Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα! Εκδόσεις Διόπτρα

Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα! Εκδόσεις Διόπτρα

Ένας υπέροχος τίτλος για ένα υπέροχο βιβλίο για όλους εκείνους τους γονείς που παλεύουν με τον εαυτό τους αλλά και με ένα διαζύγιο. Καλό ή κακό διαζύγιο δεν έχει και πολύ σημασία. Αλλά νομίζω πως πέρασα κατ’ ευθείαν στο θέμα και δεν πρόλαβα να σας πω περί τίνος πρόκειται! Το ”εμείς θα σε αγαπάμε πάντα” είναι ο τίτλος από το νέο βιβλίο που διάλεξαν οι Εκδόσεις Διόπτρα να εκδώσουν φέτος! Διαπραγματεύεται μια δύσκολη κατάσταση αλλά και μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή και τους ρυθμούς της οικογένειας.

Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα! Εκδόσεις Διόπτρα

Δεν είμαι παιδί χωρισμένων γονιών ούτε και τα παιδιά μου είναι, ωστόσο μπήκα στον πειρασμό να διαβάσω το βιβλίο. Το να πάρεις διαζύγιο σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όσο ομαλά και αν κυλάει αυτό. Είναι διαδικαστικό το θέμα εκτός από βαθιά συναισθηματικό. Φαντάζομαι, δεν ξέρω. Αλλά όπως και να έχει και οι δύο γονείς πρέπει να εστιάζουν μόνο στο καλό των παιδιών. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό και παρά τις διαφορές που σίγουρα θα έχουν.

Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα!

Karen Bonnell Kristin Little

Μεγαλώνοντας συναισθηματικά ισορροπημένα και ευτυχισμένα παιδιά μετά το διαζύγιο ή τον χωρισμό.

Η Karen Bonnell είναι πιστοποιημένη κλινική νοσηλεύτρια με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη δουλειά με άτομα, ζευγάρια και ομάδες. Ως σύμβουλος διαζυγίου και χωρισμένων γονιών, η Karen έχει αφιερωθεί στην προσπάθεια να επιλύονται οι συγκρούσεις με λογική και περίσκεψη. Με τον τρόπο που ταιριάζει κάθε φορά στο συγκεκριμένο άτομο, το συγκεκριμένο ζευγάρι και στη συγκεκριμένη οικογένεια.

H Kristin Little είναι πιστοποιημένη σύμβουλος ψυχικής υγείας και προσφέρει θεραπεία σε παιδιά που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και στις οικογένειές τους μέσα στην κοινότητά της τα τελευταία 17 χρόνια.

Το ”εμείς θα σε αγαπάμε πάντα” περιέχει τις πιο χρήσιμες και σημαντικές συμβουλές για όποιο γονιό βρίσκεται στη φάση του διαζυγίου. Προσφέρει ένα χάρτη και προσεκτικές οδηγίες για να προστατεύσετε τα παιδιά σας και να χτίσετε μια νέα σχέση χωρισμένων γονιών. Προσφέρει μια υγιή δόση ελπίδας και αγάπης και βοηθάει τον αναγνώστη να νιώσει ότι οι συγγραφείς είναι μαζί του καθώς μεταμορφώνεται από σύζυγος σε χωρισμένο γονιό.

Η Kris έχει πλέξει τις φωνές των παιδιών μέσα στις σελίδες του βιβλίου, ώστε όλοι να θυμούνται διαρκώς που πρέπει να εστιάζουν. Στα παιδιά.

Εμείς θα σε αγαπάμε πάντα! Εκδόσεις Διόπτρα

Το εμείς θα σε αγαπάμε πάντα! εξηγεί πως οι χωρισμένοι γονείς μπορούν να μετατρέψουν μια πολύ δύσκολη μετάβαση σε μια κατάσταση που δυναμώνει τα παιδιά και διευρύνει την αίσθηση που έχουν για την οικογένεια.

Θέλω να κρατήσεις αυτό εδώ το σημείωμα του μεγάλου συγγραφέα C. JOYBELL C. , συγγραφέας του The Sun is Snowing..

Δεν υπάρχει ”διαλυμένη οικογένεια”. Η οικογένεια είναι οικογένεια και δεν καθορίζεται από πιστοποιητικά γάμου, διαζευκτήρια και χαρτιά υιοθεσίας. Οι οικογένειες φτιάχνονται στην καρδιά!

Πως θα είναι η ζωή μου αν χωρίσω? Πως θα είναι η ζωή των παιδιών μου αν θα μετακινούνται ανάμεσα σε δύο σπίτια? Τι πρέπει να σκεφτώ? Τι πρέπει να προσέξω?

Τέτοιες ερωτήσεις και άλλες τόσες παρόμοιες θα βρεις να απαντώνται μέσα στο βιβλίο. Να σου πω την αλήθεια αυτό το βιβλίο, ακόμα και να μην έχεις βλέψεις να χωρίσεις σίγουρα έχει κάτι να σου προσφέρει. Καμία οικογένεια δεν είναι τέλεια και χωρίς αντιπαραθέσεις. Εννοείται, πως δεν υπάρχουν οι οικογένειες που παρουσιάζονται στις διαφημίσεις όπως εκείνες του Βιτάμ.

Εγώ, πήρα πολλά μηνύματα διαβάζοντας τα θέματα που με ενδιέφεραν. Και δεν σκοπεύω να πάρω διαζύγιο. Αν πιστεύεις πως κι εσύ θα βοηθηθείς θα το βρεις εδώ. Αν σκέφτεσαι να χωρίσεις ή αν έχεις ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία σε προτρέπω να το διαβάσεις. Αξίζει.

Σε μαμαδογλυκοφιλώ.

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.