στιγμή

Ένα βιβλίο για τη μοναδική σχέση μητέρας και γιού! Ένα βιβλίο για να πούμε όλα όσα θα θέλαμε στην πιο αδιαπραγμάτευτη αγάπη της ζωής μας, τους γιους μας.

Μια αγκαλιά

Ένα βιβλίο για τη μοναδική σχέση πατέρα και κόρης! Ένα βιβλίο για να πούμε όλα όσα θα θέλαμε στον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής μας.

Μια καρδιά

Ένα βιβλίο για τη μοναδική σχέση μητέρας και κόρης. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. Ένα βιβλίο για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή που δεν έρχεται τελικά ποτέ..

Στον βυθό κάνει φαγούρα

Αυγή Βάγια, Κατερίνα Π. Βάγια

Η Αυγή Βάγια, μετά τον κουραμπιέ Γες Γες, επιστρέφει με μια ακόμη σπουδαία ιστορία, άκρως καλοκαιρινή! Στον βυθό κάνει φαγούρα ο τίτλος και μαι περιπέτεια μέσα στο νερό που θα αγαπήσει το μικρό παιδάκι!
Μια διασκεδαστική ιστορία που ξεδιπλώνει τη μικρογραφία μια κοινωνίας και πώς αυτή λειτουργεί σε ένα κοινό πρόβλημα. Στον βυθό κάνει…φαγούρα! Και αλήθεια, ποιος τελικά θα δώσει λύση σε αυτό το απρόσμενο πρόβλημα? Το κερδοσκόπο χταπόδι? Ο αποφασιστικός ιππόκαμπος? Η συνεσταλμένη μέδουσα ή μήπως όλοι αυτοί μαζί?

Κερδίζω! & Ξοδεύω! Ευρωκαροτάκια

Cinders McLead

Τι ξέρουν τα μικρά παιδάκια από χρήματα, διαχείριση, οικονομία και επιλογές? Τίποτα. Ή μάλλον σχεδόν τίποτα! Η νέα αυτή πρωτότυπη σειρά παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο βασικές οικονομικές έννοιες μέσα από βιωματικά παραδείγματα! Κερδίζω και Αγοράζω! Δύο πολύ σημαντικές έννοιες που δύσκολα κατανοούν τα μικρά παιδιά που τα θέλουν ΌΛΑ και την ίδια στιγμή!

Έχουν εξαφανιστεί δεινόσαυροι ή ζουν ανάμεσά μας?

Guido Van Genechten

Μια διασκεδαστική ιστορία για τους δεινόσαυρους και μια κότα που θέλει οπωσδήποτε να πάρει μέρος σε αυτήν, προσπαθώντας να αποδείξει με ιστορικά στοιχεία που η σκούφια της κρατά από γενιά δεινοσαύρων! Μέσα από μια ονειρεμένη εικονογράφηση η όρνιθα αποδεικνύει πόσα πολλά κοινά χαρακτηριστικά έχει με τα διάφορα είδη και τις γενιές των δεινοσαύρων.

Ένα αυθεντικό άλμπουμ με φωτογραφίες από πολύ πολύ παλιά, που έρχεται στο φως για πρώτη φορά, θα δώσει την απάντηση! Ένα διασκεδαστικό ταξίδι στο θαυμαστό κόσμο των δεινοσαύρων!

Ο Ναπολέων και η πεταλούδα, Ο Ναπολέων είναι πρωταθλητής!

Gao Hongbo &b Li Rong

Ο Ναπολέων είναι ένα χαρούμενο γουρουνάκι που ζει διασκεδαστικές περιπέτειες και μαθαίνει στα παιδιά τον κύκλο των εποχών. Ένα σκανταλιάρικο γουρουνάκι που διψά για παιχνίδι και σκανταλιά! Μια παιχνιδιάρικη σειρά για μικρά παιδάκια άνω των 2 ετών!

Ο Μικρός Πρίγκιπας

Antoine de Saint- Exupery

Συλλεκτική έκδοση με νέα εικονογράφηση της γνωστής ιστορίας του Μικρού Πρίγκιπα!

Όταν το αεροπλάνο του συγγραφέα έπαθε βλάβη και προσγειώθηκε στην έρημο της Σαχάρας, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ξεκινούσε ένα λογοτεχνικό ταξίδι με μαγικούς πλανήτες με λουλούδια, όπου θα συναντούσε ένα ασυνήθιστο αγόρι, έναν γεωγράφο, έναν βασιλιά, ένα φίδι, ακόμα και μια αλεπού εξημερωμένη.. Αναζήτησε τους ανθρώπους μαζί με τον Μικρό Πρίγκιπα και ζήστε την πιο μαγευτική ιστορία που έχει γραφτεί ποτέ..

Τα παιδιά έβλεπαν τα τρένα να περνούν. Η επιστροφή

Lou Kuenzler, Νεανική Βιβλιοθήκη

Με τις γερμανικές βόμβες να πέφτουν σαν βροχή στο Λονδίνο, τον χειμώνα του 1940, η δωδεκάχρονη Έντιθ αναγκάζεται να αποχωριστεί τη μητέρα της Φίλις, η οποία κατατάσσεται στην πολεμική αεροπορία. Ζει στο εμβληματικό σπίτι της θείας της στο Γιορκσάιρ στις ”τρεις καμινάδες”. Στο τρένο θα γνωρίσει δυο παιδιά τα οποία αναγκάζονται και αυτά να εγκαταλείψουν το Λονδίνο λόγω εκκένωσης.

Η θεία Ρομπέρτα και ο θείος Πίτερ υποδέχονται με χαρά την ανιψιά τους και προθυμοποιούνται να φιλοξενήσουν και τα δυο αδέρφια. Τα τρία παιδιά παρατηρούν ύποπτες κινήσεις στην πόλη. Στήνουν αρχηγείο σε μια παλιά άμαξα και γίνονται μικροί κατάσκοποι. Σκοπός τους να ξεσκεπάσουν τους ενόχους. Τα δύο αδέρφια όμως κρύβουν ένα επικίνδυνο μυστικό.

Πρωτάρης μπαμπάς! Ο οδηγός που περιμένουν όλοι οι νέοι μπαμπάδες!

Lionel Pailles & Benoit Le Goedec

Ένα best seller που αγαπήθηκε από πάνω από 200.000 μπαμπάδες στη Γαλλία, μεταφράστηκε στα ελληνικά! Όλες οι πληροφορίες, οι μέθοδοι και οι πολύτιμες συμβουλές που χρειάζεται κάθε νέος μπαμπάς βρίσκονται σε αυτό εδώ το βιβλίο. Ένας πολύτιμος οδηγός που απαντάει με πρακτικό και επιστημονικό τρόπο στις πιο συχνές ερωτήσεις που θέτουν οι ίδιοι οι μέλλοντες μπαμπάδες στους ειδικούς. Στις μαίες, τις παιδιάτρους, ψυχιάτρους και γυναικολόγους.

Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!

Το νέο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων σε περιμένει να το ανακαλύψεις! Να περιηγηθείς μέσα σε αυτό και να ταξιδέψεις σε κάθε γωνιά! Πολλά βιβλία, ενδιαφέροντα που καλύπτουν κάθε αναγνωστική προτίμηση!

Νέο βιβλιοπωλείο Books & Life των Εκδόσεων Διόπτρα και 14 νέοι τίτλοι!

Ελπίζω να βρήκες ενδιαφέροντες τους 14 νέους τίτλους βιβλιών! Εμείς τους βρήκαμε εξαιρετικούς για αυτά και σου τους προτείνω εδώ στη στήλη μου με το Βιβλίο!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.