Gigi Blocks Τουβλάκια από σκληρό χαρτί

Gigi Blocks
Τα Gigi Blo(c)ks  έφτασαν επιτέλους στα χέρια μας! Ανυπομονούσαμε να παίξουμε με αυτά. Να υποδυθούμε ρόλους και να τα στήσουμε στο δωμάτιό μας! Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει ένα σχέδιο με τα τουβλάκια μας στημένα, ωστόσο μπορούν να ακολουθήσουν άπειρες προτάσεις τις οποίες θα δεις στα social media του blog! Stay tuned, λοιπόν, και πάμε να σου δείξω σήμερα περί τίνος πρόκειται! Gigi Blocks τα διάσημα τουβλάκια από χαρτόνι!!
 
GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ
 
Τις ημέρες αυτές που έχουν κλείσει τα σχολεία προσπαθώ να βρω τρόπους να απασχολήσω τα μικρά τις ώρες που είμαστε στο σπίτι! Έτσι, αναζητώ παιχνίδια που θα βοηθήσουν τα ίδια να δημιουργήσουν και να ευχαριστηθούν παιχνίδι! Κάτι που μου ζητούν εδώ και καιρό τα παιδιά είναι να τους φτιάξω ένα μαγαζάκι! Μόλις, είδα τα τουβλάκια αυτά από χαρτόνι στο mysunshine.gr σκέφτηκα αμέσως πως ήταν αυτό που ήθελαν τα παιδιά μου!
GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ

Παιχνίδι ρόλων

Τους αρέσει πολύ να υποδύονται ρόλους! Δημιουργούν μόνα τους δημιουργικό παιχνίδι μπλέκοντας παιχνίδια. Στήνοντας πόλεις και μαγαζάκια! Τα Gigi Blocks τα διάλεξα γιατί ήξερα πως με τα 96 τουβλάκια που θα είχαν στη διάθεσή τους θα μπορούσαν να χτίσουν και να φτιάξουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι!
Και έτσι έκαναν! Αρχικά, έφτιαξαν ένα υποτιθέμενο τρένο! Δεν τους άρεσε, το χάλασαν..Έπειτα μια άμαξα..Δεν τους πέτυχε την διέλυσαν! Κατέληξαν να στήσουν το πρώτο τους παιχνίδι δημιουργώντας ένα χαρούμενο σπιτάκι που θα έσφυζε από αγάπη, λουλούδια και έναν λαμπερό ήλιο ψηλά από αυτό να το λούζει ολημερίς! Το σπιτάκι τους ήταν έτοιμο με την βοήθειά μου αρχικά!
GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ
Σκανταλιάρικο ζουζούνι
Τα τουβλάκια αυτά πρέπει να τα συναρμολογήσεις εσύ! Είναι λιγάκι δύσκολο να τα φτιάξει ένα παιδί μόνο του, εκτός κι αν είναι άνω των 8 ετών τουλάχιστον! Ο Ντίνος, ετών 7 δυσκολεύτηκε αρκετά, ειδικά όταν έπρεπε να ‘κλειδώσει’ το τελείωμα του χαρτονιού το οποίο του διπλωνόταν! Θα κουραστείς μια φορά, όμως, και μετά δεν θα χαλάνε με τίποτα! Είναι αρκετά ανθεκτικό το χαρτόνι, δεν λυγίζει και δεν τσαλακώνει!
GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ
Το ακόμα πιο ωραίο της υπόθεσης είναι πως μπορείς να τα ζωγραφίσεις κιόλας! Εμείς προς το παρόν χρησιμοποιήσαμε τις κιμωλίες μας και αν δεν μας άρεσε το αποτέλεσμα το σβήναμε με την βοήθεια ενός νωπού χαρτιού, πολύ προσεκτικά! Ωστόσο, είμαστε πανέτοιμοι μόλις αποφασίσουμε το τελικό σχέδιο να το βάψουμε με νερομπογιές και με όσα χρώματα θέλουμε! Μεταξύ μας, πιστεύω πως θα καταλήξει super market!!😊🏬🏬
GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ
Το στολίσαμε με σημαιάκια, λοιπόν, το βάλαμε σε ένα ασφαλές σημείο και ευρύχωρο όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά με την ησυχία τους! Έχουμε συμφωνήσει πως μπορούν όσο παίζουν με αυτό να κυκλοφορούν τριγύρω παιχνίδια, αρκεί όταν τελειώνουν το παιχνίδι να τα τοποθετούν στη θέση τους! Έτσι είναι ευχαριστημένα και τα μικρά και η (ψυχαναγκαστική) μαμά!😉😊
GIGI BLOCKS ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΡΤΙ

Τα Gigi Blocks θα τα βρεις στο MySunshine.gr, σε 3 μεγέθη να διαλέξεις! Ένα δωράκι ότι πρέπει για τα παιδιά που θα βρεθούν στο εξοχικό, στο σπίτι της γιαγιάς ή στη βεράντα του σπιτιού μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία και πάλι!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.