Πώς έπλεξα το στέμμα της Έλσας από το Frozen

Πώς έπλεξα το στέμμα της Έλσας από το Frozen

Μιας και ο καιρός δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα είναι χειμωνιάτικος ή ανοιξιάτικος, σκέφτηκα να συνεχίζω να πλέκω σκουφάκια και διάφορα άλλα δωράκια.. Αγαπημένο θέμα για τα κοριτσάκια είναι η Έλσα από την αγαπημένη ταινία της Disney “Frozen”. Αφού ολοκλήρωσα τις προάλλες το σετ Frozen για ένα κοριτσάκι μικρό μου ήρθε παραγγελία για headband Frozen από μία γνωστή. Εννοείται πως έχω φτιάξει ήδη το ίδιο για την μικρή μου Stacy! Πώς έπλεξα το στέμμα της Έλσας από το Frozen! Νέο άρθρο στη στήλη μου DIYs πλέξιμο!

Πώς έπλεξα το στέμμα της Έλσας από το Frozen

Και μόλις κάθισα να απολαύσω το βραδινό μου τσάι, πέσανε και άλλες δύο παραγγελίες για την κορδέλα αυτήν. Το πόσο χαίρομαι που αρέσουν αυτά που φτιάχνω απλά δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Δεν είχα φανταστεί ποτέ μου την εξέλιξη των πραγμάτων προς αυτήν την κατεύθυνση! Έτσι λοιπόν έφτιαξα για μία μικρή μου τσαχπίνα φίλη και το σετ και την κορδέλα στέμμα αλλά και μία ακόμη κορδέλα απλή να έχει να τις αλλάζει.

Πώς έπλεξα το στέμμα της Έλσας από το Frozen

Και κάπως έτσι σκέφτηκα να ξεκινήσω να πλέκω και άλλες κορδέλες- headbands και με πριγκίπισσες. Τι κι αν προμηθεύτηκα ανοιξιάτικα χρώματα όλο ζωντάνια και διάθεση, έχω καλά φυλαγμένα τα χειμωνιάτικα μου στις αποχρώσεις που απαιτεί η μόδα. Μελιτζανί, καφέ, μπορντό, χακί!

Πώς έπλεξα το στέμμα της Έλσας από το Frozen

Follow me on Instagram for more!

Χαίρομαι τόσο πολύ που είσαι εδώ μαζί μου! Νιώθω ταπεινά ευγνώμων και σε ευχαριστώ! Απολαμβάνω πολύ τα σχόλιά σας αλλά και τα προσωπικά μηνύματα που μου στέλνετε! Εσάς που με εμπιστευτήκατε και μου ζητήσατε σκουφάκια σας αγαπώ ένα λιγάκι παραπάνω! Ειδικά οι φωτογραφίες που μου στέλνετε με έχουν τρελάνει από χαρά!

Δες εδώ όλες τις δημιουργίες μου!

Ξέρω πως μοιράστηκα κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, ωστόσο ξέρεις πως αν κάνεις μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρεις ότι χρειάζεσαι! Προσπάθησε να βρεις αυτήν που είναι πιο εύκολη για σένα!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

Εύη.

Evi Sachinidou
Evi Sachinidou

Είμαι η Εύη και σε καλωσορίζω στον ονειρόκηπό μου! Εδώ μοιράζομαι μαζί σου την καθημερινότητά μου, την ζωή με τα παιδιά, τα δικά μου μυστικά ομορφιάς, εύκολες και γρήγορες συνταγές,τα ταξίδια μου και κάποια Lazy nights με περίεργα Cocktails για συντροφιά! We are Family!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.