Αρχικά είχα επιλέξει διαφορετικό εσωτερικό..είχα ετοιμάσει παντεσπάνι. Αλλά ένα ζιζανιάκι έβαλε το χεράκι του το βράδυ στο ψυγείο και το πέρασε για cake. Το μόνο που βρήκα ήταν κάτι ψύχουλα στο πάτωμα… Έλα να φτιάξουμε μια τούρτα μαζί για τα εικοστά όγδοα γενέθλιά μου. Μια τούρτα που κρύβει μέσα της έναν κορμό ψυγείου. My 28th birthday cake!
Κορμός Ψυγείου: σε τσέρκι@!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
2 κουβερτούρες
2 πακέτα πτι μπερ
1 caster powder ή corn flower
1 lt γάλα 1 βιτάμ χρυσό
8 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
Για το food styling:
1 ζαχαρούχο
1 morfat ( τσίγκινο κουτάκι όχι τη σκόνη)
1 κουταλιά γλυκού καφέ αραιωμένο σε λίγο νερό
περίπου 10 συσκευασίες κιτ κατ
10 συσκευασίες maltesers
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα ρίχνω το γάλα με τις κουταλιές της ζάχαρης και το ζεσταίνουμε ..
Παράλληλα ρίχνω το corn flower σε ένα μικρό μπολ και το ανακατεύω με λίγο γάλα που έχω αφαιρέσει από την κατσαρόλα..το ανακατεύω καλά με το σύρμα. Έπειτα , αφού έχει ζεσταθεί το γάλα μου αρκετά ρίχνω και το μείγμα με το corn flower. Ανακατεύω με το σύρμα πολύ καλά και για πολύ ώρα μέχρι να αρχίσει να πήζει η κρέμα μου..
Παίρνει αρκετή ωρίτσα μη μου απογοητευτείτε..
Εννοείται ότι το μάτι της κουζίνας μου είναι ακόμη ανοιχτό..στο μέτριο σχεδόν..όχι στο πολύ καυτό..
Μόλις δω ότι αρχίζει να πήζει ρίχνω το κομματιασμένο βιτάμ μου και τις κουβερτούρες σιγά σιγά..
Ανακατεύω πάλι ώσπου να γίνει σοκολατένιο το μείγμα μου..
Σβήνω το μάτι και ρίχνω τα μπισκότα μου σιγά σιγά αφού τα έχω θρυμματίσει !..