Η Ερμιόνη και το κοτρόνι

Η Ερμιόνη και το κοτρόνι
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος είναι γνωστοί για το καλό ποιοτικό βιβλίο που εκδίδουν κάθε φορά και ένα από αυτό είναι σίγουρα η Ερμιόνη και το κοτρόνι που θα σου δείξω σήμερα! Η πιο απροσδόκητη ιστορία για τη φιλία που έχει, ίσως, διαβάσει το παιδί σου μέχρι σήμερα!
Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΡΟΝΙ

Παιδί και κατοικίδιο

Όλα τα παιδάκια νομίζω πως θέλουν να έχουν κατοικίδιο! Θέλουν να διοχετεύσουν την τρυφερότητα και την αγάπη που τους κατακλύζει σε ένα ζωάκι !Τους αρέσει, συνήθως, να το ταίζουν, να το φροντίζουν και θέλουν πολύ να το πηγαίνουν βόλτες! Όσο παράξενο και αν ακούγεται τα παιδιά μπορούν να αναλάβουν τέτοια ευθύνη όσο κι αν μας φαίνεται δύσκολο εμάς τους μεγάλους! Έτσι ακριβώς αισθανόταν και η Ερμιόνη! Ήθελε ένα κατοικίδιο οπωσδήποτε!
Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΡΟΝΙ
Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΡΟΝΙ
Έτσι, οι γονείς της στα γενέθλια της ήξερα τι δώρο ήταν αυτό που θα την έκανε πολύ χαρούμενη! Της αγόρασαν ένα πολύ διαφορετικό κατοικίδιο! Ένα κοτρόνι! Η Ερμιόνη, όμως, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά μαζί τους καθώς αυτό ήταν μια μεγάλη πέτρα, την οποία μάλιστα δεν μπορούσε να πάει βόλτα εύκολα! Με τον καιρό, όμως, δέθηκε μαζί της, διάβαζαν παρέα, πήγαιναν για μπάνιο παρέα και καταστρώνανε μεγάλα παιχνίδια! Ώσπου, μια νύχτα το κοτρόνι έσπασε και έτσι η Ερμιόνη απέκτησε πραγματικό κατοικίδιο αλλά πολύ διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα κατοικίδια του κόσμου!
Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΡΟΝΙ

Θα το βρεις εδώ!Είναι η απόλυτη ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα ζωάκι και σε ένα παιδί!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.