Το δέμα Sebastian Fitzek

Το δέμα Sebastian Fitzek

Το Δέμα Sebastian Fitzek

Άλλο ένα βιβλίο που ολοκλήρωσα πρόσφατα, μάλιστα, είναι το Δέμα του Sebastian Fitzek. Πρόκειται για ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ που μου έκοψε κυριολεκτικά την ανάσα τουλάχιστον δυο φορές! Τελικά, οι κριτικές είναι πάντα βάσιμες!

Η ιστορία έχεις ως εξής! Βασική ηρωίδα είναι μια κοπέλα με το όνομα Έμα, η οποία έχει βασανιστεί πολύ από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα της όσο ήταν μικρή! Εκεί που νομίζει πως έχει περάσει το ψυχολογικό φορτίο που κουβαλούσε πέφτει θύμα άγριου βιασμού και με ξυρισμένο κεφάλι! Παραμένει εσώκλειστη για πολύ καιρό στο σπίτι της ώσπου μια μέρα φτάνει ένα δέμα στο σπίτι της με παραλήπτη τον παντελώς άγνωστο γείτονά της που λείπει μήνες από το σπίτι του!

Η ένταση κλιμακώνεται σελίδα με τη σελίδα και ο βραβευμένος Γερμανός συγγραφέας ξέρει πολύ καλά πως να κορυφώσει το ψυχολογικό φάσμα! Η δομή της ιστορίας είναι πολύ σοφά δομημένη μέσα σε ένα συμπαγές ψυχολογικό πλαίσιο ! Το συναίσθημα που σε κατακλύζει συνεχώς είναι η αγωνία!

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο συναρπαστικά θρίλερ που έχω διαβάσει! Με έχει καθηλώσει! Είναι σίγουρα ένα page turner βιβλίο! Γι αυτό άλλωστε απέσπασε και βραβεία!

Θα το βρεις εδώ στα ράφια του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου της Διόπτρα!

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.