Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ

Πένι Πέπερ
Τα βιβλία που θα σου δείξω σήμερα είναι εκείνα που βοήθησαν τον Ντίνο, το πρωτάκι μου, να κάνει τα πρώτα του βήματα στην ανάγνωση αγνώστου κειμένου! Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ τον ακολουθούν στη βόλτα αλλά και τις ώρες που δεν έχει κάποια ασχολία πίσω στο σπίτι και ξέρει πως η τηλεόραση είναι κλειστή και δεν ανοίγει!Μεγαλώνουμε και διαβάζουμε παιδική λογοτεχνία με ή χωρίς τη μαμά!
Εκδόσεις Μεταίχμιο Ουλρίκε Ραίλανς

Τα μυστήρια της Πένι Πέπερ μπορεί να έχουν ως κεντρικό ήρωα κορίτσι και να μοιάζουν λιγάκι κοριτσίστικα, ωστόσο αυτός ο παράγοντας δεν πτόησε καθόλου τον βιβλιόφιλο Ντίνο ο οποίος συν τοις άλλοις έχει ξεκινήσει να αγαπά τα μυστήρια και τις εξιχνιάσεις τους! Ξεκινήσαμε να εξιχνιάζουμε το μυστήριο με τον συναγερμό στο Λούνα Πάρκ και εδώ και 10 μέρες δεν το έχουμε αφήσει από τα χέρια μας! Πότε διαβάζει μόνος του πότε με φωνάζει να του διαβάσω εγώ!

Εκδόσεις Μεταίχμιο

 

Εκδόσεις Μεταίχμιο

Έχει εκστασιαστεί με την εικονογράφηση! Του έχει κάνει φοβερή εντύπωση που σκάνε από παντού μηνύματα με μεγάλα γράμματα. Με διαφορετική γραμματοσειρά με σκετσάκια. Βελάκια. Γραμμές και τα συναφή! Η εικονογράφηση της Λίζας Χενς ”τα σπάει” αν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση!

Μεταίχμιο Ουλρίκε Ράιλανς
Μεταίχμιο Ουλρίκε Ραίλανς

Η συγγραφέας Ουρλίκε

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα την ευτυχία να είμαι παρούσα στην κλειστή συνέντευξη τύπου που έδωσε η ίδια η συγγραφέας σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο στο Ινστιτούτο Γκαίτε! Η Ουλρίκε Ράιλανς μίλησε για την ηρωίδα της. Για το πως επέλεξε αυτό το όνομα για εκείνη αλλά και για την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτό! Από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορούν ήδη οι 5 ιστορίες της περιπετειώδης Πένις και σύντομα θα εκδοθεί και μια 6η!

Αν έχει παιδί που δεν αρέσκεται να διαβάζει εξωσχολικά βιβλία μπορείς να τον βοηθήσεις να αγαπήσει το βιβλίο χαρίζοντάς του τις ιστορίες της Ουλρίκε! Πιστεύω ακράδαντα πως η εικονογράφηση είναι αυτή που θα τον κερδίσει αρχικά και αργότερα το ίδιο το κείμενο σίγουρα!Δες όλη την σειρά με ένα click εδω.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.